Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω ιδεες για να φτιαξω προγραμματα.

Εχω φτιαξει 2 προγραμματα το ενα ειναι ενα προγραμμα σε γλωσσα C το οπιο εμφανιζει μια λιστα με μηχανακια, δειχνει μερικες λεπτομεριες οπως τι χρωμα τι μαρκα ποσο κανει το μηχανακι κλπ κλπ εχει επιλογες οπως να κατατασει την λιστα αναλογα με καπια κρητιρια οπως αναλογα με το χρωμα, την τιμη κλπ κλπ. εμφανιζει μηχανακια με την χ τιμη ή με το χ χρωμα κλπ κλπ διαγραφει και προσθετει μηχανακια στην λιστα κλπ κλπ. αυτο το προγραμμα το εκανα τον πρωτο χρονο που σπουδασα το δευτερο προγραμμα το εκανα το δευτερο ετος σε γλωσσα c# και ηταν ενα msn.Μπορουσαν να επικοινωνησουν 2 ατομα απο δυο διαφορετικους υπολογιστες.

τωρα θελω να με δωσετε ιδεες να φτιαξω και αλλα προγραμματα, μην με πειτε φτιαξε ενα προγραμμα για οδοντιατριο γιατι θελω και πληροφοριες τι θα εχει το προγραμμα δεν ξερω τι χριαζετε ενα προγραμμα σε οδοντιατριο.Πειτε να φτιαξω ενα προγραμμα και δωστε και μερικες πληροφοριες..

Πιστευω οτι δεν θα χρησιμευσει μονο σε μενα αυτο το thread αλλα και αλλοι προγραμματιστες πιστευω οτι θα προσπαθησουν να φτιαξουν τα προγραμματα που θα προτεινετε.

Προτεινετε διαφορα προγραμματα που να συνδιαζουν sql klp klp.

ΥΓ. Γραφω αυτο το thread τωρα αλλα δεν θα κατσω να προγραμματισω τιποτα μεχρι τον ιουλιο και μην περιμενετε τυχον σχολια μου και αποριες για το αν καπιο ποστ σας ηταν ανακριβες για τον λογο οτι θα φυγω φανταρος 18 νοεμβριου και οταν επιστρεψω θελω ετιμες ιδεες για να φτιαξω μερικα προγραμματα, να θυμηθω οτι ξεχασα και πριν πιασω δουλεια να τα εχω φρεσκαρει

ΥΓ2. Η γλωσσα προγραμματισμου που θελω να ασχοληθω ειναι η C# και η c++

ΥΓ3. Αν μπορειτε προτεινετε πολλα προγραμματα απο απλα οπως το πρωτο που εκανα εως και πολυ δυσκολα που θα κανω πολυ καιρο να τα φτιαξω. Αριθμηστε τα με 1) 2) 3) με σειρα καταταξης απο το πιο ευκολο στο πιο δυσκολο αν γινεται.

Ευχαριστω!

Δημοσ.
Youtube downloader :-) (αρκετο ψαξιμο)

Παρα πολυ καλη ιδεα.Ποτε δεν σκεφτηκα να φτιαξω ενα Extection για το firefox.. Αυτο σιγουρα θα το κανω

Δημοσ.
Παιδια θελω ιδεες για να φτιαξω προγραμματα.

Εχω φτιαξει 2 προγραμματα το ενα ειναι ενα προγραμμα σε γλωσσα C το οπιο εμφανιζει μια λιστα με μηχανακια, δειχνει μερικες λεπτομεριες οπως τι χρωμα τι μαρκα ποσο κανει το μηχανακι κλπ κλπ εχει επιλογες οπως να κατατασει την λιστα αναλογα με καπια κρητιρια οπως αναλογα με το χρωμα, την τιμη κλπ κλπ. εμφανιζει μηχανακια με την χ τιμη ή με το χ χρωμα κλπ κλπ διαγραφει και προσθετει μηχανακια στην λιστα κλπ κλπ. αυτο το προγραμμα το εκανα τον πρωτο χρονο που σπουδασα το δευτερο προγραμμα το εκανα το δευτερο ετος σε γλωσσα c# και ηταν ενα msn.Μπορουσαν να επικοινωνησουν 2 ατομα απο δυο διαφορετικους υπολογιστες.

τωρα θελω να με δωσετε ιδεες να φτιαξω και αλλα προγραμματα, μην με πειτε φτιαξε ενα προγραμμα για οδοντιατριο γιατι θελω και πληροφοριες τι θα εχει το προγραμμα δεν ξερω τι χριαζετε ενα προγραμμα σε οδοντιατριο.Πειτε να φτιαξω ενα προγραμμα και δωστε και μερικες πληροφοριες..

