Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα για Format σε καινούργιο Laptop. Τι προτείνετε?

tsoubes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να πάρω γνώμες για την απόφαση που σκέφτομαι να πάρω με το να κάνω ολικό format στον καινούργιο μου Toshiba Satellite ύστερα από πρόβλημα που έχει με το να μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας σε άκυρες φάσεις κ χώρις κανέναν λόγο.

Μετά λοιπόν απο την επίσκεψη του στο service το έλεγξαν τεχνικα (επεξεργαστη, καρτα γραφικών κ.α.) αλλα δεν εντοπισαν κάποιο προβλημα. μου είπαν ότι του έκαναν format για να εξαφανιστει κάθε αμφιβολία. τον παρελαβα κ αποτι κατάλαβα δεν εχει γινει format απο το μηδέν απλά αποκατάστση (επαναφορά) στις εργοστασιακές ρυθμίσεις κ το πρόβλημα εξακολοθει να υπάρχει... Δεν ξέρω τι άλλο μπορω να κάνω...

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω κατί που ίσως με σώσει. αν του κάνω εγώ format με windows σπασμένα που έχω χρησιμοποιείσει στο παρελθόν κ ξέρω οτι δουλεύουν ρολόι, θα κάνω καλά? Το δίλημμα μου είναι στο ότι είναι καινουργιο το laptop κ ίσως δεν μπορέσω να χρησιμοποιείσω την εγγύηση του σε καποιο άλλο πρόβλημα στο μέλλον με το να του περάσω σπασμένα windows μέσα αλλά από την άλλη έχει πολλά άχρηστα κατα την γνώμη μου προγράμματα μέσα που δεν τα χρειάζομαι κ ίσως ένα καλό format μου λύσει τα χέρια

Δημοσ.

Πήγαινε το πίσω και πες τους να σου κάνουν format ( πες τους ότι θα πάρεις τηλέφωνο

στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή τηλ 1520 ) ή κάντο μόνος σου !! :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...