Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Multirama και αντικατασταση

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παρει ενα modem της cisco και μας αφησε χρονους(ειχε μπουκωσει και δεν εμπαινε με τιποτα!) Τεσπα το πηγα αφου το καλυπτε η εγγυηση πριν 2,5 βδομαδες!.Αφησα το τηλεφωνο μου και ολα τα στοιχεια μου και μου ειπαν θα το αντικαταστησουν με ενα καινουργιο.Αρρωστησα και ημουν στο νοσοκομειο 1 βδομαδα και το θεμα το αφησα φυσικα.ΔΕΝ με πηραν ουτε ενα τηλεφωνο να μου πουν τι εγινε και σημερα εστειλα την κοπελα μου να παει να το παρει (οπως νομιζα) .Οπου με εκπληξη μιλωντας στο τηλεφωνο μαζι τους διαπιστωσα πως δεν θυμονταν καν τι ειχε γινει και βασικα μονο το ονομα του θυμοταν το παλικαρι.Με τα πολλα του ειπα και καταλαβε τι παιζει και ειπε να περασω αυριο.Στην κοπελα μου ειπαν οτι εχει κλεισει η εταιρια και δεν μπορουσαν να βρουν το ιδιο και ελεγαν κατι για πιστωση(θα παρω αλλο με τα ιδια χρηματα?) και ετσι το θεμα το ξεχασανε.Αν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα εγω τι να πω...Αν δεν πηγαινα δηλαδη...Αυτο το θεμα της πιστωσης γνωριζετε τι ειναι?Μου δινουν ενα μοντεμ στα αντιστοιχα λεφτα?Αν εγω δεν το θελω?Μπορω να χρησιμοποιησω αυτα τα λεφτα να παρω κατι αλλο που χρειαζομαι?

Δημοσ.
Ειχα παρει ενα modem της cisco... [...]

...Στην κοπελα μου ειπαν οτι εχει κλεισει η εταιρια και δεν μπορουσαν να βρουν το ιδιο... [...]

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.

χαχα αυτο τι σημαινει?Οτι εκλεισε οντως?Παντως και να μην εκλεισε για κλεισιμο ειναι!Με τετοιο μοντεμ που το πηρα και για καλο και με το bautec που εχω απο το conn x ειμαι πολυ καλυτερα!

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0440590&catid=050400

Αυτο ειχα...

Δημοσ.

Kαλα οτι χαλασε ενα cisco router για home χρηση δε σημαινει οτι η cisco ειναι για κλεισιμο...

Τωρα για τα multirama τι να πει κανεις, τα χουμε ξαναπει. Κλασσικοι ελληναρες που θεωρουν οτι η σχεση τους με τον πελατη σταματα με το που δωσει ο πελατης τα μετρητα. Αλλη μια αλυσιδα που δε θα λυπηθω καθολου αν φουνταρει.

Δημοσ.

Τώρα όντως δεν γνωρίζεις ότι η cisco είναι, αν όχι η μεγαλύτερη, από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των δικτύων και τα μηχανάκια της θεωρούνται ό,τι καλύτερο, ή απλά τρολάρεις; :-D

Δημοσ.

Το γνωριζω και απο μονος μου πηρα το συγκεκριμενο μοντεμ επειδη την θεωρουσα αξιοπιστη!Ενταξει καταλαβα πως λεει λαλακιες αυτος για καποιο λογο ομως δεν ασχολουμαι και τρελα να ξερω τι κανει και τι δεν κανει καθε εταιρια..Οταν ομως μπουκωνει και κανει αποσυνδεσεις και σου πεταει συνεχεια την λαλακια το network magic τι να το κανω??8 μηνες και τα φτυσε..Τεσπα τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα..Εν το μεταξυ στο site το εχει να το παρεις..Απλα και εγω ρωταω γιατι αυριο θα παω ο ιδιος και θελω να μαι διαβασμενος...

Κατι αλλο.Απο την στιγμη που μιλανε για πιστωση παει συμφωνα με την τιμη που το πηρα ε?Δηλαδη κανενα 60αρι.Μην μου πουν δεν το χουμε παρε μια αλλη λαλακια με πιο λιγα..

Δημοσ.

Γενικα με τις πιστωσεις ειναι πονεμενη ιστορια και κανουν οτι τους κατεβαινει καθε φορα. Πχ το πλαισιο συνηθως το παζαρευει το πιστωτικο αναλογως τον πελατη και ποσο αποφασισμενος ειναι να κανει κατι.

Σε ενα παιδι απο εδω ειχε καει μητρικη με 235 ευρω και του εδιναν 40 ευρω πιστωτικο να διαλεξει αλλη πχ. Ε τους κυνηγησε, του κανανε αντιπροσφορα, τους ξανακυνηγησε και στο τελος πηρε 235 ευρω πιστωτικο. Κανονικο παζαρεμα μεχρι να σου δωσουν οτι δικαιουσαι.

