alexnir Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ανοιξε ενα γραφειο τελετων. απο τα καταστηματα με σταθερη εισροη πελατων και που δεν τα πιανει η κριση, μεχρι να αρθει η απαγορευση της καυσης στην Ελλαδα. 1
hastalamuerte Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Στις μέρες μας και απ' ότι βλέπω κυρίως στην αγορά της Θεσσαλονίκης θα χωρούσαν άνετα 5-6 καινούριες επιχειρήσεις πώλησης, ενοικίασης και επιδιόρθωσης ποδηλάτων. Ο συνδυασμός δυσκολία στη μετακίνηση και αυξημένα κόστη των μηχανοκίνητων μέσων θα οδηγεί όλο και περισσότερο στην αύξηση της ποδιλατοκίνησης.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 δεν τα πιανει η κριση, μεχρι να αρθει η απαγορευση της καυσης στην Ελλαδα. Κατσε γιατι αυτο δεν το καταλαβα. Οταν δηλαδη γινει η αρση θα τους καιμε μονοι μας στον κηπο?
donutlover Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Αν ο χωρος σου,σου το επιτρεπει,να ανοιξεις ενα μπαρ.Θα προσελκυσεις πολυ κοσμο.Και αν ειναι σε κεντρικο σημειο και το κανεις σενιο θα προσελκυσεις ακομα περισσοτερο!!!!
jimarass Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Οι απαντησεις μου στις δικες σου (fouros): 1.Δε μιλησα για ολους τους προμηθευτες. Σαφως και θα ψαξει για αυτους που δουλευουν με αυτον τον τροπο (οποτε δε καταλαβαινω γιατι να επιλεξει τους αλλους που δεν εργαζονται με αυτον τον τροπο?) Οποτε ακυρη η παρατηρηση σου 2.Εφοσον δηλωσεις στην εφορια οτι θα δουλευεις με τριγωνικη πωληση απο ηλεκτρονικο καταστημα μπορεις να δηλωσεις ως εδρα στην εφορια και το ιδιο σου το σπιτι και δεν χρειαζεσαι καν αποθηκη και τα βιβλια της μονο τα λογιστικα σου! Παλι ακυρη η απαντηση σου 3. Γιατι ρε φιλε μου ειπα εγω αντε το ανοιξαμε και σας περιμενουμε? τη απαντηση ειναι αυτη? εννοειται πως θα ασχολειται συνεχως και θα αρχισει να δουλευει με στρατηγηκους στοχους και στοχους μαρκετιγκ! Αν ειχε φυσικο καταστημα δηλαδη δεν θα εκανε τιποτα απο αυτα? πλακα μας κανεις? Οποτε αλλη μια ακυρη απαντηση σου 4.Ανεφερα τιποτε εγω οτι δεν θα εχεις φορολογια εισοδηματος ή κατι αντιστοιχο? ανεφερα πουθενα οτι δεν εχεις παρε δωσε με την εφορια? απο τη στιγμη που θα υπαρχει αγορα-πωληση δηλ. κερδος μπαινει στη μεση η εφορια (εκτος και αν το εγραψα και δεν το διαβαζουν τα ματια μου) 5. Σε φυσικο καταστημα δεν θα εχεις παρε δωσε με ΟΑΕΕ? λογιστη? διαφημιστικα εξοδα? 6.Κανεις μεγαλο λαθος γιατι μου φενεσαι εξυπνακιας και ανημερωτος και μου πουλας και μουρη 7.Εννοειται πως θα πληρωσεις πνευματικα δικαιωματα,(αντι να ανοιξει ενα dvd club στη γειτονια του) δε μιλησα ποτε για κατι παρανομο, απλα ειπα πως μπορει να κανει αυτο που κανει ενα απλο βιντεο κλαμπ της γειτονιας αντιστοιχα στο διαδυκτιο και αυτο που λεω ηδη γινεται στην αμερικη με μεγαλη ανταποκριση (ηδη στην κυπρο διανεμονται dvd's μεσω internet (και με ποκ κορν μαζι παρακαλω) Αρα παλι τζαμπα το σχολιο σου 8. Συμφωνω το εγραψα λαθος. 9.Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Συγνωμη δεν ξερω αν ειχες την προθεση να μου την πεις αλλα εγω αυτο καταλαβα... Συμβουλεψα απλα τον φιλο να το ψαξει στην ουσια με το ηλεκτρονικο εμποριο! Γιατί αν έχεις e-shop δεν μπορείς να έχεις έδρα το σπίτι? Πρέπει να κάνεις τριγωνική πώληση??
kage Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Οι απαντησεις μου στις δικες σου (fouros): 1.Δε μιλησα για ολους τους προμηθευτες. Σαφως και θα ψαξει για αυτους που δουλευουν με αυτον τον τροπο (οποτε δε καταλαβαινω γιατι να επιλεξει τους αλλους που δεν εργαζονται με αυτον τον τροπο?) Οποτε ακυρη η παρατηρηση σου πως βρισκεις προμηθευτες?ηξερα οτι για πληροφορικη δεν παιζουν πολλες εισαγωγικες http://www.ase.gr/content/gr/companies/ListedCo/Profiles/sectors.asp#anchor9500
kk1991 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 κρεπερι..................τι αλλο???? οσο και στενεμμενος οικονομικα να ειναι ο αλλος μια κρεπα σοκολατα............8α τη φαει!!!!!!!!
