Executor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Στα WINDOWS 7 παρατήρησα ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για να εισάγεις πληροφορίες σε φακέλους, πχ τηλέφωνο, σχόλια και άλλα πολλά! Η ερώτησή μου είναι...πώς μπαίνουν αυτές οι πληροφορίες ???? Ελπίζω να είμαι κατανοητικός και για τον λόγο έχω ανεβάσει μια εικόνα... Έχω δοκιμάσει με το αρχείο DESKTOP.INI αλλά δεν βρήκα αρκετές πληροφορίες Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ????
rafail1994 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εκεί που λέει μέγεθος, όνομα, πατάς δεξί κλικ και διαλέγεις τη θες να προσθέσεις
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Οι πληροφορίες που εμφανίζονται δεν είναι του φακέλου αλλά από το κάθε αρχείο ξεχωριστά και ο explorer εμφανίζει τις στήλες που θέλεις να φαίνονται. Οι πληροφορίες αυτές προστίθενται σε ένα αρχείο αν κάνεις δεξί κλικ-ιδιότητες και πας Λεπτομέρειες ή από την εφαρμογή που δημιουργήθηκε. Ανάλογα με τον τύπο αρχείου θα μπορέσεις να προσθέσεις και τις ανάλογες λεπτομέρειες. Π.χ. άλλα στοιχεία έχει ένα mp3, άλλα μια εικόνα jpg και άλλα ένα έγγραφο του word.
Executor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις...αλλά είστε εκτός θέματος! Φίλε ραφαήλ, δεν γίνετε αυτό που λές και ποτέ δεν γινόταν Φίλε micos κοντά είσαι αλλά κάπου το χάσαμε, αν δουλέυεις σε 7αρια μπορείς να δείς ότι και σε λεπτομέρειες αρχείου και φακέλου, με κάποιο τρόπο μπορείαν να εισάγεις πληροφορίες! Το λέω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις ενα αρχείο WORD και να αποθηκευτεί και η πληροφορία "Τηλέφωνο" !!! Κάποιος άλλος τρόπος θα υπάρχει !!! Ευχαριστώ και παλι...και η απάντηση μου είναι πάντα σε φιλικό επίπεδο !
oneofthem Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 (αυτό που είπε ο rafail1994 γίνεται, απλά αναφέρεται στο ποιες στήλες θα εμφανίζονται στον explorer) επειδή δεν τα έγραψε και πολύ σαφώς ο φίλος executor αλλά λογικά μόνο μία (δύο μαζί με τους φακέλους) ακόμη περίπτωση μένει να εννοεί, το εξηγώ λίγο καλύτερα (αν κατάλαβα καλά δλδ) αν είναι αυτό που νομίζω, τότε δε ρωτάει το πως θα εισάγει τα δεδομένα αυτά σε ένα αρχείο (πχ για ένα mp3 κάνοντας δεξί click > details κι εκεί που λέει το property 'artist' να γράψει αυτός ότι θέλει) αλλά ρωτάει το πως θα μπορεί να ρυθμίζει ποια properties υπάρχουν για αυτό το αρχείο (πχ το property 'artist' δεν το βλέπεις κανονικά σε ένα αρχείο doc άρα πώς να το αλλάξει αυτό) για τους φακέλους σε ένα βαθμό νομίζω πως γίνεται αλλάζοντας το είδος του φακέλου (η δεύτερη περίπτωση που ανέφερα πιο πάνω) για τα αρχεία δεν γνωρίζω και θα με ενδιέφερε κι εμένα να μάθω
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Κι όμως, είμαι μέσα για τα καλά και δεν χρειάζεται να είμαι σε 7άρια. Και τα vista έχουν το ίδιο σύστημα πληροφοριών. Παραθέτω screenshot από δύο αρχεία και με επιλεκτική προβολή στοιχείων. Αυτά τα στοιχεία σε ένα π.χ. pdf θα αποθηκεύονταν κατά την δημιουργία του, στην εικόνα τα πρόσθεσα με δεξί κλικ->ιδιότητες (εκτός από το Διαστάσεις που μπαίνει μόνο του από τις EXIF πληροφορίες) και στο έγγραφο τις έβαλα από το word. Στο έγγραφο, επειδή δεν μπορεί να υπάρχει πληροφορία για διάσταση, δεν εμφανίζεται τίποτα ούτε μπορείς να κάνεις τίποτα για να μπει κάτι τέτοιο. Το desktop.ini είναι για το πως θα εμφανίζεται το παραθύρου του φακέλου, αν θα έχει κάποια εικόνα background και όχι για το ποια και τι στοιχεία θα εμφανίζονται στα αρχεία. BTW στην εικόνα που ανέβασες δεν φαίνεται τίποτα.
oneofthem Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Στο έγγραφο, επειδή δεν μπορεί να υπάρχει πληροφορία για διάσταση, δεν εμφανίζεται τίποτα ούτε μπορείς να κάνεις τίποτα για να μπει κάτι τέτοιο.νομίζω πως για αυτό το σημείο ρωτούσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.