Προς το περιεχόμενο

θελω να τη κανω μπλουζα

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς θα γίνει αυτό; Χρειάζεσαι μεταξοτυπία νομίζω.

Τα απλά γραμμικά είναι ένα σκέτο περίγραμμα.

(γράμματα, αριθμοί)

Δημοσ.

Δοκιμασε λιγο με αυτο, μηπως εχεις καλυτερα αποτελεσματα:

bulletidiots.th.png

Ναι, ξερω οτι "σπαει" αρκετα, ομως με τοσο μικρο αρχικο....

Η ιδια -λιγο πιο χρωματιστη κλπ!- στο png εδω:

bulletidiotscolor.th.png

Μια ιδεα θα ηταν, να της δωσεις λιγο edge-enhance,

και να το πουλας, χαλαρα, ως στυλακι-καρααποψη :-)

Δημοσ.
Πώς θα γίνει αυτό; Χρειάζεσαι μεταξοτυπία νομίζω.

Τα απλά γραμμικά είναι ένα σκέτο περίγραμμα.

(γράμματα, αριθμοί)

http://www.hot-tshirt.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=116&Itemid=154

---------- Προσθήκη στις 17:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:25 ----------

Παιδια ευχαριστω αλλα η ποιοτητα δεν

μηπως μπορει κανεις να το περασει στο Corel?

Δημοσ.

Αυτό που ζητάς, γίνεται μόνο στο csi.

Δεν υπάρχει ουσιαστικά τρόπος να γεννήσεις δεδομένα. Σκέψου ότι έχεις μία εικόνα 80Χ100 pixels και θες να την κάνεις 160Χ200, ουσιαστικά θες να δημιουργήσεις από 1 pixel 2 (ουσιαστικά το κάθε Pixel της αρχικής εικόνας πρεπει να σπάσει στα 4, υπάρχει και το διαγώνιο). Μπορείς σε κάποιες περιπτώσεις που η ανάλυση είναι ήδη υψηλή (300dpi (dots per inch) και πάνω) να αυξήσεις κατά λίγο τον αριθμό τους χωρίς να χαθεί η ποιότητα.

Αν δε βρεις την εικόνα σε καλύτερη ανάλυση, τίποτα δε γίνεται. Μου φαίνεται σχετικά απλή, ξανασχεδίασε το.

Δημοσ.

γινεται αν καταφερεις να μετατρεψεις την εικονα σε διανυσματικα γραφικα με καλη ποιοτητα,μετα την μεγαλωνεις οσο θελεις χωρις απωλεια ποιοτητας,αλλα δεν εχω ιδεα απο corel και trace η οτι αλλο καινουργιο εχει προκυψει

Δημοσ.

Όπως θες. Αλλά δε γίνεται.

Πρέπει να τη ρετουσάρεις εξωφρενικά πολύ, σαν να την έφτιαχνες από την αρχή.

ουσιαστικά αυτό που σου λέω είναι το bottleneck των εργαλείων που χρησιμοποιώ κάθε μέρα όλη μέρα.

Και καλά εμένα αγνόησε με, σκέψου μόνο πόσο χρήμα δαπανάται για δορυφόρους με μεγαλύτερη χωρική ανάλυση.

Δημοσ.

δεν ειμαι γραφιστας για να ξερω για αυτο και ζητησα βοηθεια

μιλαμε για σχετικα απλη εικονα οποτε υπεθεσα οτι θα γινεται οι δορυφορικες εικονες ειναι εξαιρετικα πολυπλοκες και υπαρχουν και αλλες απαιτησεις

τεσπα αν δεν γινεται πασο

Δημοσ.

Δε στο πα για να σε αποπάρω, απλά να μην τυραννηθείς. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την rescale επομένως να βγει ένα χάλι και έχοντας την ως βάση να την επεξεργαστείς σιγά σιγά για τη φέρεις στη μορφή που να εκτυπώνεται.

Δημοσ.

επειδη ειναι αυθαδικο σκηνικο και εχει και πλακα μαλλον θα κατσω να ασχοληθω με corel

υπαρχει ακομα το corel η παιζει καποιο αλλο?

---------- Προσθήκη στις 20:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:01 ----------

Ποια είναι η μικρότερη ανάλυση καποιας εικόνας για να γίνει σταμπα σε μπλουζακι;

αυτη ειναι μια καλη ερωτηση

οπως ξερει ας πει ρε παιδες

Δημοσ.

Ενας γενικος κανονας λεει το εξης:

Αν μια photo δεν ειναι εκτυπωσιμη

(αλλα πρεπει να την εκτυπωσεις...)

ριξε της κατι <γουστοζικο> σε εφε,

κι οι περισσοτεροι, μαλλον, δεν θα

καταλαβουν οτι εγινε, ως καλυψη!

---------- Προσθήκη στις 20:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:05 ----------

αυτη ειναι μια καλη ερωτηση

οπως ξερει ας πει ρε παιδες

Σε μικροτερες απο 1200Χ1200,

το πραγμα θα γινεται δυσκολο.

(εκτος δε σε νοιαζει ποιοτητα)

Δημοσ.

Το έφτιαξα στο photoshop στα γρήγορα. Δεν είναι και τόσο καλό αλλά μπορεί να σου κάνει.

56648958.th.png

11819599.th.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...