Προς το περιεχόμενο

?like braid?

flight126

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαγκες καλησπερα..εχω το εξης πολυ σοβαρο θεμα το οποιο ζητα αμεσα επιλυση!! προσπαθω να βρω τον τελευτα;ιο καιρο ενα παιχνιδι που να μοιαζει περιπου με braid ή εστω κατι σχετικο με αυτο..κατι σε adventure,puzzle.. τετοιου τυπου..υπαρχει καμια προταση? ειμαι και αρρωστος και δεν εχω ενα game της προκοπης να παιξω..!!καμια βοηθεια??

Δημοσ.

Αν έχεις DS ή emulator του DS παίξε οπωσδήποτε το Scribblenauts. Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος (Super Scribblenauts) και παραμένει απίστευτο.

http://www.gamespot.com/ds/puzzle/scribblenauts/review.html

Η λογική είναι η εξής. Έχει εισαχθεί ένα λεξικό στο παιχνίδι. Σε κάθε πίστα έχεις να λύσεις ένα γρίφο, οπότε φαντάζεσαι έναν οποιοδήποτε τρόπο λύσης, πληκτρολογείς το τι θες να εμφανιστεί στην πίστα και βουαλά. Πχ θες να ανέβεις σε μια πλατφόρμα. Γράφεις ladder και σου βγάζει μια σκάλα, γράφεις aeroplane και σου βγάζει ένα αεροπλάνο, γράφεις superman και σου βγάζει το Μπάτμαν.

Δημοσ.

Το machinarium είναι πολύ ωραίο.

Αν έχεις xbox360 έχω να σου προτείνω μερικά ακόμη.

Δημοσ.
Παιξε το The Ball.

Σοβαρα το λεω!Μην το παρεις στραβα!

+1 για το The Ball χτες το τελείωσα.

Οι τύποι έχουν κάνει φοβερή extra δουλειά σε σχέση με την τελευταία έκδοση του ut3 mod. Σου δίνει αυτή την όμορφη μυσταγωγία μοναξιάς αλά Myst που έχει σχεδόν εκλείψει (μόνο μερικά survival horror την έχουν πλέον). Τα puzzles είναι απόλυτα λογικά (αλλά και εύκολα), ο χειρισμός εξαιρετικός, ενώ διαθέτει και στοιχεία όπως τα secrets, τα achievements και τα συνεχή boss battles προς το τέλος (πραγματικά τα τρία τελευταία levels είναι άπαικτα). Oι μόνες παραφωνίες είναι οι εξής:

Ο Πτεροδάκτυλος έχει aimbot wtf. πολλές φορές τα αυγά πέφταν ακριβώς στο κεφάλι μου όσο οδηγούσα αχαχαχα

Δεν ξεκαθαρίζεται ακριβώς ο ρόλος του guardian. Ίσως καλύτερα έτσι για να αφήνει και ένα μυστήριο το τέλος.

Θα προτιμούσα ένα μαμάτο boss battle (όπως με τον undead ape) αντί για τον νηπιακό γρίφο στο τέλος για κάθε adventura.

PS. Περιμένω πως και πως το The Haunted να δω και εκεί τι παραπάνω θα έχουν κάνει σε σχέση με το mod.

Δημοσ.
Τσέκαρε και τα εξης

World of Goo

Crayon Physics Deluxe

Portal

Οχι τοσο σχετικά με το braid αλλα πολύ δυνατά puzzles.

φιλος και τα 3 ειναι σουπερ αλλα..τα εχς παιξει..!!..!!:-D

---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:16 ----------

Και αν έχεις κάποιο κινητό με touch δες το angry birds. Νομίζω ένα από τα καλύτερα και ευρηματικά game ever...

καλα αυτο και αν εχω παιξει..τρελο κολλημα!!:-D:-D

---------- Προσθήκη στις 18:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:25 ----------

+1 καλοο..!!το εχω παιξει και αυτο..!!!!!

---------- Προσθήκη στις 18:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:27 ----------

Το machinarium είναι πολύ ωραίο.

Αν έχεις xbox360 έχω να σου προτείνω μερικά ακόμη.

οντως πολυ καλο..δυστυχως δεν εχω..

---------- Προσθήκη στις 18:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:29 ----------

Αν έχεις DS ή emulator του DS παίξε οπωσδήποτε το Scribblenauts. Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος (Super Scribblenauts) και παραμένει απίστευτο.

http://www.gamespot.com/ds/puzzle/scribblenauts/review.html

Η λογική είναι η εξής. Έχει εισαχθεί ένα λεξικό στο παιχνίδι. Σε κάθε πίστα έχεις να λύσεις ένα γρίφο, οπότε φαντάζεσαι έναν οποιοδήποτε τρόπο λύσης, πληκτρολογείς το τι θες να εμφανιστεί στην πίστα και βουαλά. Πχ θες να ανέβεις σε μια πλατφόρμα. Γράφεις ladder και σου βγάζει μια σκάλα, γράφεις aeroplane και σου βγάζει ένα αεροπλάνο, γράφεις superman και σου βγάζει το Μπάτμαν.

προυποθετει ds ε?εχουμε αλλο τροπο για να το βρω για pc?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...