Kasrith Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εχω ενα λαπτοπ ΗΡ απο το 2008, και ενω ηταν ολα ωραια και ροδινα, κανω restart και με πεταει bsod. Ελεγε Windows couldnt load properly bla bla bla και 2 επιλογες Launch system repair (recomended) Start windows normally Η δευτερη επιλογη πετουσε ξανα bsod. Μετα απο κανα τεταρτο system repair ανοιξε. Τωρα φαινεται μια χαρα ομαλη λειτουργια, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προβλημα.. Πως θα το μαθω, και αν εχει πως φτιαχνετε? Μαλλον πρεπει ναρχισω τρελο back-up ε?
Evgenios1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αν σου ξαναπεταξει, κρατα το πρωτο* νουμερο που θα δεις και search εδω * Καπου θα λεει "0x00000000(0x00000000 0x00000000 0x0000000 0x00000000)" Εσυ θες το πρωτο
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Kαλως τα δεχτηκες boy:P Στο ξαφνικο η bsod?Εκανες καποια αλλαγη(απο software μεχρι hardware)?Πχ πειραξες κατι στο bios,εβαλες νεους drivers για το ποντικι ξερω γω. Μετα το repair που εκανες δεν εχεις ξαναπαρει αλλη bsod απ οτι καταλαβα ε?Αν ισχυει αυτο,πιθανοτατα μιλαμε για software προβλημα (ισως καποιο αρχειο των windows?)το οποιο επιδιορθωθηκε και εισαι οκ. Για καλο και για κακο παντως,τσεκαρε οτι hardware μπορεις (ram,σκληρο κλπ)ενω ελεγχεις παραλληλα και τις θερμοκρασιες σου.Αν συνεχιστουν και δεν εχει προβλημα το hardware,θα σου κανω την αναλυση των dumps.Αλλα επειδη ο murphy βαραει εκει που δεν τον περιμενεις,backup κ αχρειαστο να ναι.
Kasrith Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 @Evgenios1 Thanks, αν ξαναγινει θα το σημειωσω. @Gi0 Ναι στο ξαφνικο. Καμια αλλαγη, software/hardware οπως ηταν.. Δεν εχει ξανασυμβει, αλλα δεν εχω κανει καποια αλλη επανακινηση/shutdown οποτε κραταω μια πισινη. Δεν εχω και τιποτα ακρως σοβαρο στο laptop, αυριο θα το τσεκαρω και οτι χρειαζεται back up θα το αποθηκευσω. Ποιο πολυ ανυσηχω μην παθει τιποτα και ψαχνομαι. Thnx guys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.