Προς το περιεχόμενο

Installation error on Win 7 64bit. Error 2203

nathanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά παρακαλώ θέλω τα φώτα σας, διότι έχω φάει 2 μέρες χωρίς να μπορώ να βγάλω άκρη με το συγκερκιμένο πρόβλημα.

Εχουμε και λέμε:

Μόλις έκανα ένα clean install τα windows 7 x64 στο pc μου. Είχα το ίδιο λειτουργικό και πριν.

[Όταν πηγαίνω να εγκαταστήσω το Live Messenger (μέσω του Essentials) ή το Skype, μου βγάζει ένα error message kai λέει πως to installation failed (error 2203).

Ψάχνοντας στο net είδα πως το error αυτό οφείλεται se administration privileges αλλά δυστυχώς έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν γίνεται τίποτα.

Μέχρι και το account administrator ενεργοποίησα από το lusrmgr.msc αλλά και πάλι μεσω του administrator δεν μπορώ να το κάνω install.

Το ίδιο γίνεται και σε πολλά άλλα προγράμματα. Και την άλλη φορά αντιμετώπισα παρόμοια ζητήματα αλλά δεν θυμάμαι πως τα έλυσα.

Τέλος πάντων, υπάρχει κάποιο bug fix για να μπορώ να το τρέξω και να έχω μετά με το account μου όλα τα δικαιώματα που χρειάζομαι για full control?

Εννοείται πως τρέχω τα προγράμματα ως administrator και έχω kanei "take ownership" στα αρχεία πριν τα εγκαταστήσω αλλά και πάλι τίποτα.

Επίσης έχω δώσει full control στο account μου από τους users !

Παρακαλώ κάποιος να βοηθήσει με το θεματάκι μου.

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...