alan2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ιδανικα ναι... το αν δεν κανει τη δουλειά του και δεν εχει επιβαρυνση στο μισθό του για αυτο το λόγο, ειναι αλλο θεμα.
Toufas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 δηλαδη το να πληρωνεται καποιος επειδη τα ξυνει ειναι σωστο... το ακουσαμε και αυτο
Orgasmic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Πως κρατανε χαμηλες τιμες ρε παιδια...?Με τον εργασιακο μεσαιωνα φυσικα. Στο πλαισιο και στο e-shop ψωνιζουμε φτηνα γιατι καποιος δουλευει 8ωρο με 700 ευρω. Αν δουλευε για 1200, θα πληρωναμε πιο ακριβα τα προιοντα του πλαισιου ή του praktiker. Το cost cutting ειναι η χειροτερη θεωρια που εχει αναπτυχθει με τον συγχρονο καπιταλισμο.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Στο πλαισιο και στο e-shop ψωνιζουμε φτηνα γιατι καποιος δουλευει 8ωρο με 700 ευρω. Στο Πλαίσιο και στο e-shop δεν αγοράζεις φθηνά και ας δουλεύει ο άλλος 8ωρο με 590€.
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Πως κρατανε χαμηλες τιμες ρε παιδια...?Με τον εργασιακο μεσαιωνα φυσικα. Στο πλαισιο και στο e-shop ψωνιζουμε φτηνα γιατι καποιος δουλευει 8ωρο με 700 ευρω. Αν δουλευε για 1200, θα πληρωναμε πιο ακριβα τα προιοντα του πλαισιου ή του praktiker. Το cost cutting ειναι η χειροτερη θεωρια που εχει αναπτυχθει με τον συγχρονο καπιταλισμο. ...δηλαδή υπάρχει άτομο που δουλεύει σε οποιοδήποτε άλλο σχετικό κατάστημα (στην ανάλογη θέση που δουλεύει ο αντίστοιχος φουκαράς στο Πλαίσιο ή το Η-Σοπ), και παίρνει χίλια διακό...; Πλάκα κάνεις.... p_s, τί λες κι εσύ; Από πού "αγοράζεις φτηνά" δλδ;
toninosfc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Για μενα ανοιξε ηλεκτρονικο καταστημα...οτι καλυτερο...πουλα απο παπουτσια φιρμες μεχρι φορτιστες αυτοκινητου (ντοινγκ)...ειναι σιγουρο οτι θα οικονομισεις (μη ρωτας γιατι δν το κανω εγω? εγω σπουδαζω ακομη). Θα βρεις αξιοπιστους προμηθευτες και δεν θα χρειαζεται να εχεις αγορασει απο μπροστα το εμπορευμα ,μολις θα σου ερχεται μια παραγγελεια θα ενημερωνεται κατευθειαν ο προμηθευτης και θα το στελνει ο ιδιος στους πελατες, το μονο που θα κανεις εσυ θα ειναι η μεσολαβηση και η εισπραξη του κερδους αναμεσα σε προμ.-πελατη...αν το ψαξεις εχει λογικη... 0 κοστος (το πολυ κανα 1500ευρω η δημιουργια του site μονο). Δεν εχεις να πληρωνεις νοικι , δεν θα αγορασεις ποτε εμπορευμα με κινδυνο να σου γινει αποθεμα, με την εφορια ξεμπερδευεις σε μια μερα απ'οσο ξερω για ηλεκτρονικο καταστημα..οποτε?..Βεβαια θα μου πεις αν ηταν ετσι ολοι αυτο θα καναν...και σου λεω οτι και η κουτσι μαρια το εχει κανει...εισαι ο μαγκας εσυ ομως να διαφερεις απο αυτους και να εισαι πιο ανταγωνιστικός απο αυτους ?? (μια πολυ καλη ιδεα ειναι να δημιουργησεις ιστιοσελιδα κατι σαν το youtube οπου θα προβαλει ολοκληρες τις ταινιες κατι σαν on-line dvdaδικο (ο αλλος ουτε θα κουνιεται απο το σπιτι του και με 2 ευρουλακια θα βλεπει hd ταινια οτι ωρα γουσταρει και χωρις να χρειαστει να επιστρεψει το dvd) εχω πολλες τετοιες ιδεες αν σε ενδιαφερει στειλε πμ !!!
pappous_soulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 p_s, τί λες κι εσύ; Από πού "αγοράζεις φτηνά" δλδ; Use the skroutz Luke.
