The_Judas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο με το canon easy print που να δουλεύει όμως και σε άλλους εκτυπωτές εκτός από canon; Θέλω απλά να επιλέγω ορισμένες εικόνες και να μπορώ έπειτα να επιλέξω τον τρόπο με τον οποίο θα εκτυπωθούν πάνω στο χαρτί... δηλαδή 2 φώτο ανά σελίδα ή 4 ή 6 και πάει λέγοντας.
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δες το Fastone image viewer (δωρεάν) και το Irfan View (δωρεάν). Και τα δύο είναι image viewers και έχουν δυνατότητα εκτύπωσης. Το 1ο έχει μια όμορφη επιλογή για δημιουργία Contact Sheet όπου μπορείς να βάλεις πολλές φωτογραφίες σε μια σελίδα και να επιλέξεις μέγεθος και πόσες θα μπουν στην σελίδα. Παλαιότερα δούλευα αρκετά το Foto Slate που ήταν μαζί με το ACDSee, δεν ξέρω αν υπάρχει και στις καινούργιες εκδόσεις. Το slate είχε πολλές επιλογές για tamplates και printing settings. EDIT: Το FotoSlate (trial) βλέπω ότι κυκλοφορεί πλέον αυτόνομο σαν εφαρμογή. Tip: Τα windows έχουν δικό τους τρόπο εκτύπωσης και προσφέρουν αυτό που θέλεις. Πήγαινε στον φάκελο με τις φωτογραφίες και επέλεξε αυτές που θέλεις να εκτυπωθούν. Κάνε δεξί κλικ σε μια από τις επιλεγμένες φωτογραφίες και επέλεξε Εκτύπωση. Από εκεί και πέρα, ακολούθησε τον οδηγό.
The_Judas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις ιδέες. Θα τα δοκιμάσω σύντομα αυτά τα προγράμματα. Στο irfanview πως ρυθμίζεις τις επιλογές εκτύπωσης; Σε εμένα όταν πατάω print μου εκτυπώνει την εκάστοτε φώτο πλήρη χωρίς να μου δίνει και πολλές επιλογές. Υπάρχει μήπως κάποιο plugin;
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εγώ το κάνω από το Ifanview Thumbnails. Επιλέγω τις φωτογραφίες που θέλω και από το μενού File->Create Contact sheet from selected files, επιλέγω πόσες φώτο να μπουν (π.χ.4χ8) και μόλις τις δημιουργήσει τις τυπώνω. Το fastone έχει πιο καλές επιλογές στο θέμα. BTW δες και την δυνατότητα των windows. Είναι πολύ απλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.