kyriakos2121 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά , έχω στην κατοχή μου το παραπάνω μηχανάκι κ θέλω να του κάνω αλλαγή ιμάντα γιατί το απαιτεί η χρήση του , θα το πάω σε κατάστημα της Honda , ξέρετε πόσες ημέρες θα μου πάρει ώστε να είναι έτοιμο ; Ρωτάω μήπως θα το αργήσουν γιατί θα πρέπει να παραγγείλουν ιμάντα από την Gilera διότι όπως είπα το κατάστημα θα είναι της Honda ? Τι λέτε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αυτή την στιγμή μιλώ με τον ceo της Honda στην ιαπωνία.Θα μου απαντήσει σύντομα και θα σου πω. Eσυ αν δεν ρώτησες εμείς θα ξέρουμε; Στην ανάγκη πάρτο από την gilera αν έχεις κοντά σου και πάντο να το βάλουν. Βασικά είναι κανα 1-2 ώρες δουλειάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos2121 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αυτή την στιγμή μιλώ με τον ceo της Honda στην ιαπωνία.Θα μου απαντήσει σύντομα και θα σου πω.Eσυ αν δεν ρώτησες εμείς θα ξέρουμε; Στην ανάγκη πάρτο από την gilera αν έχεις κοντά σου και πάντο να το βάλουν. Βασικά είναι κανα 1-2 ώρες δουλειάς έχω πάρει τηλέφωνα και έφαγα άκυρο ! δεν είναι και κοντά για να πάω για αυτό ρώτησα εδώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω φίλε,αλλά ξέρω σίγουρα ότι η αλλαγή ιμάντα είναι εύκολη δουλειά. Ρώτα και αλλού αν βολεύει. Θα χρειαστείς και καινούργια βαράκια στο vario μάλλον.Φθείρονται και αυτά.Πρόσεξε το βάρος τους.Με 2-3 γραμμάρια παραπάνω ή λιγότερο αλλάζει όλη η συμπεριφορά του scooter σου. Αν θες σου βγάζω και άλλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Η αλλαγη οπως ειπωθηκε ειναι ευκολη, μαχ 1-2 ωρες. Οποτε ας τον παραγγειλουν, τους το πας και ξεμπερδευεις αμεσα. Αλλα να αλλαξεις και τα rollers-βαρακια οπωσδηποτε οποτε κανονησε να εχουν τα σωστα διαθεσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos2121 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω φίλε,αλλά ξέρω σίγουρα ότι η αλλαγή ιμάντα είναι εύκολη δουλειά.Ρώτα και αλλού αν βολεύει. Θα χρειαστείς και καινούργια βαράκια στο vario μάλλον.Φθείρονται και αυτά.Πρόσεξε το βάρος τους.Με 2-3 γραμμάρια παραπάνω ή λιγότερο αλλάζει όλη η συμπεριφορά του scooter σου. Αν θες σου βγάζω και άλλα.... τι είναι τα βαράκια ; δεν ξέρω και πολλά ! τι να πω δλδ ακριβως να προσεξουν αυτοι εκει ; αν τους πω οτι θελω καινουριο ιμαντα δεν θα ξερουν τι να κανουν ακριβως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 βαρακια=ραουλα , ισως χρειαστης και σιαγονες γιατι δεν το πας σε piaggio συνεργειο αν εισαι σε επαρχια ισως καθυστερησης κανα δυο μερες μην τον μπερδευεται με γραμμαρια θα βαλης τα γνησια και εισαι ενταξει [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9TnkUIecRE4]http://www.youtube.com/watch?v=9TnkUIecRE4[/ame] μπροστα ειναι τα ραουλα πισω οι σιαγονες τι να πω δλδ ακριβως να προσεξουν αυτοι εκει ; αν τους πω οτι θελω καινουριο ιμαντα δεν θα ξερουν τι να κανουν ακριβως ; τιποτα μην τους πης υποτιθεται ξερουν την δουλεια τους θα λυσουν και θα διαπιστωσουν φθορες απλως στην piaggio γνωριζουν τα gilera καλυτερα γιατι ειναι ομοσταυλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos2121 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 βαρακια=ραουλα , ισως χρειαστης και σιαγονες γιατι δεν το πας σε piaggio συνεργειο αν εισαι σε επαρχια ισως καθυστερησης κανα δυο μερεςμην τον μπερδευεται με γραμμαρια θα βαλης τα γνησια και εισαι ενταξει http://www.youtube.com/watch?v=9TnkUIecRE4 μπροστα ειναι τα ραουλα πισω οι σιαγονες τιποτα μην τους πης υποτιθεται ξερουν την δουλεια τους θα λυσουν και θα διαπιστωσουν φθορες απλως στην piaggio γνωριζουν τα gilera καλυτερα γιατι ειναι ομοσταυλα και τι ακριβώς θέλει να αλλάξει από τα ραουλα και του σιαγονες ; θελουν και αυτα αλλαγη ε ; και ποσο περιπου θα παει η ''δουλειά''??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Χοντρικά κανα 50άρι για βαράκια και ιμάντα. Κανα 50-70 για δουλειά.