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τα προαναφερθέντα συνήθως βγαίνουν απ' τα πρώτα στη λίστα του, Όμπι
kage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Θα βρεις αξιοπιστους προμηθευτες και δεν θα χρειαζεται να εχεις αγορασει απο μπροστα το εμπορευμα ,μολις θα σου ερχεται μια παραγγελεια θα ενημερωνεται κατευθειαν ο προμηθευτης και θα το στελνει ο ιδιος στους πελατες, το μονο που θα κανεις εσυ θ δηλ.εσυ ξερεις προμηθευτες που δουλευουν ετσι?!
fouros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Για μενα ανοιξε ηλεκτρονικο καταστημα...οτι καλυτερο...πουλα απο παπουτσια φιρμες μεχρι φορτιστες αυτοκινητου (ντοινγκ)...ειναι σιγουρο οτι θα οικονομισεις (μη ρωτας γιατι δν το κανω εγω? εγω σπουδαζω ακομη). Θα βρεις αξιοπιστους προμηθευτες και δεν θα χρειαζεται να εχεις αγορασει απο μπροστα το εμπορευμα ,μολις θα σου ερχεται μια παραγγελεια θα ενημερωνεται κατευθειαν ο προμηθευτης και θα το στελνει ο ιδιος στους πελατες, το μονο που θα κανεις εσυ θα ειναι η μεσολαβηση και η εισπραξη του κερδους αναμεσα σε προμ.-πελατη...αν το ψαξεις εχει λογικη... 0 κοστος (το πολυ κανα 1500ευρω η δημιουργια του site μονο).Δεν εχεις να πληρωνεις νοικι , δεν θα αγορασεις ποτε εμπορευμα με κινδυνο να σου γινει αποθεμα, με την εφορια ξεμπερδευεις σε μια μερα απ'οσο ξερω για ηλεκτρονικο καταστημα..οποτε?..Βεβαια θα μου πεις αν ηταν ετσι ολοι αυτο θα καναν...και σου λεω οτι και η κουτσι μαρια το εχει κανει...εισαι ο μαγκας εσυ ομως να διαφερεις απο αυτους και να εισαι πιο ανταγωνιστικός απο αυτους ?? (μια πολυ καλη ιδεα ειναι να δημιουργησεις ιστιοσελιδα κατι σαν το youtube οπου θα προβαλει ολοκληρες τις ταινιες κατι σαν on-line dvdaδικο (ο αλλος ουτε θα κουνιεται απο το σπιτι του και με 2 ευρουλακια θα βλεπει hd ταινια οτι ωρα γουσταρει και χωρις να χρειαστει να επιστρεψει το dvd) εχω πολλες τετοιες ιδεες αν σε ενδιαφερει στειλε πμ !!! Το νεαρό της ηλικίας σου και μη γνώση της αγοράς δεν νομίζω πως είναι ο καλύτερος σύμμαχος να δίνεις συμβουλές με τόση σιγουριά δε. Σημειώνω κάποια πράγματα που ανέφερες που δεν ισχύουν. Η τριγωνική πώληση (σε αυτήν αναφέρεσαι) δεν είναι τόσο απλοποιημένη.Δεν κάνουν όλοι οι προμηθευτές παραδόσεις για σένα. Χρειάζεσαι τουλάχιστον μια αποθήκη για να μπορείς να εκδίδεις αποδείξεις λιανικής άρα και ενοίκιο, δεν μπορείς να το κάνεις από το σπίτι. Ένα σοβαρό e-shop δεν είναι στήσαμε ενα joomla με virtuamart και τελιώσαμε. Θέλει συνεχή ενασχόληση, γνώση, marketing, βελτιστοποίηση και πολλά ακόμη. Η εφορία είναι πλέον ουσιαστικά συνέταιρος στα κέρδη σου, με την φορολογία εισοδήματος, περαιώσεις κ.λ.π Ο ΟΑΕΕ, ο λογιστης σου, η διαφήμιση είναι μεγάλα έξοδα μηνιαίως Για την εφορία δεν έχει καμία διαφορά είτε έχεις φυσικό κατάστημα είτε ηλεκτρονικό Το video streaming ταινιών είναι παράνομο (πνευματικά δικαιώματα) όπως επίσης υψηλά τα κόστη ενός σοβαρού cluster server για να μοιράσει περιεχόμενο Α... και είναι ιστοσελίδα και όχι ιστιοσελίδα Μπορεί και η κουτσή Μαρία να έχει ανοίξει ένα e-shop αλλά ελάχιστα από αυτά έχουν κερδοφορία και με τον ανταγωνισμό που συνεχώς θα μεγαλώνει από ξένες εταιρίες (π.χ βλέπε amazon που στέλνει πλέον χωρίς μεταφορικά Ελλάδα) χρειάζεται σωστό business plan για να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό. Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε ακόμη στην αρχή διείσδυσης του κοινού στις ηλεκτρονικές αγορές οπότε υπάρχει χώρος για ανάπτυξη αλλά με πλάνο και συνέπεια μιας και ο καταναλωτής γνωρίζει και συγκρίνει πλέον, δεν ψωνίζει στα τυφλά.
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Το νεαρό της ηλικίας σου και μη γνώση της αγοράς δεν νομίζω πως είναι ο καλύτερος σύμμαχος να δίνεις συμβουλές με τόση σιγουριά δε. Σημειώνω κάποια πράγματα που ανέφερες που δεν ισχύουν. ...βρεμμένη ιστιοσανίδα θέλει, και θα στρώσει.
micraSport Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εφόσον βρίσκετε τόσο εύκολα πελάτες με 50 και 150 που λέει ο αλέτζο γιατί να μην ανοίξει κατάστημα; Όταν όμως πάνε σε γνωστά καταστήματα και για ενα απλό format βγάζουν τον υπλογιστή άχρηστο ή κάνουν 2 εβδομάδες για να το πάρεις πίσω δεν θα ξαναπάνε.Θα το φέρουν σε μένα, στο Γιάννη, στο Δημήτρη που παίρνουν max 50 ευρώ και θα το έχει την επόμενη μέρα σωστά σεταρισμένο...Αν κάνεις σωστή δουλειά ο ''πελάτης''-γνωστός-φίλος αν πάθει κάτι θα στο ξαναφέρει ή αν ακούσει οτι κάποιος άλλος έχει πρόβλημα θα σε προτείνει...έτσι πάνε αυτά...
alan2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δηλαδη το να πληρωνεται καποιος επειδη τα ξυνει ειναι σωστο...το ακουσαμε και αυτο δεν ειπα αυτο... αντιθετα πιστεύω οτι οποιος δεν δουλεύει δεν πρεπει να πληρώνεται.
VampireKiSS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ακομα και εκεινου που δεν κανει την δουλεια του? Είπαμε, υπάρχει ο κώδικας και για αυτόν με περιπτώσεις από το να συνετιστεί μέχρι να πάει σπίτι του. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ' όσο φαίνονται, τόσο για να σταματήσουν να τα ξύνουν οι κηφήνες όσο και για να πάνε φυλακή τα λαμόγια. Όταν όμως σε αυτή τη χώρα έχουμε βαφτίσει την κοινή λογική "λαϊκισμό" (να πάει δηλαδή ο κλέφτης φυλακή - τα προϊόντα παράνομης πράξης να δημευθούν) τότε καταλαβαίνεις πόσο στραβά αρμενίζουμε και πόση ατιμωρησία υπάρχει.
toninosfc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Οι απαντησεις μου στις δικες σου (fouros): 1.Δε μιλησα για ολους τους προμηθευτες. Σαφως και θα ψαξει για αυτους που δουλευουν με αυτον τον τροπο (οποτε δε καταλαβαινω γιατι να επιλεξει τους αλλους που δεν εργαζονται με αυτον τον τροπο?) Οποτε ακυρη η παρατηρηση σου 2.Εφοσον δηλωσεις στην εφορια οτι θα δουλευεις με τριγωνικη πωληση απο ηλεκτρονικο καταστημα μπορεις να δηλωσεις ως εδρα στην εφορια και το ιδιο σου το σπιτι και δεν χρειαζεσαι καν αποθηκη και τα βιβλια της μονο τα λογιστικα σου! Παλι ακυρη η απαντηση σου 3. Γιατι ρε φιλε μου ειπα εγω αντε το ανοιξαμε και σας περιμενουμε? τη απαντηση ειναι αυτη? εννοειται πως θα ασχολειται συνεχως και θα αρχισει να δουλευει με στρατηγηκους στοχους και στοχους μαρκετιγκ! Αν ειχε φυσικο καταστημα δηλαδη δεν θα εκανε τιποτα απο αυτα? πλακα μας κανεις? Οποτε αλλη μια ακυρη απαντηση σου 4.Ανεφερα τιποτε εγω οτι δεν θα εχεις φορολογια εισοδηματος ή κατι αντιστοιχο? ανεφερα πουθενα οτι δεν εχεις παρε δωσε με την εφορια? απο τη στιγμη που θα υπαρχει αγορα-πωληση δηλ. κερδος μπαινει στη μεση η εφορια (εκτος και αν το εγραψα και δεν το διαβαζουν τα ματια μου) 5. Σε φυσικο καταστημα δεν θα εχεις παρε δωσε με ΟΑΕΕ? λογιστη? διαφημιστικα εξοδα? 6.Κανεις μεγαλο λαθος γιατι μου φενεσαι εξυπνακιας και ανημερωτος και μου πουλας και μουρη 7.Εννοειται πως θα πληρωσεις πνευματικα δικαιωματα,(αντι να ανοιξει ενα dvd club στη γειτονια του) δε μιλησα ποτε για κατι παρανομο, απλα ειπα πως μπορει να κανει αυτο που κανει ενα απλο βιντεο κλαμπ της γειτονιας αντιστοιχα στο διαδυκτιο και αυτο που λεω ηδη γινεται στην αμερικη με μεγαλη ανταποκριση (ηδη στην κυπρο διανεμονται dvd's μεσω internet (και με ποκ κορν μαζι παρακαλω) Αρα παλι τζαμπα το σχολιο σου 8. Συμφωνω το εγραψα λαθος. 9.Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Συγνωμη δεν ξερω αν ειχες την προθεση να μου την πεις αλλα εγω αυτο καταλαβα... Συμβουλεψα απλα τον φιλο να το ψαξει στην ουσια με το ηλεκτρονικο εμποριο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις