Προς το περιεχόμενο

Rapidshare ή Hotfile (ή κάτι άλλο?)

triffid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω premium λογαριασμό στο rapidshare και γενικώς δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Είχα διαβάσει όμως (δεν θυμάμαι που)τώρα τελευταία ότι το rapidshare πλέον δεν προσφέρει απεριόριστο κατέβασμα. Από την άλλη βλέπω ότι σιγά σιγά ολοένα και περισσότεροι uploaders δεν χρησιμοποιούν το rapidshare όπως παλιά. Δεδομένου ότι θέλω να αγοράσω premium λογαριασμό για ένα χρόνο για να μην πολυσκοτίζομαι μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει?Δηλαδή,ισχύει ότι δεν μπορώ να κατεβάζω απεριόριστα?Υπάρχει κάποια άλλη εταιρία που προσφέρει περισσότερα? Να υποθέσω ότι οι τιμές πάνω κάτω είναι ίδιες,ε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τώρα τελευταία το rapidshare πλέον δεν προσφέρει απεριόριστο κατέβασμα

Γιατι ποτε προσφερε ?

Αυτη την στιγμη παιζει το Hotfile,Fileserve πιο δυνατα.Και τα δυο κυμαινονται για 1 χρονο γυρω στα 80 ευρω,οταν το rapid εφτασε στα 60 ευρω.

Δημοσ.

ενας χρονος ειναι πολυς παντως και δεν ξερεις τι γινεται/αλλαζει ως τοτε,

παρε καλυτερα 3μηνο/6μηνο κι αστους να δινουν οση εκπτωση θελουν

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χρόνια Πολλά σε Όλους.

Μέχρι σήμερα είχα Rapidshare. Η όλη συμπεριφορά της υπηρεσίας αλλά και το σύστημα με τα rapids με έχει κουράσει τραγικά (έχω 250 rapids και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω). Επιπλεόν παρατηρώ ότι τελευταία υπάρχει μια στροφή σε άλλους hosters κυρίως το hotfile. (~42 Euros για 15 μήνες).

Ποιά υπηρεσία θα μου προτείνατε?

Δημοσ.

Αυτό που έκαναν,δηλαδή το να σου λένε οτι δεν λήγουν ποτέ τα rapid σου ΑΛΛΑ αν δεν τα καταναλώσεις στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα δεσμεύονται είναι τεράστια πουστιά.Κάποιος δηλαδή που δεν κατεβάζει συχνά, αν δεν καταναλωσει τα rapids του αναγκάζεται να ξανααγοράσει για να γίνουν active και να τα χρησιμοποιήσει.

Συν οτι πλέον τα περισσότερα links είναι dead και και δεν βρίσκεις και πολλά πράγματα

Δημοσ.

Βαλτε jdownloader και κατεβαζετε απο ολους τζαμπα

Δεν πληρωνουμε τους δημιουργους αυτων που κατεβαζουμε και θα παμε να πληρωνουμε τους διακινητες που τα κλεβουν ?

Μη πετατε αδικα λεφτα

(Απο Megaupload κατεβαζει στο full free οπως και netload)

Δημοσ.

Βαλτε jdownloader και κατεβαζετε απο ολους τζαμπα

Δεν πληρωνουμε τους δημιουργους αυτων που κατεβαζουμε και θα παμε να πληρωνουμε τους διακινητες που τα κλεβουν ?

Μη πετατε αδικα λεφτα

(Απο Megaupload κατεβαζει στο full free οπως και netload)

δεν εχει περιορισμο ομως και wait time?

Δημοσ.

To megaupload κατεβαζει 1 αρχειο τη φορα αλλα φτανει το 1.5ΜΒ/sec

και μετα δε θελει αλλαγη ip

Το netload το ιδιο αλλα θελει αλλαγη ip

Αν ρυθμισεις το jdownloader τα κανει ολα μονο του

• Moderators
Δημοσ.

Μονο που τα captchas ειναι το αγκαθι για εμας τους free users (το megaupload παντως δεν μας "τσιμπαει" σε αντιθεση με hotfile, fileserve κλπ) wink.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...