RcManiac Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα , έχω Ote conn -x στα 2mbps , σκέφτομαι να βάλω εώς 24 mbps . Αξιζει ; Αν ναι ποιά εταιρεία να προτημήσω ; Με αυτά τα στατιστικά μέχρι πόσο θα πίανω ; Το modem/router μου είναι το Neatgear dgn2000 .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 αν έχεις πράγματι 50db attenuation μην το σκέφτεσαι καν, υπερβολικά μεγάλο... για να είσαι σίγουρος κάνε ένα έλεγχο στην εσωτερική σου καλωδίωση μπας και επηρεάζει κάτι στο σπίτι σου το attenuation http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=114819
Heatspreader Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Είμαι και εγώ στο ίδιο δίλημμα. Να γυρίσω στα 2mbit και Fastpath ή να μείνω στα 3,5-4mbit interleaved? Για να μετρήσω σωστά τα ping κάνω ping σε otenet? Χρειάζεται κάτι άλλο?
anta_n Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 αν έχεις πράγματι 50db attenuation μην το σκέφτεσαι καν, υπερβολικά μεγάλο... Συμφωνώ κι εγώ. Αν πράγματι το attenuation είναι τόσο μεγάλο, καλύτερα μείνε στα 2ΜΒ, καθώς μόνο τα λεφτά που δίνεις θα ανέβουν και όχι η ταχύτητα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αλλάζοντας πάροχο υπάρχει η πιθανότητα να έχεις μικρότερο attn.
Heatspreader Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 @RcManiac Μήπως δεν έχει βάλει σωστά κάποιο φίλτρο σε κάποιο τηλέφωνο? Μήπως κάποιο φίλτρο είναι χαλασμένο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.