GamerManiac Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια με τουσ φιλουσ μου φτιαξαμε την ιδεα να φτιαξουμε ενα channel στο youtube σαν της machinima και μεα απο το site σας σας ζητησα να μου πειτε το καλυτερο προγραμμα κατα την γνωμη σας ενας φιλοσ μου ειπε το camtasia ηρθε ομως ο αλλος φιλος και μου ειπε οτι το camtasia δεν κανει για games και του ειπαν οτι το καλυτερο για games ειναι το fraps για πειτε μου και εσεισς την γνωμη σας
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Κατά γενική ομολογία, το πιο γνωστό και το πιο καλό για video capture από games είναι όντως το FRAPS, στην full version του εννοείται.
GamerManiac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Φίλε ξέρεις τι με παραξενευει όμως;Η machinima τραβάει με wegame και επίσης μου φαίνεται πολύ φθηνό 37 euro only?τέλος πάντων Ποιο πιστεύεις ότι είναι καλύτερο;
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δεν το ήξερα το wegame, ούτε γνωρίζω πώς τα πάει σε σχέση με το FRAPS. Αλλά απ' τα λίγα που διάβασα, δεν πληρώνεις για τον client, αλλά για την υπηρεσία "VIP" με την οποία μπορείς να τραβάς videos σε HD αναλύσεις, να τα κάνεις upload στο wegame.com και για μερικές ακόμη χαζομαρίτσες (κάτι user badges κλπ). Επίσης, που είδες την τιμή των 37€; Εγώ άλλες βλέπω εδώ: http://www.wegame.com/vip/
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το καλύτερο είναι το FRAPS και ένας τεράστιος (άδειος) δίσκος. Η επόμενη καλύτερη είναι με κάποια κάμερα που να αποθηκεύει σε σκληρό δίσκο ή κάρτα μνήμης. Μετά είναι η λύση της βιντεοκάμερας σε κασέτα και μια κάρτα firewire. Τελευταία είναι η λύση της webcam. Οι λύσεις με την κάμερα θέλουν υποχρεωτικά τρίποδα, σκοτεινό δωμάτιο και καλό καδράρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.