Yugi1988 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάποια βιντεάκια (τύποι avi, divx, mpg κλπ) και τους έχω περάσει ελληνικούς υποτίτλους. Επειδή όμως παρατήρησα κάποιες ατέλειες στους υπότιτλους, θέλω με κάποιο πρόγραμμα (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ) να τα σπάσω, ώστε σε ξεχωριστά αρχεία να έχω τα βιντεάκια (Χωρίς υποτίτλους πια) και τους υποτίτλους σε αρχεία srt, ώστε να διορθώσω αυτές τις ατέλειες και να ξαναενώσω αργότερα (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟΥΣ ΠΙΑ) υποτίτλους με τα βιντεάκια. [Δοκίμασα το SubRip και δεν έβγαλα άκρη] Ευχαριστώ...
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αν οι υπότιτλοι έχουν γίνει hardcoded πάνω στο βίντεο (avi, mpeg) τότε μόνο με OCR μπορείς να ξαναδημιουργήσεις τους υπότιτλους (όχι να τους χωρίσεις) και να τους διορθώσεις. Μην περιμένεις να είναι οι ίδιοι όπως πριν γιατί το ocr πάντα εμφανίζει λάθη και θα έχεις πολύ δουλειά στην διόρθωση. Μετά το βίντεο θα πρέπει να περαστεί με φίλτρο για να θολώσει η περιοχή των υπότιτλων και να ξαναενσωματωθούν οι υπότιτλοι. Ουφ, κουράστηκα μόνο που το σκέφτομαι. Τα divx είναι άλλη ιστορία. Αν οι υπότιτλοι ενσωματώθηκαν με το aviaddxsubs, τότε φτάνει να μετονομάσεις την κατάληξη του αρχείου σε avi και να ξανακατεβάσεις τους υπότιτλους, να τους διορθώσεις και είσαι εντάξει.
vaiosgtr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 και πως θα μαθω εγω σε τι μορφη ειναι γιατι δεν ξερω και πολλα και εαν μπορεις να ξαναεξηγησεις την δευτερη περιπτωση. τι εννοεις να ξανακατεβασω τους υποτιτλους ?
TheELF Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εσύ δεν μας λες μια από την αρχή τι θέλεις; Δες και εδώ αν θες http://www.insomnia.gr/wiki/_/video/virtualdub-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7-hardsubbed-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%AE-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%84%CF%8D%CF%80%CF%89%CE%BD-r131
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εννοώ αυτό που λέω. Να τους ξανακατεβάσεις π.χ. από το subs4free.com και να ξανακατεβάσεις την ταινία χωρίς ενσωματωμένους υπότιτλους. Πρέπει όμως να μας πεις με ποιο πρόγραμμα έκανες το πέρασμα των υπότιτλων. Αν τους έκανες με το aviaddxsubs μπορείς να μετονομάσεις το αρχείο .divx σε .avi και να μην εμφανίζονται οι υπότιτλοι ώστε να βάλεις καινούργιους.
Antwni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι... Σε αυτό το thread ο theELF είπε οτι οι υπότιτλοι βγαίνουν από την ταινία...δεν κατάλαβα κάτι καλά? Αυτό που έχω διαβάσει και εγώ είναι οτι ειναι βαβουρα για να βγούν οι υποτιτλοι....
TheELF Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Αυτό πιάνει μόνο στα mkv όπου οι υπότιτλοι μπαίνουν σαν stream εντελώς ξεχωριστά σαν να λέμε,στα avi δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο στάνταρ, όλα τα προγράμματα που υπάρχουν διαπλέκουν την ταινία με τον υπότιτλο οπότε μετά πολύ δύσκολα να τα ξεμπλέξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα