error77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ΕΧΩ ΤΗΝ GIGABYTE EP45-EXTREME ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ INTEL CORE 2 DUO...τωρα ειμαι αναμεσα στις αυτεσ επιλογεσ:(520X7.5=3.9GHZ) OR (400X9.5=3.8GHZ)....ποαι να διαλεξω εφοσον και το συστημα διατηρειται σταθερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ΕΧΩ ΤΗΝ GIGABYTE EP45-EXTREME ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ INTEL CORE 2 DUO...τωρα ειμαι αναμεσα στις αυτεσ επιλογεσ:(520X7.5=3.9GHZ) OR (400X9.5=3.8GHZ)....ποαι να διαλεξω εφοσον και το συστημα διατηρειται σταθερο? το δεύτερο φυσικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
error77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 γιατι?τι διαφορα υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 γιατι?τι διαφορα υπαρχει? δεν θα πιέζεις τόσο την μητρική με μικρότερο FSB.. άσε που με 520 FSB δεν νομίζω να σου είναι σταθερό... τι μνήμες έχεις..?? After hours of overclocking, I finally realized that the inability to unlink the memory and CPU was really making a difference. The Mushkin XP-8000 set of RAM I had in the board couldn't be pushed over its rated 500MHz, thus leaving the maximum FSB I could achieve at 500. Now, a FSB of 500 is actually a very good overclock on a quad-core processor, and I'd love to see how far I could take this motherboard, if the memory wasn't holding me back. I haven't had too many motherboards that have made it to 500, so I was quite impressed with this motherboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τον Ε8500 έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valoel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 φιλε την είχα την μητρική σου (ep45-extreme) το 520 fsb το έχει για πλακα και σταθερότατα! - αρκεί να αντέχουν και οι μνήμες σου και όσο μεγαλύτερο το fsb τόσο καλύτερες και οι επιδόσεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 εγω θα προτιμουσα το 1 αν εχεις μνημες που τραβανε κ αν μπορεις βαλε χαμηλο pl περιπου στο 6 κ αν μπορεις επισης βαλε κ κανενα 4αρι στα timings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 4άρια σε μνήμες στα 1040MHz; Ποιες να 'χει άραγε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 αν μπορει ειπα ρε μαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Χαχα, καλά ντε, δεν είπα και τίποτα. Αναρωτιέμαι ποιες να 'χει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Γενικότερα πάντως μεγαλύτερο FSB ισούται με μεγαλύτερη ταχύτητα. Βέβαια παίζει ρόλο και πως συμπεριφέρεται η μητρική όσον αφορά τα Latencies του Chipset της, δηλαδή αν είναι σφιχτή, ή χαλαρώνει σε μεγάλα FSB. Αν είσαι σταθερός Prime και Intel Burn test, οπότε το θέμα Stability είναι λυμένο, τότε κατά τη γνώμη μου bench-αρε με το κάθε σετάρισμα ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πάντως οι διαφορές θα είναι μικρές, ακόμα και σε benchmarks. Για πραγματική χρήση δεν το συζητάμε :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ασχετο,αλλα θα ηθελα να μαθω,που στο καλο εχω εγω στην δικια μου μητρικη τις παραπανω επιλογες για να κανω και γω ενα μικρο τσιμπιματακι στον επεξεργαστη μου.Οτι χρειαζεστε για πληροφορια σχετικα με το hardwere το εχω στην υπογραφη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Στο MB Intelligent Tweaker(M.I.T.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Στο MB Intelligent Tweaker(M.I.T.). Ευχαριστω. Περιμενω να σηκωθει η γυναικα μου απο το pc,μπας και κανω τιποτα...χεχεχεχε Αλλα δεν το βλεπω να γινεται σημερα...με εχει ριξει στο laptop... E! ρε και κανω καμια πατατια...την εκατσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.