misfits_7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους.. Εχω ενα group στο facebook και ξαφνικά δεν μπωρω να στειλω μνμ σε ολα τα μελη(δεν υπαρχει καν η επιλογη).. Πριν μια εβδομαδα ειχα στειλει.. Τι μπορει να φταιει ? Υπάρχει λυσή? (ειναι λιγο επειγον) Ευχαριστω πολυ..
TheELF Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 It must be LUPUS!!! Όχι σοβαρά τώρα,μήπως το αλλάξανε από το facebook λόγου spam και τέτοια;
misfits_7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 It must be LUPUS!!! Όχι σοβαρά τώρα,μήπως το αλλάξανε από το facebook λόγου spam και τέτοια; :lol: Καλό!! Δεν ξερω φιλε καθόλου . Και αν ισχυει αυτο που λες δεν θα εβγαζε καποια ειδοποιηση (σε αλλο γκρουπ υπαρχει κανονικα η επιλογη).
TheELF Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Τι να πω όλο αλλαγές κάνουν και συνέχεια προβλήματα βγάζουν μια αναζήτηση να κάνεις εδώ θα βγάλει πολλά θέματα.
Heatspreader Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αλλαγή δεν έχει γίνει (δυστυχώς). Το κουμπί αυτό υπάρχει ακόμα. Μου έρχονται συνεχώς μηνύματα από Groups που είμαι και τυχαίνει να είναι φίλων ή από μαγαζιά που βγαίνω.
misfits_7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αλλαγή δεν έχει γίνει (δυστυχώς). Το κουμπί αυτό υπάρχει ακόμα. Μου έρχονται συνεχώς μηνύματα από Groups που είμαι και τυχαίνει να είναι φίλων ή από μαγαζιά που βγαίνω. Ναι το ξερω οτι σε αλλα γκρουπ υπαρχει το ειπα και πιο πανω.. αλλα (το γκρουπ δεν ειναι προσωπικό μου για αυτο εβαλα τα μαυρα) ---------- Προσθήκη στις 14:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:15 ---------- Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με κάποιον administrator του facebook?
isay Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αλλαγή δεν έχει γίνει (δυστυχώς). Το κουμπί αυτό υπάρχει ακόμα. Μου έρχονται συνεχώς μηνύματα από Groups που είμαι και τυχαίνει να είναι φίλων ή από μαγαζιά που βγαίνω. Μπορούμε να κανονίσουμε κανενα «κονε» με τα «καμάρια» της φωτογραφίας; :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.