Με εσενα επειδη τα 60 ευρω ειναι μικρο σχετικα ποσο, λογικα δε θα αρχισουν γυφτιες, αλλα ποτε δε ξερεις. Τεσπα η εγγυηση συμφωνα με το νομο σου εξασφαλιζει οτι σε περιπτωση ελατωματικου προιοντος, θα αντικατασταθει με προιον ιδιων δυνατοτητων ή καλυτερων. Οποτε απλα δ εθα τους αφησεις να σου πλασαρουν καμια μουφα router σε σχεση με αυτο που ειχες.

Δημοσ.

Πλάκα κάνουμε ρε συ, με τις ανοησίες των πωλητών. :-)

Όσο για τις αποσυνδέσεις, μάλλον δεν το είχες σωστά σεταρισμένο το μόντεμ. Γενικά η παραμετροποίηση των cisco δεν είναι τόσο απλή όσο ένα απλό μόντεμ για οικιακή χρήση. Από εκεί και πέρα, στείλε ένα μέιλ στη cisco που θα ζητάς εγγράφως την επιβεβαίωση ότι το μόντεμ σου βγαίνει ακόμα κανονικότατα, αν θες ζήτα τους να σου εγγυηθούν ότι δεν κλείνουν κιόλας (:lol::lol::lol:), και πήγαινε στον υπάλληλο και δείξ' του τα.

Αν, παρόλαυτά, θέλεις να πας σε κάποιο άλλο ρούτερ, κοίτα λύσεις όπως Linksys (θυγατρική της cisco με προσανατολισμό τον οικιακό χρήστη στα φθηνότερα μοντέλα της), D-Link, Netgear και 3com. Υπάρχουν κι άλλες καλές εταιρίες, απλά εγώ σε αυτές έχω κατασταλάξει τα τελευταία χρόνια. ;)

Δημοσ.

Ναι, σωστά την ξέχασα τη ZyXel.

@katsouras: Ώπα, τώρα είδα την τιμή. Μήπως το ρούτερ σου δεν ήταν Cisco και ήταν Linksys, και απλά στο Multiδrama το πούλησαν ως Cisco (πατώντας στο ότι η Linksys έχει εξαγοραστεί από τη Cisco);

Δημοσ.

Καλα δεν παιζει να μην παρω οτι δικαιουμαι..Βρηκατε παιδακι τωρα..Αλλα ενταξει τι λενε λαλακιες..Αφου στο site το εχει κανονικα για αγορα!Το ιδιο ειναι!Μπορειτε να μου πειτε λοιπον ενα μοντεμ που θα διαλεγατε απο τα multirama?Συγκεκριμενο..Φιλε THANOCASTER ειναι αυτο στο λινκ.Εγω ειπα cisco και οχι linksys γιατι ξερω πως ειναι ενα.Το γραφει και στο κουτι αλλωστε!Δεν μου πουλησαν κατι,μονος μου το διαλεξα..Οταν ειχα ανοιξει αναλογο θεμα και αλλοι ειχαν παραπονο με το συγκεκριμενο μοντεμ..

Δημοσ.

Ok, let's get this straight. :-)

Πρώτον, Linksys και Cisco δεν είναι ένα. Απλά η πρώτη εξαγοράστηκε από την δεύτερη για να μπορέσει η Cisco να αποκτήσει πάτημα στον οικιακό χρήστη χωρίς να ρίξει το status της.

Δεύτερον, αν και το συγκεκριμένο ρούτερ δεν το έχω δουλέψει ποτέ, νομίζω πως είναι αρκετά καλό για το μέσο χρήστη, εφόσον είναι η πρώτη φορά που ακούω παράπονο γι αυτό.

Προσωπικά, λοιπόν, θα απαιτούσα την αντικατάστασή του με ένα ίδιο. Επειδή όμως καταλαβαίνω πως αν καείς στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι, αν θέλεις να κοιτάξεις κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα, θα σου πρότεινα το D-Link, δεδομένης της έλλειψης εναλλακτικών. Επίσης, δεν χάνεις τίποτα να ζητήσεις αντί για πιστωτικό τα χρήματα σου σε μετρητά, αν και κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο να συμβεί.

Ελπίζω να σε βοήθησα! :-)

Δημοσ.

Εγινε φιλε μου,σε ευχαριστω!Βασικα δεν καιγομαι για μοντεμ αλλα αν πρεπει να παρω αλλο κοιταζω τις επιλογες μου!

---------- Προσθήκη στις 19:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ----------

Τωρα πηγα.Μου ειπε πως παραγγειλε ηδη το ιδιο και μου ζητησε συγνωμη ο υπαλληλος.Οποτε το τελειωσα εκει δεν ειμαι και κανενα στριμενο αντερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...