xristoforos89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια. πηραν πριν απο λιγο καιρο ενα λαπτοπ απο το eshop με αυτη την εγγυηση http://www.e-shop.gr/page.phtml?id=11 ..εχει τυχει σε κανεναν σας καποιο προβλημα στο λαπτοπ και να το επιστρεψετε εχοντας αυτη την εγγυηση?αν ναι τι ισχυει? Στο αλλαζουν επιτοπου ή παραμυθια ειναι?εχει τυχει κανενας να παρει τα χρηματα του πισω?Προσωπικα επειδη αγοραζω πολυ συχνα απο eshop ειμαι πολυ ευχαριστημενος μιας και ποτε δεν ειχα προβλημα,πλην μιας φορας που πηρα πιστωτικο σε 3 μερες. Περιμενω ..ιστοριες για αυτη την εγγυηση!
kostasfalcon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια.πηραν πριν απο λιγο καιρο ενα λαπτοπ απο το eshop με αυτη την εγγυηση http://www.e-shop.gr/page.phtml?id=11 ..εχει τυχει σε κανεναν σας καποιο προβλημα στο λαπτοπ και να το επιστρεψετε εχοντας αυτη την εγγυηση?αν ναι τι ισχυει? Στο αλλαζουν επιτοπου ή παραμυθια ειναι?εχει τυχει κανενας να παρει τα χρηματα του πισω?Προσωπικα επειδη αγοραζω πολυ συχνα απο eshop ειμαι πολυ ευχαριστημενος μιας και ποτε δεν ειχα προβλημα,πλην μιας φορας που πηρα πιστωτικο σε 3 μερες. Περιμενω ..ιστοριες για αυτη την εγγυηση! Τον Ιανουαριο του 2010 αγορασα ενα acer ferrari one200. Τον Ιουλιο χτηπησε ο δισκος....μετα απο 15 μερες εγκριθηκε αντικατασταση και με 100€ επιλεον πηρα ενα αρκετα δυνατο fujitsu. Δυστιχως μετα απο 1 μηνα και με προβληματα στο ενδιαμεσο (εσβηνε απο μονο του - εμπαινε σε αναμονη - οταν τραβουσα το καλωδιο της τροφοδοσιας εσβηνε μονο του), και παρολο που το service του e-shop δεν καταφερε να δει το προβλημα που ειχε το φοεητο - και μετα απο πολλα δικα μου τηλεφωνηματα ζητησα επιστροφη χρηματων και ετσι εγινε.....τα πηρα στην τσεπη και τελος....
GoldenEye Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Τον Ιανουαριο του 2010 αγορασα ενα acer ferrari one200. Τον Ιουλιο χτηπησε ο δισκος....μετα απο 15 μερες εγκριθηκε αντικατασταση και με 100€ επιλεον πηρα ενα αρκετα δυνατο fujitsu. Δυστιχως μετα απο 1 μηνα και με προβληματα στο ενδιαμεσο (εσβηνε απο μονο του - εμπαινε σε αναμονη - οταν τραβουσα το καλωδιο της τροφοδοσιας εσβηνε μονο του), και παρολο που το service του e-shop δεν καταφερε να δει το προβλημα που ειχε το φοεητο - και μετα απο πολλα δικα μου τηλεφωνηματα ζητησα επιστροφη χρηματων και ετσι εγινε.....τα πηρα στην τσεπη και τελος.... τυχερος εισαι εμενα (αν και 2/2 χαλασμενα ειναι λιγο περιεργο...) μου σπασανε τα νευρα και για να βγαλω ακρη ετρεχα με καταγγελιες και τηλεφωνηματα για αρκετο καιρο δες εδω τι τραβηξα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=347177 υποκαταστημα γαλατσιου περσι τετοια εποχη το συμβαν.
xristoforos89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Τον Ιανουαριο του 2010 αγορασα ενα acer ferrari one200. Τον Ιουλιο χτηπησε ο δισκος....μετα απο 15 μερες εγκριθηκε αντικατασταση και με 100€ επιλεον πηρα ενα αρκετα δυνατο fujitsu. Δυστιχως μετα απο 1 μηνα και με προβληματα στο ενδιαμεσο (εσβηνε απο μονο του - εμπαινε σε αναμονη - οταν τραβουσα το καλωδιο της τροφοδοσιας εσβηνε μονο του), και παρολο που το service του e-shop δεν καταφερε να δει το προβλημα που ειχε το φοεητο - και μετα απο πολλα δικα μου τηλεφωνηματα ζητησα επιστροφη χρηματων και ετσι εγινε.....τα πηρα στην τσεπη και τελος.... ακουγεται πολυ καλο κατι τετοιο.. το καλυτερο βεβαια ειναι να σου παθει κατι μετα απο κανεναν χρονο οταν και θα βγουν νεα μοντελα,και θα εχουν πεσει και οι τιμες..
kostasfalcon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ακουγεται πολυ καλο κατι τετοιο..το καλυτερο βεβαια ειναι να σου παθει κατι μετα απο κανεναν χρονο οταν και θα βγουν νεα μοντελα,και θα εχουν πεσει και οι τιμες.. Το καλυτερο ειναι πριν τα 2 χρονια παντα να σου χαλαει και να περνεις καινουργιο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.