mihalis19 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 γεια σας..εχω τραβηξει ενα βιντεο με το iphone μου το 4 και το εχω επεξεργαστει στο after effects (κανω οτι πεθαινω και βγαινει το φαντασμα μου).οταν κανω export το κανω οπως ακριβως ειχα φτιαξει και ενα αλλο σε avi δηλαδη και επαιζε τελεια..σε αυτο το βιντεο ομως αλλαζει χρωματα και κανει κατι φλασαρισματα ..μπερδευονται pixels και τετοια..γινεται πανικος δηλαδη...σε ποια μορφη λετε να κανω export ετσι ωστε να ειναι σωστο?δοκιμασα επισης να το φτιαξω σε mpeg 4 ξερωντας οτι θα εχω αλοιωση εικονας αλλα το θεμα ειναι οτι εκτος απο την χειροτερη ποιοτητα ειχε αλλαξει και το width οποτε φαινονταν ολα χαλια..τι προτεινετε?ευχαριστω..!
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τι σχέση έχει η μορφή που θα το εξάγεις με το αν θα χαλάσει η ποιότητα; Σε ότι και να το εξάγεις έχεις επιλογές για width, height, bitrate, codec κτλ. Αν ορίσεις την ίδια ανάλυση με το αρχικό βίντεο, το ίδιο fps και ένα καλό bitrate δεν έχει σημασία αν θα το εξάγεις σε avi ή mpeg4. Εξ άλλου, το iphone τραβάει σε mp4 μορφή.
mihalis19 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 οκ θα το δοκιμασω αν και νομιζω οτι δεν ειναι ετσι για τον λογο οτι το mpeg 4 ειναι συμπιεσμενο αρκετα ενω το avi οχι ή αν ειναι συμπιεσμενο δεν ειναι τοσο οσο το mpeg.επισης το iphone 4 τραβαει σε αρχειο .MOV
mihalis19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εβγαλα ακρη τελικα με το export..εχω μια αλλη απορια για οποιον ξερει...εχω βαλει ενα βιντεο να το επεξεργαστω και στο time ruler εκει που γεμιζει η πρασιν η γραμμη του βιντεο δεν γεμιζει ολη με πρασινο και το βιντεο κολλαει σε διαφορα σημεια..δηλαδη αν δειχνει οτι παω να σηκωσω το χερι κολλαει και το χερει παει πανω κατω...γιατι??? βασικά βλεπω οτι λεει συνεχως not realtime με κοκκινα γραμματα πανω δεξια..μετα λεει realtime.τελος παντων γιατι χαλαει ετσι???
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Όταν σου λέει not realtime σημαίνει ότι το σημείο αυτό δεν μπορεί να αναπαραχθεί στα απαιτούμενα φπσ (καρέ το δευτερόλεπτο) που για το PAL σύστημα είναι 25. Συνήθως συμβαίνει όταν εφαρμόζεις φίλτρα ή εφέ.
mihalis19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 και για να διορθωθει τι πρεπει να κανω?δεν εχω βαλει εφε ακομα..εχω φτιαξει ενα βιντεο με ενα Mirror ghost (εχει πολλα στο youtube).το εχω φτιαξει απλα με μια mask..
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μόνο με γρηγορότερο επεξεργαστή ή εξειδικευμένη κάρτα video λύνεται το real time αλλά δεν είναι πρόβλημα. Όταν θα κάνεις redering το τελικό αποτέλεσμα, το βίντεο θα είναι real time, εκτός αν επιλέξεις να είναι σε λιγότερα fps εσύ.
mihalis19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εκανα render και βηκε παλι ετσι...για το render να ρυθμισω τα fps στα 25?και κατι ακομα..το pc μου εχει 4gb μνημα πως γινεται να εκμεταλλευτω περισσοτερο απο οσο χρησιμοποιει το προγραμμα?γιατι κατι ειδα οτι χρησιμοποιει μονο 2
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Να το ρυθμίσεις να είναι στα ίδια fps με το αρχικό βίντεο. Ούτε περισσότερα ούτε λιγότερα. Το photoshop έχει επιλογή για την μνήμη στα preferences. Το after effects δεν θυμάμαι αν και που το έχει. Αν ανεβάσεις στο yt κάτι δώσε το λινκ να δω τι έκανες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.