NT1G Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καιρό είχε να ανοιχτεί/ξεθαφτεί θέμα από μέλος που γράφτηκε 10 λεπτά πριν το πρώτο post, με θέμα οτι η Lyoness δεν είναι MLM και εμείς οι κοινοί θνητοί είμαστε τόσο αδαείς που δεν βλέπουμε την αλήθεια. Θα έχουν πέσει αναδουλειές φαίνεται. 3
Unabomber Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καιρό είχε να ανοιχτεί/ξεθαφτεί θέμα από μέλος που γράφτηκε 10 λεπτά πριν το πρώτο post, με θέμα οτι η Lyoness δεν είναι MLM και εμείς οι κοινοί θνητοί είμαστε τόσο αδαείς που δεν βλέπουμε την αλήθεια. Θα έχουν πέσει αναδουλειές φαίνεται. Γιατι, ποτε ειχαν ''δουλειες'' ? 1
tsakonas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Βρε καλως τον... ειδικα εδω μεσα θα βρεις ολους τους οπαδους της klyoness http://www.insomnia.gr/topic/499116-lyonessnet/?hl=%2Blyoness&do=findComment&comment=53375564 http://www.insomnia.gr/topic/454424-lyoness-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9/page-3?hl=%2Blyoness&do=findComment&comment=52525695 http://www.insomnia.gr/topic/456139-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-worldventures/page-102?hl=%2Blyoness&do=findComment&comment=52523850 http://www.insomnia.gr/topic/425990-%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-lyoness-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CF%87/page-2?hl=%2Blyoness&do=findComment&comment=4385001
NT1G Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Γιατι, ποτε ειχαν ''δουλειες'' ? Με τόσο spamming σε όλα τα forumz όλο και κάποιος θα τσιμπήσει.
eleuthakis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και η σύγκριση εντελώς άκυρη, καλό είναι όποιος αμφισβητεί να παραθέτει επιχειρήματα. Η έλλειψη επιχειρημάτων αποδεικνύει περίτρανα την ανοησία του μέσου Έλληνα. Τι είναι η Lyoness λοιπόν. Είναι ένα παγκόσμιο σύστημα επιβράβευσης πελατών. Ο κάθε κάτοχος ΔΩΡΕΑΝ κάρτας σε όποια συμβεβλημένη επιχείρηση χρησιμοποίει την κάρτα του έχει δυο διαφορετικές αμοιβές. Η μια αμοιβή είναι το Cashback όπου είναι από 1% έως 5% και μια άλλη είναι το προνόμιο αφοσίωσης. Για την πρώτη αμοιβή καταλαβαίνουμε από τη λέξη κιόλας ότι μόλις μαζεύονται από προσωπικές αγορές 20 ευρώ εκταμιεύεις σε όποια τράπεζα θέλεις αυτό το ποσό. Η δεύτερη αμοιβή είναι προνόμιο όπου λαμβάνεις Shopping Points και τα χρησιμοποιείς σε μελλοντικές αγορές. Από πού τα δίνει αυτά τα χρήματα η Lyoness? Μα φυσικά από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Η κάθε επιχείρηση αντί να κάνει άμεση έκπτωση στον πελάτη την κάνει μέσο της Lyoness και η Lyoness εκδίδει παραστατικό τιμολόγιο στην συμβεβλημένη επιχείρηση(κάτι το οποίο αποδεικνύει ότι η Lyoness έχει ΑΦΜ και είναι εγγεγραμμένη στο εμπορικό επιμελητήριο όπου σε πυραμιδικές εταιρίες δεν συμβαίνει). Έτσι με αυτό τον τρόπο η έκπτωση εκπίπτει από την συμβεβλημένη επιχείρηση ως έξοδο. Οι Lyconet Marketer είναι ουσιαστικά οι αντιπρόσωποι αυτού του προγράμματος όπου ανταμείβονται ανάλογα με την απόδοση της κάθε επιχείρησης. Δίκαιο έτσι? Για πάμε και παρακάτω. Η Lyoness είναι ένα ισχυρό πρωτοποριακό επιχειρηματικό μοντέλο με παραγόμενες ταμειακές εισροές από τον όγκο των αγορών . Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών που λειτουργεί και μέσα από μία βραβευμένη εφαρμογή smartphone και ένα εξελιγμένο web interface. www.lyoness.com Χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία , και πολλές άλλες καινοτόμες εφαρμογές, οι έμποροι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυξάνουν του όγκο των συναλλαγών , και έχουν έτσι υψηλότερη κερδοφορία . Όταν οι καταναλωτές ψωνίζουν από τις " συμβεβλημένες επιχειρήσεις , " ανταμείβονται με επιστροφή μετρητών. « Επιστροφή μετρητών με κάθε αγορά " είναι το μήνυμα της εταιρείας που εξηγεί ακριβώς γιατί οι καταναλωτές αγαπούν αυτό το πρόγραμμα. Η Lyoness είναι η μεγαλύτερη κοινότητα αγορών στον κόσμο , Το επιχειρηματικό μοντέλο της Lyoness » είναι μια αληθινή καινοτομία , και έχει τη δύναμη να επιφέρει τεράστια αλλαγή στη λιανική αγορά για ψώνια σε όλο τον κόσμο . Αυτό το πρόγραμμα είναι στα σπάργανα σε όλο τον κόσμο και ξεκινώντας από την Ευρώπη λειτουργεί είδη στις Ηνωμένες Πολιτείες , τον Καναδά και δραστηριοποιείται σε 43 χώρες , με παρουσία σε κάθε ήπειρο .Αν και η εταιρεία έχει δέκα χρόνια το ιστορικό , και έχει κάνει τζίρους εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο . Η Lyoness ΔΕΝ είναι ένα MLM με την παραδοσιακή έννοια . Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά αναγνωρίσιμα σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο MLM . Σχεδόν όλα τους λείπουν από την Lyoness . Για παράδειγμα , δείτε τη σύγκριση μεταξύ των περισσότερων εταιρείων MLM και της Lyoness : Οι MLM εταιρείες προσφέρουν εξειδικευμένα προϊόντα .Η Lyoness δεν το κάνει. Η Lyoness προσφέρει ανταμοιβές μετρητών από τις αγορές. Οι MLM εταιρείες έχουν ένα ποσό εγγραφής μέλους . Η Lyoness δεν το κάνει. Η εγγραφή, το service και τα προνόμια στην Lyoness είναι ελεύθερα και ΔΩΡΕΑΝ . Οι MLM επιχειρήσεις απαιτούν μια ελάχιστη μηνιαία αγορά .Η Lyoness δεν το κάνει. Οι MLM εταιρείες έχουν ένα ετήσιο τέλος ανανέωσης μελών . Η Lyoness δεν το κάνει. Οι MLM εταιρείες απαιτούν από τους διανομείς να αγοράζουν , αποκλειστικά τα προϊόντα τους. Η Lyoness δεν το κάνει. Οι MLM εταιρείες απαιτούν ή ενθαρρύνουν μια μηνιαία αυτόματη κατανάλωση προϊόντων τους προκειμένου να λειτουργεί το σύστημά τους. Η Lyoness δεν το κάνει. Οι MLM εταιρείες απαιτούν από τους καταναλωτές να αλλάξουν μάρκα των προϊόντων που καταναλώνουν και να προτιμούν τα δικά τους .Η Lyoness δεν το κάνει. Οι Εταιρείες MLM επιβαρύνουν έναν οικογενειακό προϋπολογισμό . Η Lyoness μετατρέπει τις δαπάνες σε έσοδα . Οι εταιρείες MLM πωλούν περισσότερα από τα προϊόντα τους προς τους στα μέλη τους Στην Lyoness , λιγότερο από το 3 % χτίζει την επιχείρηση . Τα περισσότερα μέλη είναι οι καταναλωτές που συμμετέχουν δωρεάν και μόνο για να κερδίσουν τα οφέλη.,Η όλη δύναμη της Lyoness προέρχεται με το να κάνει γνωστό σε άλλους το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα επιστροφής μετρητών με κάθε αγορά . Απεριόριστο τόσο σε πλάτος όσο και το βάθος , είναι δυνατόν να δημιουργήσει μια τεράστια ομάδα επιχειρήσεων και καταναλωτών και να απολαμβάνουν έσοδα από όλο τον όγκο αγορών τους. Στην Lyoness , αναφερόμαστε σε αυτό ως την " Lifeline "μας Προκαλώ λοιπόν να μου αποδείξει κάποιος το αντίθετο. Ανοησια του μέσου Ελληνα είναι να πετάει ένα κείμενο άπο