telis_petsotis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πως γινεται ρε παιδια να τα βλεπουμε ολα οπως ηταν παλια; original αγγλικος τιτλος κ οχι "βλακωδης" ελληνικος. πρεπει να κανεις register κ να βαλεις καμια ρυθμιση ή γινεται κ αλλιως;
antonl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Στα settings (εφόσον έχεις κάνει register) υπάρχει η επιλογή που ζητάς. Αλλιώς ίσως μόνο αν μπαίνεις με κανα proxy εκτός Ελλάδας...
telis_petsotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοείς φίλε, εγώ όλα αγγλικά τα βλέπω πχ αντι για "legends of the fall" εμφανιζει την ακριβεστατη μεταφραση "thryloi tou pathous" ---------- Προσθήκη στις 00:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:21 ---------- Στα settings (εφόσον έχεις κάνει register) υπάρχει η επιλογή που ζητάς. Αλλιώς ίσως μόνο αν μπαίνεις με κανα proxy εκτός Ελλάδας... οκ φιλε μου ευχαριστω
mrpink Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ώπα, έχετε δίκιο παιδιά! Τώρα πρόσεξα κάτι astamatita και megalofyies. Tι βλακείες είναι αυτές?
dermitzos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εγω τα καταφερα μονο με register... Sent from my HTC Magic using Tapatalk
halvas0000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εμένα τα βγαζει στα αγγλικά... Μήπως χρησιμοποιείτε chrome που εχει την αυτόματη μετάφραση? Εχθές εγκατέστησα τον chrome σε έναν υπολογιστή και έκανε μετάφραση στα ελληνικά χωρίς να του το ζητήσω...
disqualified Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 δεν το θεωρω κακο να υπαρχει και ο τιτλος οπως ηρθε στην Ελλαδα, αυτο ειναι θετικο ως κινηση το οτι ειναι σε greeklish για την ωρα δεν το θεωρω τοσο ασχημο για ενα ξενο site την ωρα μαλιστα που σχεδον ολη η Ελλαδα γραφει με greeklish και μαλιστα με την πιο δυσαναγνωστη εκδοχη τους!!!
dermitzos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εμένα τα βγαζει στα αγγλικά... Μήπως χρησιμοποιείτε chrome που εχει την αυτόματη μετάφραση? Εχθές εγκατέστησα τον chrome σε έναν υπολογιστή και έκανε μετάφραση στα ελληνικά χωρίς να του το ζητήσω... Οχι. Μηπως εισαι εκτος ελλαδος ή χρησιμοποιεις proxy; Sent from my HTC Magic using Tapatalk
halvas0000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Οχι. Μηπως εισαι εκτος ελλαδος ή χρησιμοποιεις proxy; Sent from my HTC Magic using Tapatalk τίποτα απ'αυτά
andypolitis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Και σε μένα χάλια!!Τα μεταφράζει κανονικά.
kage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3643633
telis_petsotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 δεν το θεωρω κακο να υπαρχει και ο τιτλος οπως ηρθε στην Ελλαδα, αυτο ειναι θετικο ως κινηση το οτι ειναι σε greeklish για την ωρα δεν το θεωρω τοσο ασχημο για ενα ξενο site την ωρα μαλιστα που σχεδον ολη η Ελλαδα γραφει με greeklish και μαλιστα με την πιο δυσαναγνωστη εκδοχη τους!!! αν ηθελαν να το κανουν σωστα ας το εβαζαν στα ελληνικα τον τιτλο κ οχι στα παλιοgreeklish. προσωπικα τα σιχαινομαι κ ισως γιαυτο εχω τετοια γνωμη δε μπορουμε να τα διαβασουμε μας πεφτουν τα ματια... κατι αναλογο συνβαινει με τα γιαπωνεζικα κλπ που χρησιμοποιουν το romanized "αλφαβητο" (ή romanji στην συγκεκριμενη γλωσσα)... μονο για τους ξενους που ψαχνουν καποια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ταινια (leme tora) βοηθαει αυτο με τα greeklish....
jakegate7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 πραγματικά αξίζει το κόπο να κάνετε λογαριασμό μόνο για να αλλάξετε το νέο design και αυτό με τα ελληνικούς τίτλους στις ταινίες. 2 λεπτά υπόθεση είναι
antonl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 πραγματικά αξίζει το κόπο να κάνετε λογαριασμό μόνο για να αλλάξετε το νέο design και αυτό με τα ελληνικούς τίτλους στις ταινίες. 2 λεπτά υπόθεση είναι +1 Το νέο design μπορεί να δείχνει πιο cool αλλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.