Προς το περιεχόμενο

προτάσεις για λάπτοπ γενικής χρήσης στα 1000 Ε

tsakalos81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ποιο φθηνο laptop στην Ελλάδα με ati mobility 5730...ομορφο ειναι...βεβαια απο σαν εταιρια δεν ξερω πως τα παει..

Lenovo = Ibm ίσως η καλύτερη !! :X

Δημοσ.

Μεχρι να αποφασισει ποιο θα παρει το παλικαρι,θα εχουν βγει αλλα 10 μοντελα και θα τον

μπερδεψουμε ακομα περισσοτερο!

οσον αφορα το toshiba,πολυ καλο για τα χαρακτηριστικα του.

αλλα διαολε εχεις i7,6gm ram δεν μπορεις να εχεις!?? :-)

Δημοσ.

Σήμερα παίδες πήγα στον κωτσόβολο να δω από κοντά το toshibal655,πέρα από τα χαρακτηριστικά του είναι και σχετικά ωραίο μηχάνημα.Δυστυχώς όμως με ενημέρωσαν ότι υπάρχει μόνο σε εκθεσιακό και αναρωτιέμαι,αν δεν πήγαινα στο μαγαζί και το παρήγγελνα από ίντερνετ,πως θα ήξερα ότι πρόκειται για μεταχειρισμένο μηχάνημα ρε γμτ?Δεν ξέρω αν εσείς βλέπετε κάπου στη σελίδα του κωτσόβολου να αναφέρει τίποτα για "εκθεσιακό".Τι να πω,πουλάνε χρησιμοποιημένο λάπτοπ στην τιμή που κοστίζει καινούριο από την toshiba?Χάνω κάτι ή καταλαβαίνω σωστά?

Δημοσ.

Αν το επαιρνες μεσω ιντερνετ και σου εφερναν το ''εκθεσιακο'' θα το καταλαβαινες ευκολα μιας και τα windows θα ηταν ηδη ενεργοποιημενα.Θα επαιρνες ενα τηλεφωνο,θα εριχνες και το βρισιμο σου,και θα το επαιρναν πισω.

Περυσι ειχα παει στα multirama για ενα home cinema,και επειδη ηταν τελευταιο κομματι(σφραγισμενο στην κουτα του),χωρις να πω κατι,ηρθε ο διευθυντης και μου ειπε οτι αν το θελω θα μου το αφηνε στα 150ευρω(250 εκανε!!!)ειναι το μονο που αναγνωριζω στα multirama :-)

τωρα για τον Κωτσοβολο..υπαρχουν και μεγαλυτερα ηλεκτρονικα μαγαζια!

Δημοσ.

καλησπέρα σας και πάλι από εμένα,σήμερα πήρα στα χέρια μου το l655-122

http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=885&Itemid=775

2 ακόμη ερωτήσεις για όποιον μπορεί να με βοηθήσει,α)τη μπαταρία πρώτη φορά να την αφήσω να φορτίζει κανένα τετράωρο?β)χρειάζεται να κατεβάσω κάτι ακόμη ,π.χ. drivers που δεν έχω ιδέα τι είναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...