pug_f_e Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 λοιπον εχω το παρακατω δυσκολο "προβλημα" ενω βλεπω τα temps της gtx 295 στο everest, δεν υπαρχουν στη registry. Αναφερομαι μονο στα temps Της καρτας γραφικων. Με τα υπολοιπα temps ola Οκ.. θα μου πεις και τι σε νοιαζει, αφου τα βλεπεις στο everest.. εχω μια οθονιτσα,με χρηση του προγραμματος lcdsmartie και δε μπορει να δει τα temps Της gtx 295, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ REGISTRY, απο οπου παιρνει και τα υπολοιπα. Για να τα δειχνει στο εβερεστ, σημαινει οτι καπου πανε.. ΠΟΥ ΟΜΩΣ ρε παιδια ???? τα υπολοιπα τα βλεπω εδω.. HKEY_CURRENT_USER\Software\Lavalys\EVEREST\SensorValues
insomnian Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Mε το Everest εχω παρατηρησει κι εγω προβληματα, σε ενα μου pc δειχνει τη θερμ/σια της καρτας γραφικων, σε αλλο οχι. Στο ενα συμφωνει η θερμοκρασια επεξστη με το με Αsus Probe, στο αλλο δεν συμφωνει. Η οθονιτσα που λες (lcd panel?) δεν εχει αισθητηρα που πρεπει να κολλησεις στον επεξστη της καρτας?
pug_f_e Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Η οθονιτσα που λες (lcd panel?) δεν εχει αισθητηρα που πρεπει να κολλησεις στον επεξστη της καρτας? oxi καμια σχεση..ειναι κατι τελειως διαφορετικο.. ειναι προγραμματιζομενη, οχι με αισθητηρες.. Σημερα εκανα update to everest. τωρα μου βγαζει θερμοκρασια gpu και vrm (και αναφερομαι και στο everest, αλλα και sth registry), αλλα δε βγαζει για τα μνημακια(gpu memory).. τουλαχιστον εχω τα 2/3 απο αυτα που ηθελα
insomnian Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Απ οτι ξερω το everest δε δειχνει θερμ/σιες μνημων. Η lcd οθονη που λες απ οτι καταλαβα απεικονιζει τις μετρησεις ενος software? λινκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.