Προς το περιεχόμενο

Rapidshare ή Hotfile (ή κάτι άλλο?)

triffid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Rapishare σαν free τα απογευματα χανει πολυ σε ταχυτητα

Το megaupload πιανει 1-1,5 ΜΒ που ειναι πολυ ικανοπποιητικο νομιζω

Το netload παει 400-700kb

Αν τα συνδυασεις και βαλεις να κατεβαζει απο ολα μαζι ταυτοχρονα κανεις τη δουλεια σου χωρις να πληρωνεις τιποτα

Αν κατεβαζεις 10 ταινιες τη μερα νομιζω φτανουν

• Moderators
Δημοσ.

+1

Οι free users έχουν και speed limits και αυτό ειναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα

Και με μειωμενη ταχυτητα, αν δεν εχει captchas, τα αρχεια σου θα κατεβουν εστω και αργα. Οταν ομως πρεπει να κανεις εισαγωγη δεν θα κατεβει τιποτα απολυτως αν δεν εισαι παρών να τα περνας.

Για μενα λοιπον ειναι σημαντικοτερο μειονεκτημα τα captchas. Σπανια βιαζομαι να κατεβασω κατι πολυ γρηγορα. Συνηθως ολοι θελουμε να βαλουμε κατι (μεχρι χιλιαδες πραγματα) να κατεβει χωρις να πρεπει να ειμαστε πανω απο το pc και καθε 5 λεπτα να πληκτρολογουμε το κειμενο που βλεπουμε...

Δημοσ.

Ειχα rapidshare premium για αρκετα χρονια τωρα, ακομα οταν ηταν το μεγιστο μεγεθος αρχειου 50MB.

Πηρα ενα account 6μηνο στο hotfile πριν λιγους μηνες και μπορω να πω οτι πλεον με βολευει πολυ περισσοτερο απο το rapidshare.

Για την ωρα μεχρι να ληξει το rapidshare τα εχω και τα 2, αλλα αποτι βλεπω θα μεινω μονο με Hotfile μετα.

Δημοσ.

ποιο rapidshar....rapidshare last year!! το rapidshare όσο πάει και χάνει την αξιοπιστία του και την αποδοχή τόσο απο τα sites όσο και απο το κοινό

εγώ απ'τι βλέπω το hotfile και το fileserve παίζουν αρκετά δυνατά.

Δημοσ.

Και εγω ειμαι απο αυτους που μεχρι τα τελευταια χρονια ειχαν rapidshare και νιωθανε "αρχοντες", αλλα δυστυχως τοσο το ηλιθιο συστημα με τα rapids απο το καλοκαιρι οσο και η ελλειψη links τελευταια με κανει να σκεφτομαι να την κανω με ελαφρα.

Αρχες Φλεβαρη ληγει το rapidpro μου και σκεφτομαι να περασω σε hotfile. Το 6μηνο που διαφημιζει με $35 ειναι ουσιαστικα 7μηνο (γραφει απο κατω με κοκκινα "+1 month")?

Η χαζομαρα βεβαια ειναι οτι δεν εχει 3μηνο...

Δημοσ.

Και εγω ειμαι απο αυτους που μεχρι τα τελευταια χρονια ειχαν rapidshare και νιωθανε "αρχοντες", αλλα δυστυχως τοσο το ηλιθιο συστημα με τα rapids απο το καλοκαιρι οσο και η ελλειψη links τελευταια με κανει να σκεφτομαι να την κανω με ελαφρα.

Αρχες Φλεβαρη ληγει το rapidpro μου και σκεφτομαι να περασω σε hotfile. Το 6μηνο που διαφημιζει με $35 ειναι ουσιαστικα 7μηνο (γραφει απο κατω με κοκκινα "+1 month")?

Η χαζομαρα βεβαια ειναι οτι δεν εχει 3μηνο...

Πρόσεξε γιατί αυτή είναι Christmas promo! Το Φλεβάρη μπορεί να μην ισχύει η προσφορά

Δημοσ.

Στο γνωστό w......bb.org πάντως το να ψάχνεις πλέον rapidshare links είναι σαν να ψάχνεις ψυλλο στα αχυρα. Άντε μόνο σε παλιά αρχεία που έχουν ξεμείνει.

Δημοσ.

σωστός ,γενικα ραπιντσερ βρισκεις μονο στα ελληνικά κατατόπια, στα ξένα ειτε hotfile ειτε filesonic θα βρεις... Τωρα τελευταια βρισκεις και κατι oron.com καπως ετσι..

Δημοσ.

Πρόσεξε γιατί αυτή είναι Christmas promo! Το Φλεβάρη μπορεί να μην ισχύει η προσφορά

Ναι αυτο προσεξα και εγω τωρα. Το θεμα ειναι οτι ο εξτρα μηνας ερχεται μαζι με το standard μηνιαιο traffic ή σου δινει 600GB traffic για 7 μηνες?

Με λιγα λογια το βλεπω να σου δινει τζαμπα μηνα αλλα να στα παιρνει απο το extra traffic που θα αναγκαστεις να παρεις...

Δημοσ.

Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ Rapidshare πριν 2 χρόνια περίπου κ ήμουν πολύ ευχαριστημένος, τώρα τελευταία με τις συνεχείς αλλαγές παίξανε τα νεύρα μου. Έχω ανοίξει λογαριασμό κ στο Hotfile εδώ κ μερικούς μήνες κ πιστεύω ότι είναι καλύτερο.

Προσφέρει μεγάλες ταχύτητες (1ΜΒ πιάνω με το Rapidshare, 1MB κ με το Hotfile) κ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ downloading. Βέβαια μάλλον κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει κ θα μπει κάποιο λογικό όριο, απλά τώρα το κάνει για να πιάσει πελατεία. Επιπλέον το Rapidshare έχει αρχίσει να μην προτιμάται κ πολύ από τους uploaders, το Hotfile είναι μες στα 3 πιο ανερχόμενα (Filesonic κ Oron είναι τα άλλα 2). Οι τιμές πάνω κάτω είναι στα ίδια επίπεδα.

Εγώ στη σύγκριση Rapidshare - Hotfile, ψηφίζω δαγκωτό Hotfile.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...