Google translate και να ζητάει κ εξηγήσεις.. Σοβαρότατη παράθεση έκανες λοιπόν! Να υποθέσω δημόσιος υπάλληλος? Στη θέση σου πάντως προσπαθώντας να βρώ θύματα πελάτες συνεργατες ανθρώπους, δεν θα προσέβαλα κάποια τόσο μεγάλη πλυθισμιακή ομάδα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 @Lyco δεν ασχολουμαι με ολα αυτα και δεν εχω γνωσεις στο θεμα αλλα με το μικρο μου μυαλο να ρωτησω εγω κατι ποια ειναι η διαφορα του να σου λεει οτι πρεπει να ψωνισεις ΜΟΝΟ αυτο με το πρεπει να ψωνισεις ΜΟΝΟ ΑΠΟ αυτο? παλι σε δεσμευει
deesnider Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και η σύγκριση εντελώς άκυρη, καλό είναι όποιος αμφισβητεί να παραθέτει επιχειρήματα. Η έλλειψη επιχειρημάτων αποδεικνύει περίτρανα την ανοησία του μέσου Έλληνα. Τι είναι η Lyoness λοιπόν. Εγώ γι' αυτό την έριξα την πρώτη μπηχτή αρχηγέ. Διότι είμαι ημιμαθής και διψάω για full γνώση. Τώρα 'ντάξει, το κατάλαβα. Να 'σαι καλά... Να υποθέσω δημόσιος υπάλληλος? Σίγουρος να είσαι, να μην υποθέτεις απλώς. Τον είχα πετύχει ταμία στην εφορία και με είχε σταυρώσει, μέχρι να μού δώσει μια κωλοβεβαίωση... 2
parlapipas25 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Tωρα το μονο που λειπει ειναι ενας Δελαπορτας.. 1
epp Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 τελικα με τον Δελαπορτα τι παιζει ποτε δεν καταλαβα , ψεματα , τρολλαρει? ή απλα ονειρευεται?
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Γιατι τον κόβετε μωρέ? Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζω/ακούω το sales pitch από Amway, Herbalife κλπ. Πες μας βρε Lyco κι άλλες πληροφορίες.
deesnider Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 τελικα με τον Δελαπορτα τι παιζει ποτε δεν καταλαβα , ψεματα , τρολλαρει? ή απλα ονειρευεται? Τίποτα απ' αυτά. Απλώς τα μυαλά όλων των υπόλοιπων είναι απελπιστικά μικρά, για ν' ακολουθήσουν το μεγαλείο τής σκέψης του.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εγώ να ρωτήσω κάτι τον χρήστη Lyco Αν γραφτώ στην Lyones μπορώ να γράψω και άλλα άτομα μέσω του δικού μου id τα οποία θα κάνουν την ίδια δουλειά με μένα? Δηλαδή να πιάσω 10 φίλους , να τους πω για την εταιρεία και να παίρνω εγώ τα ποσοστά μου και από ότι κάνω εγώ αλλά και κάποιο ποσοστό από καθέναν που έχω γράψει. Πεσμου μόνο αυτό αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και αν γίνεται έτσι. Γιατί αν ισχύει το παραπάνω τότε δεν έχει παραδοσιακό MLM και μη παραδοσιακό MLM . Έχει μόνο MLM.
varg88 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Το ξεθαβω αυτό το θέμα μπας και μάθουμε για νέες επιτυχίες.. και τι απέγιναν οι τόσο φιλόδοξοι υποστηρικτές της εταιριας. Έχω έναν συνάδελφο ο οποίος μπήκε εδώ και λίγο καιρό στη φάση και η αλήθεια ειναι πως άλλαξε πολύ σαν άνθρωπος. Όχι εξαιτίας των χρημάτων που ισχυρίζεται πως βγάζει αλλά λόγω συμπεριφοράς. Σε όποιον δεν τον "ακολουθεί" κοντεύει να κόψει και το καλημέρα. Θεωρεί το εαυτό του businessman και ξεπατικωνει ατάκες μεγάλων ανδρών οι οποίοι αν δεν είναι Έλληνες δεν ξέρει να προφέρει ή να γραψει σωστά ούτε το όνομα τους. Για κάποιον λόγο απολαμβάνω να τους ακούω να λένε ξανά τα ίδια και τα ίδια και να κομπαζουν πως μπήκαν στο 4ο τεταρτημόριο του πλούτου, σ'αυτο που τα λεφτά τους δουλεύουν γι'αυτους... και μετά να οδηγούν 40χλμ για να βρουν συμβεβλημένο πρατήριο υγρών καυσίμων για να πάρουν έκπτωση και πόντους. Μήπως άλλαξε κατι όμως στη φάση τους; Γιατί άρχισαν να μιλάνε για κρυπτονομισματα και λένε "να δείτε τι έπαιξε με το bitcoin. Το ίδιο θα γίνει και με το δικό μας cryptoνομισμα"... άραγε υπάρχει όντως δικό τους crypto?? Αν υπάρχει περίπτωση να κλειδωθεί το θέμα τότε ας διαγράφει και το μήνυμα αυτό αν θεωρείται σκόπιμο.... 1
