Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Χαίρετε παιδιά μου μετά από αρκετό καιρό. Πρόσφατα έβαλα τα windows 7 στον desktop υπολογιστή μου. Για την πρόσβαση στο διαδίκτυο έχω μια ασύρματη κάρτα δικτύου σε PCI slot, και συγκεκριμένα την WP-100E της crypto. Από την ιστοσελίδα της εταιρείας φυσικά και δεν έχω βρει κάτι. Μήπως, γνωρίζει κάποιος ομοιοπαθής, αν κυκλοφορούν οποιοιδήποτε επίσημοι ή ανεπίσημοι οδηγοί για την συγκεκριμένη κάρτα ώστε να την χρησιμοποιήσω με τα windows 7; Σίγουρα αυτή την στιγμή δεν μου περισεύουν για άλλη κάρτα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την όποια βοήθεια. Υ.Γ. Έχω ψάξει παντού αλά δεν μπορώ να βρω κάτι, δεν αναρτώ κάτι χωρίς να έχω εξαντλήσει κάθε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης πρώτα...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αν έστελνες κανα mail εδώ; Θα το δοκιμάσω και αυτό. Αλλά βέβαια δεν περιμένω από ελληνική εταιρεία να έχει οδηγούς για windows 7. Μακάρι να έχει για (s)Vista και να δουλέψει στα 7. Αν βγάλω άκρη θα σας ενημερώσω. Α αν κάποιος βέβαια ξέρει και καμιά unofficial λύση ας το μοιραστεί εδώ μαζί μας.
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.Ευχαριστώ. Εγώ ευχαριστώ... Αν και έβγαζε μάτι δεν το είδα!!! Και μια ενημέρωση, όπως ήταν αναμενόμενο σιγή ιχθύος από την εταιρεία....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Τι chip φοράει; Μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη. Κάποιο chip της Texas Instruments... θα κοιτάξω να το βρω με κάποιο τρόπο ποιο ακριβώς είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.