Προς το περιεχόμενο

Nεο Pc με 800 ευρο max !!!!

XtremeGamer-Pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε πανο για την αμεση απαντηση σου !!! περιμενω και αλλες συνθεσεις και κριτικες απο αλλα ατομα για αυτα τα pc που μου παρουσιαζουνε τα παλικαρια οπως ο φιλος ο πανος !!!

---------- Προσθήκη στις 15:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:34 ----------

Και ειμαι αθηνα για την διευκολυνση σας.

Αφού είσαι από Αθηνά πάρε την σύνθεση του Πάνου από το pc1 γιατί από το πλαίσιο δεν έχεις και πολλές επιλογές και είναι και πολύ ακριβά δες μια ενδεικτική σύνθεση που έκανα :-)

Συνολο:851,90 €

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Ειχα θεμα παλια με ati με θερμοκρασιες και drivers και φοβαμαι λιγο ενω εδω και 3 χρονια που εχω nvidia καρτα γραφικων δεν εχω προβλημα ουτε με θερμοκρασιες ουτε με drivers,τωρα δεν ξερω αν η ati εχει διορθωσει το προβλημα αυτο που ειχε παλια.

Φιλε εχω μια 5770 ενα χρονο περιπου εχω παιξει τα πιο "βαρια" παιχνιδια medal of honor, call of duty.....gta ολα μια χαρα στο full σε 1680x1050 (εκτος gta) κτλ με τους νεους drivers δεν εχω κανενα προβλημα μην ανυσηχεις!

Δημοσ.
Φιλε εχω μια 5770 ενα χρονο περιπου εχω παιξει τα πιο "βαρια" παιχνιδια medal of honor, call of duty.....gta ολα μια χαρα στο full σε 1680x1050 (εκτος gta) κτλ με τους νεους drivers δεν εχω κανενα προβλημα μην ανυσηχεις!

Καλα το medal of honor ειδικα ειναι πολυ ελαφρυ παιχνιδι. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...