Πιστευω οτι δεν θα χρησιμευσει μονο σε μενα αυτο το thread αλλα και αλλοι προγραμματιστες πιστευω οτι θα προσπαθησουν να φτιαξουν τα προγραμματα που θα προτεινετε.

Προτεινετε διαφορα προγραμματα που να συνδιαζουν sql klp klp.

ΥΓ. Γραφω αυτο το thread τωρα αλλα δεν θα κατσω να προγραμματισω τιποτα μεχρι τον ιουλιο και μην περιμενετε τυχον σχολια μου και αποριες για το αν καπιο ποστ σας ηταν ανακριβες για τον λογο οτι θα φυγω φανταρος 18 νοεμβριου και οταν επιστρεψω θελω ετιμες ιδεες για να φτιαξω μερικα προγραμματα, να θυμηθω οτι ξεχασα και πριν πιασω δουλεια να τα εχω φρεσκαρει

ΥΓ2. Η γλωσσα προγραμματισμου που θελω να ασχοληθω ειναι η C# και η c++

ΥΓ3. Αν μπορειτε προτεινετε πολλα προγραμματα απο απλα οπως το πρωτο που εκανα εως και πολυ δυσκολα που θα κανω πολυ καιρο να τα φτιαξω. Αριθμηστε τα με 1) 2) 3) με σειρα καταταξης απο το πιο ευκολο στο πιο δυσκολο αν γινεται.

Ευχαριστω!

Αν το ζήτημα της εξάσκησης είναι αυτό που σε παρακινεί, και θέλεις να συνδυάσεις μεθόδους - τεχνολογίες - ψάξιμο και ανάλυση, νομίζω πως μια μικρή εμπορική εφαρμογή, για το μπακάλικο του μπαρμπα-Μήτσου της γειτονιά σου, θα ήταν μια καλή ιδέα η οποία σε περνάει απο όλα τα στάδια του life cycle μιας εφαρμογής. Από την ανάλυση και την καταγραφή των προδιαγραφών μέχρι το deployment. Βάσεις Δεδομένων - Client/Server - Web - Περιφερειακές συσκευές (εκτυπωτές - scanners - barcode readers) κλπ. Σίγουρα είναι κάτι που θα σε κρατήσει για αρκετό χρονικό διάστημα. Ανάλογα με το πόσο Tech-Freak θές να κάνεις το μπαρμπα-Μήτσο, μέχρι και διασύνδεση με smart phones & Web services μπορείς να κάνεις για παραγγελιοληψία, κλπ κλπ!

Ευκαιρία να μάθεις ψάχνοντας και πως λειτουργούν οι εμπορικές εφαρμογές της αγοράς ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα βρηκα τι θα κανω παιδια, ενα HOTEL MANAGMENT.Βρηκα στο διαδυκτιο ενα τελειο προγραμμα hotel managment με παρα πολλες λειτουργιες.. Αναλογα με τι εχει το προγραμμα αυτο αναλογα θα κανω και το δικο μου προγραμμα.Ειναι σωστη λογικη αυτη ή πρεπει να λειτουργισω αλλιως?.. βασικα δεν θελω να το πουλησω το προγραμμα αλλα θελω να αποκτησω εμπειρια αλλα σε περιπτωση που βγει τοσο καλο οσο αυτο που βρηκα γιατι να μην το πουλησω.

Τωρα η απορια μου ειναι σε πια γλωσσα προγραμματισμου να την προγραμματισω? C# ή С++?το προγραμμα εχει παρα πολλες λειτουργιες μεχρι και 3D graphics.Απο τα λιγα που καταλαβα οτι εχει ειναι συνδεση σε βαση δεδομενων και στο ιντερνετ.Και συνδεση σε αλλους παρα πολλους υπολογιστες μεσω δυκτιου ή μεσω ιντερντετ

Δημοσ.

Εγω μεσω βοηθειας με το visual basic (γιατι δεν ξερω και πολλα), ειχα φτιαξει ενα msn installation σαν κλονος ηταν ολοιδιος και εκει που πατουσε username και password ..οταν πατουσε "sign in" εβγενε μετα απο κατι δευτερολεπτα ενα fake error ....και οτι ειχε γραψει ο ταδε στο username k pass φορμες μου στελνονταν στο email μου αυτο που ειχε γραψει..Φισικα δεν το εκανα public γιατι δεν ειναι ωραιο τωρα απλα για πλακα :)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια θελω να με βοηθεσετε να μαθω ή και σε συνεργασια να φτιαξω δικο μου προγραμμα για υπολογιστη και δικο μου μοτιβο ξεκλειδωματοσ για κινητο(εχω πολλεσ ιδεεσ και θελω να τισ αξιοποιησω)..χρειαζεται να κατεβασω κανενα προγραμμα ή κατι σχετικο???ευχαριστο!!