Χωρίς να είμαι ειδικός. Αν η φλάντζα του καπακιού είναι οκ και το ελατήριο του συμπλέκτη είναι και αυτό οκ. Αν πας σε καλύτερες ποιότητες όπως polini,malossi διπλασίασε τα λεφτά για υλικά. Τα βαράκια τι κάνουν....Αν βάλεις πιο ελαφριά ο ιμάντας "πιάνει" πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να έχεις καλύτερες επιταχύνσεις στο ξεκίνημα αλλά χάνει λίγο τελική.Με πιο βαριά αργεί να επιταχύνει στην εκίνηση αλλά ίσως κερδίσεις τελική.Όλα όμως είναι σχετικά γιατί παίζουν και άλλα ρόλο,και μπορεί αν δεν πετύχεις σωστές ρυθμίσεις να απογοητευτείς. Ή βρίσκεις έτοιμη λύση ή πειραματίζεσαι με βάλε βγάλε μέχρι να βρεις το αποτέλεσμα που θες ή το αφήνεις μανίσιο.Εγώ είμαι της δεύτερης γνώμης.Με αρέσει να σκαλίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos2121 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Χοντρικά κανα 50άρι για βαράκια και ιμάντα.Κανα 50-70 για δουλειά.Χωρίς να είμαι ειδικός. Αν η φλάντζα του καπακιού είναι οκ και το ελατήριο του συμπλέκτη είναι και αυτό οκ. Αν πας σε καλύτερες ποιότητες όπως polini,malossi διπλασίασε τα λεφτά για υλικά. Τα βαράκια τι κάνουν....Αν βάλεις πιο ελαφριά ο ιμάντας "πιάνει" πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να έχεις καλύτερες επιταχύνσεις στο ξεκίνημα αλλά χάνει λίγο τελική.Με πιο βαριά αργεί να επιταχύνει στην εκίνηση αλλά ίσως κερδίσεις τελική.Όλα όμως είναι σχετικά γιατί παίζουν και άλλα ρόλο,και μπορεί αν δεν πετύχεις σωστές ρυθμίσεις να απογοητευτείς. Ή βρίσκεις έτοιμη λύση ή πειραματίζεσαι με βάλε βγάλε μέχρι να βρεις το αποτέλεσμα που θες ή το αφήνεις μανίσιο.Εγώ είμαι της δεύτερης γνώμης.Με αρέσει να σκαλίζω. δεν καταλάβατε μάλλον και μάλλον φταίω εγώ για αυτό , δεν μου αρέσει να ''πειράζω'' τα μηχανάκια , μανίσιο το έχω και μανίσιο θέλω να μείνει , απλά ρωτάω γιατί θέλω να το πάρω από θεσσαλονίκη στην πάτρα και δεν θέλω να μου κοπεί ο ιμάντας γιατι το εχω καιρο με το παλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 για να βοηθηθης καλυτερα κανε μια αναζητηση στο νετ υπαρχουν φορα που ασχολονται με σκουτερ αποκλειστικα(αναφερονται και συνεργεια καλα και κακα) τα gilera ειναι αρκετα δημοφιλη αφου εισαι Θεσσαλονικη βρες ενα piaggio συνεργειο και κανε ενα φουλ σερβις θα σου ελεγξουν και την μεταδοση και ολα τα υπολοιπα καλο σου ταξιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos2121 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 για να βοηθηθης καλυτερα κανε μια αναζητηση στο νετ υπαρχουν φορα που ασχολονται με σκουτερ αποκλειστικα(αναφερονται και συνεργεια καλα και κακα)τα gilera ειναι αρκετα δημοφιλη αφου εισαι Θεσσαλονικη βρες ενα piaggio συνεργειο και κανε ενα φουλ σερβις θα σου ελεγξουν και την μεταδοση και ολα τα υπολοιπα καλο σου ταξιδι η βλακεία είναι οτι στην θεσσαλονικη ειναι παρα πολυ μακρια η πιατζιο απο εκει που μενω για αυτο ειπα νατο παω στην χοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 δεν μπορει ολοκληρη Θεσσαλονικη να εχει μονο ενα piaggio συνεργειο η ιδια η piaggio απο οτι ξερω δεν ασχολειται με ιδιωτες οποτε πρεπει να βρης καποιο εξουσιοδοτημενο που να συστηνεται και απο τα μελη ενος φορουμ ως καλο κατα την γνωμη μου πηγαινε σε συνεργειο που γνωριζει το σκουτερ σου και διαθετει και ολα τα καταλληλα ειδικα εργαλεια εξολκεις κτλ http://www.google.gr/search?hl=el&q=gilera+scooter+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF+%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Kyriako ι σαλονικη ειναι γεματη εξουσιοδοτημενα κυριολεκτικα! Κυριολεκτικα εχουν ξεφυτρωσει παντου, μονο κοντα σε εμενα εχει 3...Αν θες πες περιοχη μπας και ξερω κανενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos2121 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Kyriako ι σαλονικη ειναι γεματη εξουσιοδοτημενα κυριολεκτικα! Κυριολεκτικα εχουν ξεφυτρωσει παντου, μονο κοντα σε εμενα εχει 3...Αν θες πες περιοχη μπας και ξερω κανενα. Στην Περαία μένω , γνωρίζεις τίποτα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.