jimarass Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Για μενα ανοιξε ηλεκτρονικο καταστημα...οτι καλυτερο...πουλα απο παπουτσια φιρμες μεχρι φορτιστες αυτοκινητου (ντοινγκ)...ειναι σιγουρο οτι θα οικονομισεις (μη ρωτας γιατι δν το κανω εγω? εγω σπουδαζω ακομη). Θα βρεις αξιοπιστους προμηθευτες και δεν θα χρειαζεται να εχεις αγορασει απο μπροστα το εμπορευμα ,μολις θα σου ερχεται μια παραγγελεια θα ενημερωνεται κατευθειαν ο προμηθευτης και θα το στελνει ο ιδιος στους πελατες, το μονο που θα κανεις εσυ θα ειναι η μεσολαβηση και η εισπραξη του κερδους αναμεσα σε προμ.-πελατη...αν το ψαξεις εχει λογικη... 0 κοστος Έτσι όμως, αν ο προμηθευτής στέλνει κατευθείαν στον πελάτη, δεν θα μάθει ο πελάτης ποιος είναι ο προμηθευτής και θα σε γειώσει στο μέλλον???
toninosfc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Έτσι όμως, αν ο προμηθευτής στέλνει κατευθείαν στον πελάτη, δεν θα μάθει ο πελάτης ποιος είναι ο προμηθευτής και θα σε γειώσει στο μέλλον??? Γιατι εψαξες ποτε εσυ σε καποια ηλεκτρονικη σου αγορα να βρεις ποιος ειναι τελικα ο αποστολεας? Ενα μεγαλο μερος των ιντερνετικων πωλησεων γινεται με τριγωνικη πωληση ---------- Προσθήκη στις 15:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:35 ---------- πως βρισκεις προμηθευτες?ηξερα οτι για πληροφορικη δεν παιζουν πολλες εισαγωγικεςhttp://www.ase.gr/content/gr/companies/ListedCo/Profiles/sectors.asp#anchor9500 γι'αυτο οντως δεν ειμαι πολυ σιγουρος αλλα σιγουρα με λιγο ψαξιμο θα βρεις! ---------- Προσθήκη στις 15:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:36 ---------- Πολλοι νομιζετε ανοιγοντας ενα ηλεκτρονικο καταστημα ειναι πανευκολο πραγμα..ασχετα αν στο αρχικο μου μηνυμα δεν το εθεσα καλυτερα...εσεις δεν αναρωτιεστε ομως ποσοι ειναι αυτοι που το τολμησαν νομιζοντας οτι θα τα καταφερουν και δεν καταφεραν καν να επιζησουν λογω ανταγωνισμου? Ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το να ανοιξεις ενα φυσικο καταστημα! θελεις συνεχως επαφη με πληροφορικαριους, μαρκετιστες, λογιστες, μανατζερ κ.τ.λ και αν εισαι μαγκας και τα καταφερεις τοτε θα αξιζεις πραγματικα πολλα!
jimarass Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Γιατι εψαξες ποτε εσυ σε καποια ηλεκτρονικη σου αγορα να βρεις ποιος ειναι τελικα ο αποστολεας? Ενα μεγαλο μερος των ιντερνετικων πωλησεων γινεται με τριγωνικη πωληση Στην τριγωνική πώληση, απόδειξη εκδίδει ο προμηθευτής, όχι εσύ έτσι δεν είναι??
toninosfc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Στην τριγωνική πώληση, απόδειξη εκδίδει ο προμηθευτής, όχι εσύ έτσι δεν είναι?? ο προμηθευτης σε εσένα και εσύ στον πελάτη, η διαδικασια ειναι απολυτως νομιμη εφοσων δεν προκαλεί οποιοδήποτε κώλυμα από πλευράς φορολογικών ελέγχων, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι σχετικές διατάξεις του ΚΒΣ και εκδίδονται τα προσήκοντα φορολογικά στοιχεία από τους συναλλασσόμενους ! (βλ. και σελ. 1384 -ΚΒΣ 2009 - ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ & ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ -, Εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη).
hastalamuerte Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αρε αθάνατη Ελλάδα.... τι κι αν λενε οτι η κρίση είναι η ευκαιρία για το επόμενο βήμα.... Εδώ οι must επενδύσεις πάντα θα είναι το φραπετζίδικο, το μπουγατσάδικο, το γυράδικο, άντε και το κ..λάδικο!
aledjo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/81193/duskoli-epohi-kai-gia-ton-klado-tis-pliroforikis/
jason_rethymno Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μικρε.. πολύ το δυφημίζεις και δε μ αρεσει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις