hackertom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Θα ήθελα να βρω κάποιο πρόγραμμα που να κλειδώνει με κωδικό τον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο ώστε σε όποιον υπολογιστή και να τον συνδέσω να πρέπει να βάλει τον σωστό κωδικό για να έχει πρόσβαση στα δεδομένα....
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δεν μπορεις να κλειδωσεις το σκληρο σαν hardware, απλα μπορεις να "κλειδωσεις" τα δεδομενα που αποθηκευεις σε αυτον, δηλαδη καθε φακελο και αρχειο ξεχωριστα. Ενας αλλος τροπος ειναι να τον κανεις σε filesystem που δεν αναγνωριζεται αμεσα απο τα windows, πχ ext3... Επισης δες και αυτο http://www.truecrypt.org/
hackertom Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 μπορώ να κλειδώσω κάπως τα δεδομένα ώστε να μην μπορεί ο άλλος από την στιγμή που θα του δώσω π.χ τον σκληρό μου να μην μπορεί να αντιγράψει τπτ από εκεί απλά να μπορεί να βλέπει τα δεδομένα η κάποια από τα δεδομένα μου...?
jim_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Οχι, γιατι ακομα και αν μπορεσεις να κανεις φακελους και αρχεια read only, αυτα θα ειναι read only μονο στο δισκο σου. Οταν θα αντιγραφουν στον αλλο σκληρο θα ειναι κανονικα αρχεια με πληρη δικαιωματα.
hackertom Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 σκέφτηκα την λύση του bit locker των Windows 7 θα κάνει δουλειά..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.