Δημοσ.

@topic starter

το πρώτο σου πρόγραμμα δεν έχει κάποια δυσκολία, η δυσκολία δεν είναι να παίζεις με integers-strings, να αναθέτεις τιμές και να τα εκτυπώνεις.

Η δυσκολία είναι να φτιάξεις σύνθετους τύπους δεδομένων και να κάνουν ζόρικα πράγμα (τεσπα, μην δίνεις πολύ σημασία)

Προσωπικά κάτι ολοκληρωμένο (πακέτο) δεν έχω φτιάξει ποτέ γιατί βαριέμαι, κάθε λίγο ασχολούμαι με διάφορα μικρο-θέματα...

Μια φορά είχα φτιάξει ένα πρόγραμμα που Spamare φορουμς (φυσικά δεν το έτρεξα και πολύ γιατί δεν θέλω μπλεξίματα)

Μια άλλη φορά βρήκα μια τρύπα σε μια σελίδα ενός παιχνιδιού, και έφτιαξα ένα Bot που έκανε Accounts, η βλακεία του τυπά ήταν ότι έδειχνε στην αρχική σελίδα πόσα Account Υπάρχουν.

Όταν λοιπόν εσύ φόρτωνες την σελίδα, αυτό έτρεχε ένα Query από πίσω για να βρει πόσα Accounts υπάρχουν, έφτιαξα λοιπόν περίπου 300κ accounts και κρασαρε ο Server (είχε 300κ εγγραφές στην βάση και φόρτωσα την σελίδα, ε τα έφτυσε!!!)

Όπως σου είπα τα accounts αφορούσαν ένα παιχνίδι, όταν λοιπόν έκανε restart το παιχνίδι και πήγε να φορτώσει τα δεδομένα κρασαρε επίσης(game server).

ε και κάτι άλλα ασήμαντα όπως όλοι, ένα πρόγραμμα που έβρισκε αυτόματα την λύση ενός σήματος (επειδή είναι με ανοιχτές σημειώσεις το μάθημα, το αυτοματοποίησα, αν και χάσιμο χρόνου ήταν ο προγραμματισμός του γιατί είναι εύκολη άσκηση)

Δημοσ.

Εγω μεσω βοηθειας με το visual basic (γιατι δεν ξερω και πολλα), ειχα φτιαξει ενα msn installation σαν κλονος ηταν ολοιδιος και εκει που πατουσε username και password ..οταν πατουσε "sign in" εβγενε μετα απο κατι δευτερολεπτα ενα fake error ....και οτι ειχε γραψει ο ταδε στο username k pass φορμες μου στελνονταν στο email μου αυτο που ειχε γραψει..Φισικα δεν το εκανα public γιατι δεν ειναι ωραιο τωρα απλα για πλακα :)

Ω ρε φίλε το ίδιο είχα κανει πριν καμία 10αρια χρονια!!!!! Ρε μπάς και είσαι εγω;;; :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

γεια σασ παιδια ξερετε πωσ λειτουργει το photoshop???ηθελα για προσωπικη χρηση να φτιαξω κατι παρομοιο γι'αυτο....και πωσ ακριβωσ μπορω να φτιαξω ενα τετοιο προγραμμα??που να παω τι να κανω??υπαρχει καποια σελιδα???ευχαριστω!! :) :)

Δημοσ.

γεια σασ παιδια ξερετε πωσ λειτουργει το photoshop???ηθελα για προσωπικη χρηση να φτιαξω κατι παρομοιο γι'αυτο....και πωσ ακριβωσ μπορω να φτιαξω ενα τετοιο προγραμμα??που να παω τι να κανω??υπαρχει καποια σελιδα???ευχαριστω!! :) :)

Υποθέτω (όπως το λες) ότι δεν έχεις ιδέα τι πας να κάνεις... Συγνώμη αν κάνω λάθος.

Το πιο κοντινό, open source, πρόγραμμα στο photoshop είναι το GIMP.

Δοκίμασε το παρακάτω Link για να δεις τον κώδικά του!

http://developer.gimp.org/git.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...