Προς το περιεχόμενο

football manager η fifa manager?

originalman21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει όχι και simulator... απλά έχει μια δικιά του λογική που αν την πιάσεις μπορεί να φτάσεις να παίρνεις CL κτλ με ΠΑΟΚ κι έτσι. Έχει άπειρα λάθη και αυτό φαίνεται όταν δείχνει σε 3D τον αγώνα που κάνουν ότι να'ναι.

Η 3D απεικόνιση δεν απεικονίζει ΑΚΡΙΒΩΣ τον αγώνα. Δίνει μια γενική αίσθηση. Το animation είναι άσχημο. Όχι αυτό που υποτίθεται ότι συμβαίνει. Πρέπει να το φαντάζεσαι, ακριβώς όπως γινόταν και τόσον καιρό με την 2D έκδοση. Δεν άλλαξε κάτι.

Champions League με ΠΑΟΚ δεν ξέρω πολύ κόσμο που να παίρνει χωρίς να "κλέβει" έμμεσα. Οι πιο πολλοί απλά γνωρίζουν καλούς παίχτες σε καλές τιμές ή κάτι αντίστοιχο. Καμιά φορά λειτουργεί και το Save/Load το ζορίκλικο. Και πάλι, όμως, θα χρειαστείς πάνω από δεκαπενταετία για να φτάσεις να πετύχεις κάτι τέτοιο.

Το μόνο παιχνίδι πάντως που έχουν επιβεβαιωθεί πολλά απ' όσα προβλέπει, είναι αυτό. Ούτε ο El Zhar έγινε παιχτούρα, ούτε ο Alan Smith, ούτε διάφοροι άλλοι, γνωστοί από άλλα παιχνίδια.

Έγινε ο Robben, o Bale και διάφοροι άλλοι που όταν εμείς τους γνωρίζαμε μέσα από το Manager ήταν πιτσιρικάδες και εντελώς άγνωστοι.

Φυσικά και δεν έχει κανένα τρελό ποσοστό επιτυχίας, αλλά για παιχνίδι, έχει τρελή σχέση με την πραγματικότητα, που απλά δεν παίζει σε κανένα άλλο παιχνίδι.

Επί τη ευκαιρία, πολύ θα ήθελα να μάθω ποια είναι αυτή η λογική-τακτική που τη μαθαίνεις και μετά απλά παίρνεις CL με ΠΑΟΚ. Γιατί τόσα χρόνια που παίζω τίμια το παιχνίδι, δεν έχω βρει ασφαλή μέθοδο. Εννοείται ότι έχω το προπονητικό μου "στυλ" το οποίο αποδίδει (είπαμε: παιχνίδι είναι, δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις από τον παίχτη να είναι σούπερ προπονητής για να το παίξει), αλλά γενικά χρειάζομαι αρκετή προσαρμοστικότητα ανάλογα με τις καταστάσεις. Συμβουλές και δοκιμασμένες αλάνθαστες συνταγές, δεκτές. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...