livornian7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, varg88 είπε Το ξεθαβω αυτό το θέμα μπας και μάθουμε για νέες επιτυχίες.. και τι απέγιναν οι τόσο φιλόδοξοι υποστηρικτές της εταιριας. Έχω έναν συνάδελφο ο οποίος μπήκε εδώ και λίγο καιρό στη φάση και η αλήθεια ειναι πως άλλαξε πολύ σαν άνθρωπος. Όχι εξαιτίας των χρημάτων που ισχυρίζεται πως βγάζει αλλά λόγω συμπεριφοράς. Σε όποιον δεν τον "ακολουθεί" κοντεύει να κόψει και το καλημέρα. Θεωρεί το εαυτό του businessman και ξεπατικωνει ατάκες μεγάλων ανδρών οι οποίοι αν δεν είναι Έλληνες δεν ξέρει να προφέρει ή να γραψει σωστά ούτε το όνομα τους. Για κάποιον λόγο απολαμβάνω να τους ακούω να λένε ξανά τα ίδια και τα ίδια και να κομπαζουν πως μπήκαν στο 4ο τεταρτημόριο του πλούτου, σ'αυτο που τα λεφτά τους δουλεύουν γι'αυτους... και μετά να οδηγούν 40χλμ για να βρουν συμβεβλημένο πρατήριο υγρών καυσίμων για να πάρουν έκπτωση και πόντους. Μήπως άλλαξε κατι όμως στη φάση τους; Γιατί άρχισαν να μιλάνε για κρυπτονομισματα και λένε "να δείτε τι έπαιξε με το bitcoin. Το ίδιο θα γίνει και με το δικό μας cryptoνομισμα"... άραγε υπάρχει όντως δικό τους crypto?? Αν υπάρχει περίπτωση να κλειδωθεί το θέμα τότε ας διαγράφει και το μήνυμα αυτό αν θεωρείται σκόπιμο.... αδερφε το ιδιο σακακι φορανε 365 μερες τον χρονο,και αν τους γυρισεις αναποδα το πολυ να πεσει κανα 2ε....την εικονα πουλαει και το παπατζιλικι μπας και πιασει κανα κοροιδο 1
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 10 hours ago, varg88 said: Το ξεθαβω αυτό το θέμα μπας και μάθουμε για νέες επιτυχίες.. και τι απέγιναν οι τόσο φιλόδοξοι υποστηρικτές της εταιριας. Έχω έναν συνάδελφο ο οποίος μπήκε εδώ και λίγο καιρό στη φάση και η αλήθεια ειναι πως άλλαξε πολύ σαν άνθρωπος. Όχι εξαιτίας των χρημάτων που ισχυρίζεται πως βγάζει αλλά λόγω συμπεριφοράς. Σε όποιον δεν τον "ακολουθεί" κοντεύει να κόψει και το καλημέρα. Θεωρεί το εαυτό του businessman και ξεπατικωνει ατάκες μεγάλων ανδρών οι οποίοι αν δεν είναι Έλληνες δεν ξέρει να προφέρει ή να γραψει σωστά ούτε το όνομα τους. Για κάποιον λόγο απολαμβάνω να τους ακούω να λένε ξανά τα ίδια και τα ίδια και να κομπαζουν πως μπήκαν στο 4ο τεταρτημόριο του πλούτου, σ'αυτο που τα λεφτά τους δουλεύουν γι'αυτους... και μετά να οδηγούν 40χλμ για να βρουν συμβεβλημένο πρατήριο υγρών καυσίμων για να πάρουν έκπτωση και πόντους. Μήπως άλλαξε κατι όμως στη φάση τους; Γιατί άρχισαν να μιλάνε για κρυπτονομισματα και λένε "να δείτε τι έπαιξε με το bitcoin. Το ίδιο θα γίνει και με το δικό μας cryptoνομισμα"... άραγε υπάρχει όντως δικό τους crypto?? Αν υπάρχει περίπτωση να κλειδωθεί το θέμα τότε ας διαγράφει και το μήνυμα αυτό αν θεωρείται σκόπιμο.... α.απαντησες μονος σου.β.πυραμιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις