Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου δεν το κανω ηδη..

ξερω οτι υπαρχουν ατομα που πετανε μεσα σε ενα αυτοματοποιημενο προγραμμα

αυτα που θελει ο πελατης και αυτο το κανει site 4~5 σελιδων και τους πληρωνουν 500€..!

ειμαι 31 btw..

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε μπορεις να κανεις και πολλα ετσι.

ο πελατης θα σου ζηταει να αλλαξεις κατι και δε θα μπορεις.....

μιλαω για σοβαρες δουλειες και οχι οτι'ναναι.

αν ερθει ενας και σου πει οτι θελει eshop για το μαγαζι του με εξατμισεις, τι θα του κανεις?

με ποικιλια, φωτογραφιες κτλ.

δηλαδη ανω των 4 σελιδων τι θα του λες? δε αναλαμβανω?

Δημοσ.

Άνοιξε ένα σέξ-σοπ προχωρημένο και φέρε και κανα δυό πορνοστάρ.. σάν αυτές τις Σειρηνα προντάκσιονς και βάλτε να τρίβονται για διαφήμιση.. κατι τέτοια κάνουν στην Αμερική και κονομάνε.. Ειδικά στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει και όλοι θέλουν να εκτονοθούν θα χεστείς στο τάλιρο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.τα ενεχυροδανειστηρια δεν ειναι παρανομα?

2.ανοιξε μαγαζι με chip level repairing

3.http://www.espa.gr/el/Pages/Default.aspx

http://www.e-emporio.gr/index.php?target=topics&topic_id=18

http://www.epidotiseis.gr/

http://www.skai.gr/news/finance/article/155720/ypohorei-i-epiheirimatikotita-stin-ellada-/

4.το μοναδικο καλο απο την κριση ειναι οτι εμειναν ξενοικιαστα μαγαζια οποτε δεν πληρωνεις αερα.

5.ειναι ξεκαθαρο πια οτι οι μεγαλες αλυσιδες πλαισιο εσηοπ κτλ.δεν εχουν καλες τιμες σε συγκριση με μικρα αγνωστα eshops!(υποψιαζομαι οτι κερδιζουν απο μειωμενο φπα λογο εδρας)

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Ανοιγμα επιχειρησης στην Ελλαδα εν ετει 2011? Not big deal δεν αξιζει η ταλαιπωρια, τα εξοδα και το ρισκο, κατα 80% δε θα δεις ποτε αντικρυσμα των θυσιων σου, εκτος αν εχεις σιγουρακι την επιτυχια για συγκεκριμενους ελληνικους λογους.

Δημοσ.

Συμφωνω με τους προηγουμενους. Μην κανεις την κινηση τωρα. Μην κανεις καμια κινηση για -τουλαχιστον- μεχρι το 2013. Για εμενα, παρε την επενδυση σου και φυγε καπου. Η μονες δουλειες στην Ελλαδα που ειναι 1000% σουπερ κερδος ειναι φυσικα ολες παρανομες.

Αν εισαι νεος επαγγελματιας χωρις καμια "ιστορια" προηγουμενος τοτε μην το κανεις.

Δημοσ.
το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά.

αλλά και αυτοί που έχουν (λίγα ή πολλά) δύσκολα τα χαλάνε.

όταν βλέπεις τέτοια αβεβαιότητα γύρω δεν ξοδεύεις εύκολα λεφτά.

δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει αύριο.

οπότε δεν είναι μόνο ότι δεν έχουμε λεφτά αλλά οτι χαλάμε δύσκολα πλέον

δυστυχώς σε αυτό έχεις δίκιο.

Δημοσ.
Όχι μόνο δε θα τους αφήσω, θα τους στείλω αδιάβαστους.

Ναι η υπογραφή μου είναι ακριβοδίκαιη όπως είπες ειρωνικά κι εγώ σου λέω κυνικά πως εγώ και οικογενειά μου έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε κοπρίτες. Α και κάτι άλλο,όπως και η υπογραφή μου ΔΕ μιλάει ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ Δ.Υ,έτσι δεν είναι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέφτες, καθώς δεν έχουν όλοι καφετέριες και νυχτερινά κέντρα που δε κόβουν αποδείξεις κ σερβίρουν το ποτό 800 ευρώ. 'Οσο αφορά το θέμα κράτος + φόρους πλέον το θέμα έχει καταντήσει γελοίο. Δε μπορεί ο μεγαλύτερος κλέφτης και νταβατζής που αυτή τη στιγμή είναι το κράτος θα θέλει ο πολίτης να συμπεριφέρεται σαν γερμανός από τη στιγμή που το ίδιο παρέχει διευκολύνσεις μόνο για τα τσιράκια του. Τα παιδιά μιμούνται τους γονείς. Όπου γονείς βάλε κράτος και όπου παιδιά τους πολίτες. Κλέφτες γονείς; Κλεφτρόνια παιδιά. Κάπως έτσι. Εγώ βαρεθεί να κατασπαταλούν τα ευρώ των φόρων για κακοδιαχειρήσεις. Δε θέλω να πληρώνεται ο άλλος 1000+ ευρώ για να μου κουνάει το στυλό στο δημαρχείο! ΓΚΕΓΚΕ?

Τότε βάλε στην υπογραφή σου και τους υπόλοιπους. Δεν το είπα ειρωνικά και συμφωνώ Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α μαζί σου αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος.

Υπάρχει δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας που αν τηρηθεί, πολλοί θα πάνε σπίτια τους την ίδια μέρα. Η μονιμότητα είναι συνταγματικό δικαίωμα κάθε εργαζόμενου και έχει την έννοια της ασφάλειας και του δικαιώματος στην εργασία.

Όσο για τα υπόλοιπα, αν αλλάξουμε πρώτα εμείς, να δεις τι καλά που θα πάρουν τον πούλο όλα τα λαμόγια. Αλλά αν ο καθένας μας έχει κάνει τη λοβιτούρα του κάθεται απαθής να τους ανέχεται και να τους ψηφίζει κι από πάνω. Μια κοινωνία σε κώμμα είμαστε αφού βρισκόμενοι στο χείλος του γκρεμού ακούμε για οικονομική παρανομία και την περνάμε στο ντούκου.

Φιλικά

Δημοσ.

Εγω πάλι από την άλλη έχω διαφορετική γνώμη. Στην γειτονιά μου άνοιξε μαγαζάκι τρύπα -αποθήκη με κινητα-pc-parts και διάφορα ηλεκτρονικά καλούδια, και έχει ξεσκιστεί στο τάληρο με πωλήσεις μέσω ιντερνέτ.Στο site του νομίζεις ότι είναι Πλαίσιο και βάλε, με πολύ καλυτερες τιμές.To πως καταφέρνει να έχει αυτές τις τιμες δε ξέρω.Για του λόγου το αληθές το στέλνω με p.m σε όποιον θέλει

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα, ετσι το κάνω και εγώ.Βέβαια η μόνη διαφορά είναι οτι μου τα φερνουν σπίτι και χρεώνω ενα 50αρι format+σετάρισμα.Στους καλούς πελάτες 35.Στο χώρο τους αναλόγως περιοχη,βλαβη.Βγαίνουν τα extra γιατι ο μισθός δεν φτάνει...Και φαντάσου οτι η δουλειά μου ειναι άσχετη.

Εφόσον βρίσκετε τόσο εύκολα πελάτες με 50 και 150 που λέει ο αλέτζο γιατί να μην ανοίξει κατάστημα;

Εγώ προσωπικά αλλιώς τα βλέπω τα πράγματα... έχω δει σε συνοικιακά καταστήματα να κάνουν φορμάτ μέχρι και με 15 ευρώ ή στα γνωστά πολυκαταστήματα με κανα 30αρι. Δύσκολα θα δώσει κάποιος πια 50άρι και πάνω για πέρασμα windows.

Ακόμη και τα 60+ που παίρνουν οι εταιρίες παροχής υπηρεσιών για υποστήριξη εταιρικών πελατών, είναι πολλά σήμερα. Πόσο μάλλον για τον απλό πελάτη.

Εγω πάλι από την άλλη έχω διαφορετική γνώμη. Στην γειτονιά μου άνοιξε μαγαζάκι τρύπα -αποθήκη με κινητα-pc-parts και διάφορα ηλεκτρονικά καλούδια, και έχει ξεσκιστεί στο τάληρο με πωλήσεις μέσω ιντερνέτ.Στο site του νομίζεις ότι είναι Πλαίσιο και βάλε, με πολύ καλυτερες τιμές.To πως καταφέρνει να έχει αυτές τις τιμες δε ξέρω.Για του λόγου το αληθές το στέλνω με p.m σε όποιον θέλει

Το ζήτημα είναι πως καταφέρνουν να έχουν ορισμένοι τόσο χαμηλές τιμές.

Προσωπικά, έχω δει τις τιμές χοντρικής των προμηθευτών hardware και συνήθως ήταν μεγαλύτερες από τις τιμές λιανικής του πλαισιου- e-shop.

Πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Δημοσ.
Όσο για τα υπόλοιπα, αν αλλάξουμε πρώτα εμείς, να δεις τι καλά που θα πάρουν τον πούλο όλα τα λαμόγια. Αλλά αν ο καθένας μας έχει κάνει τη λοβιτούρα του κάθεται απαθής να τους ανέχεται και να τους ψηφίζει κι από πάνω. Μια κοινωνία σε κώμμα είμαστε αφού βρισκόμενοι στο χείλος του γκρεμού ακούμε για οικονομική παρανομία και την περνάμε στο ντούκου.

Η όλη κατάσταση είναι φαύλος κύκλος. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα αν δεν πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, που σημαίνει πως το πρώτο πράμα που πρέπει να γίνει είναι να ξυπνήσουν αυτοί που πιστέψαν πως θα γινόντουσαν με τον λύκο φίλοι, και να αλλάξουν νοοτροπία. Αν γίνει αυτό, αλλάζει το πολιτικό σκηνικό και μπορούμε να ξεκινήσουμε να μπαλώνουμε. Όλα τα άλλα είναι τρίχες. Μέχρι να δω λοιπόν τους βολεμένους να ιδρώνουν και τα τραπεζάκια στα πανεπιστήμια να ξηλώνονται, εγώ δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν μεροκαματιάρη που κοιτάει να την βγάλει και αυτό το μήνα.

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι πως καταφέρνουν να έχουν ορισμένοι τόσο χαμηλές τιμές.

Προσωπικά, έχω δει τις τιμές χοντρικής των προμηθευτών hardware και συνήθως ήταν μεγαλύτερες από τις τιμές λιανικής του πλαισιου- e-shop.

Πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Kαι σε εμένα η Nestle μου κάνει επί τιμολογίου στο παγωτό έκπτωση 5%,και στο τέλος της σεζόν παίρνω πιστωτικό 40% επί του συνολικού τζίρου:-D:-D

Δημοσ.
Η μονιμότητα είναι συνταγματικό δικαίωμα κάθε εργαζόμενου και έχει την έννοια της ασφάλειας και του δικαιώματος στην εργασία.

ακομα και εκεινου που δεν κανει την δουλεια του?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...