playlandos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Έχω κάποια χιλιάδες rapids μέσα στο account μου στο Rapidshare υπάρχει τρόπος αυτά τα rapids (points) να τα πάρω σε κανονικά λεφτά ή να τα βάλω στην Paypal μου;;
barbamar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πούλα τα. Δηλαδή συννενοήσου με κάποιον να του τα στείλεις στο λογαριασμό του,έχεις τέτοια επιλογή.
playlandos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ωστόσο θα ήθελα να ξέρω εαν γίνεται να τα πάρω κατευθείαν από αυτούς και να μου τα βάλουν σε paypal!!
isay Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ωστόσο θα ήθελα να ξέρω εαν γίνεται να τα πάρω κατευθείαν από αυτούς και να μου τα βάλουν σε paypal!! 'Οχι δεν τρέχει τέτοιο πρόγραμμα εξαργύρωσης. Και η πώληση των πόντων απαγορεύεται αλλά κανείς δεν θα σε πάρει χαμπάρι. Πούλα αβέρτα
playlandos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 'Οχι δεν τρέχει τέτοιο πρόγραμμα εξαργύρωσης. Και η πώληση των πόντων απαγορεύεται αλλά κανείς δεν θα σε πάρει χαμπάρι. Πούλα αβέρτα Μάλιστα ευχαριστώ πολύ οπότε θα αρχίσω να πουλάω!!! Μπορεί να κλείσει το θέμα!
isay Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μάλιστα ευχαριστώ πολύ οπότε θα αρχίσω να πουλάω!!! Μπορεί να κλείσει το θέμα! Γιατί να κλείσει; Μπορεί και άλλοι να έχουν ίδια ή παρόμοια απορία
playlandos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Χμμμ καλά λες , ας ακούσουμε και άλλες απόψεις!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.