FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εγώ έχω μια σοβαρή ιδέα για μαγαζί που και θα προσφέρει στην κοινωνία και έχει λεφτά και μηδενικό ανταγωνισμό... τουλάχιστον στα κυρίως προϊόντα... Το πρόβλημα μου είναι ότι ναι μεν έχω την ιδέα και ξέρω πως να ανοίξω το μαγαζί κτλ κτλ αλλα μου λείπει το κεφαλαιο.... αν θες συνεταιρικά να το ανοίξουμε και εγώ να τσοντάρω στο κεφαλαιο με ποσοστά από τα κέρδη και την δουλειά που θα ρίξω τότε χτυπα ένα pm
slipknot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εγώ έχω μια σοβαρή ιδέα για μαγαζί που και θα προσφέρει στην κοινωνία και έχει λεφτά και μηδενικό ανταγωνισμό... τουλάχιστον στα κυρίως προϊόντα... Το πρόβλημα μου είναι ότι ναι μεν έχω την ιδέα και ξέρω πως να ανοίξω το μαγαζί κτλ κτλ αλλα μου λείπει το κεφαλαιο.... αν θες συνεταιρικά να το ανοίξουμε και εγώ να τσοντάρω στο κεφαλαιο με ποσοστά από τα κέρδη και την δουλειά που θα ρίξω τότε χτυπα ένα pm Οίκος ανοχής; 1
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Όχι δεν κάνω πλακα... σοβαρά μιλάω. Επίσης ο οίκος ανοχής δεν θα έχει ανταγωνισμό? δόξα τον θεό στην ελλάδα μπορεί να μην έχουμε βαριά βιομηχανία έχουμε όμως γυναικολατρία!!
telegamesvg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Oποιος ενδιαφερεται να κανει κατι σε σχεση με ηλεκτρονικο εμποριο ή οτι αλλο και ψαχνει συνεργατη , μπορει να μου στειλει ενα pm να το συζητησουμε .
spurakos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 μια καλη επιχειριση που εχει κερδος ειναι νετ καφε σε κανενα χωριο.δεν κανω πλακα.τωρα που ηρθα για λιγες μερες στο χωριο μου(σχετικα μεγαλο με πολλα παιδια) ειδα οτι ανοιξε ενα νετ καφε και πηγα μια μερα να δω πως ειναι και δεν εβρισκα να κατσω.και δεν εχει 1-2 υπολογιστες.καμια 15αρια θα'χει σιγουρα.και ωραια ατμοσφαιρα.γι'αυτο γρηγορα οσοι θελετε να ανοιξετε επιχειριση :Ρ
tolis_01 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 μια καλη επιχειριση που εχει κερδος ειναι νετ καφε σε κανενα χωριο.δεν κανω πλακα.τωρα που ηρθα για λιγες μερες στο χωριο μου(σχετικα μεγαλο με πολλα παιδια) ειδα οτι ανοιξε ενα νετ καφε και πηγα μια μερα να δω πως ειναι και δεν εβρισκα να κατσω.και δεν εχει 1-2 υπολογιστες.καμια 15αρια θα'χει σιγουρα.και ωραια ατμοσφαιρα.γι'αυτο γρηγορα οσοι θελετε να ανοιξετε επιχειριση :Ρ Ή κοντά σε στρατόπεδο. 9 μήνες, μια κενή θέση pc σε νετ καφέ έψαχνα (και ήμουν και σε πόλη που είχε πολλά)
sakaflias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Εγω για γυραδικο λεω ...που το φαγητο δεν πεθαινει ποτε!!!
axaxouxas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Οίκος ανοχής; χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαα
ploutonas1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Γραφειο κηδειων..σιγουρη επενδυση! Τωρα και με την κριση που εχουν αυξηθει οι αυτοκτονιες ειναι καλη περιπτωση
hammerd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 για οποιον τον ενδιαφερει υπαρχει νεο προγραμμα για δημιουργια επιχειρησης με χρηματοδοτηση εως 100%.. εγω ψαχνω ατομα να το ξεκινησουμε σαν συνεργατες και να δουμε πως θα παει.. ψαχνω ατομα που εχουν διαθεση και ορεξη να το τρεξουμε μαζι το ολο στησιμο οποιος ενδιαφερεται σοβαρα να ειναι το αφεντικο του εαυτου του και θελει να ανοιξει κατι πανω στον τομεα της πληροφορικης ας μου κανει pm.. εγω σκεφτομαι κατι με τεχνικη υποστηριξη και service Η/Υ, web design και δικτυα υπολογιστων..
hammerd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 αμα ειχα το κεφαλαιο να αγορασω iphone και να τα πουλαω δεν θα ημουν εδω μεσα να γραφω.. και δεν μiλαμε για κλωνους που τους πουλαμε για iphone
REDODIN7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Γραφειο κηδειων..σιγουρη επενδυση! Τωρα και με την κριση που εχουν αυξηθει οι αυτοκτονιες ειναι καλη περιπτωση Πρεπει να εισαι χομενος σε κυκλωματα εγω ενεκα τις κρισεις και εχοντας τι αλλο να κανω πηγα να ασχοληθω με τον κλαδο και εφαγα ακυρο ακομα και για καντιναλαφτης να πας πρεπει να ειναι δυκτιομενος.
HERTHAN Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 για οποιον τον ενδιαφερει υπαρχει νεο προγραμμα για δημιουργια επιχειρησης με χρηματοδοτηση εως 100%.. Σε ποιο προγραμμα αναφερεσαι?
hammerd Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 μιλαω για αυτο εδω που ξεκινησε σημερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις