Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H εγγυηση-DOA-ερωτηση

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
graphics....παντα ετσι την εχω!

κι όμως ,αν την βάλεις σε video δείχνει πιο ζωντανά τα χρώματα.κανε την αλλαγή in game να το διαπιστώσεις μια.

Δημοσ.

θα το δοκιμασω...αλλα δν ειναι τα χρωματα ειναι και σε ποιοτητα πχ στο προ τα ονοματα των παιχτων φενονταν θολα!

Δημοσ.

θα το δοκιμασω οχι τωρα ομως γτ παλι να βγαζω καλωδια και να τα ξαναβαζω ψιλοβαριεμαι....θα ενημερωσω ομως μολις το κανω!

Δημοσ.

Βλεπω στο site του msystems.gr να γραφει: Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide + Δώρο Dell Sound Bar AX510

Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο το δωρακι? Ειναι βολικο απο θεμα χωρου?

Απο ηχο αξιζει η απλα για την εμφανιση ειναι?

Δημοσ.

εγώ παρέλαβα και το δωρακι πριν τέσσερις μέρες.χώρο δεν πιάνει,κουμπώνει ακριβώς από κάτω από το monitor.καλο ήχο βγάζει,αν το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα ηχεία. όμορφο είναι με ένα διακριτικό λευκό led στη μέση.

έχει όμως και το κακό ότι σε γεμίζει καλώδια,εκτος το κλασικό καρφάκη θέλει και extra ρεύμα.

Δημοσ.
Βλεπω στο site του msystems.gr να γραφει: Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide + Δώρο Dell Sound Bar AX510

Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο το δωρακι? Ειναι βολικο απο θεμα χωρου?

Απο ηχο αξιζει η απλα για την εμφανιση ειναι?

εγω χτες την πηρα αφου πηγα ο ιδιος στην αθηνα (απο το My systems ) και μου δωσανε και δωρο τα ηχεια τα οποια τοποθετουντα οπως μου ειπαν πανω στην οθονη σαν προκταση !

Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα αλλα αν μπορουν να παιζουν ταυτοχρονα με τα logitech 5.1 τοτε να τα βαλω ...

Καλωδιο τροφοδοσιας ειχε κανονικα....

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Να απαντήσω ο ίδιος στο προηγούμενο ερώτημα μου μιας και μόλις την παρέλαβα.

Πρέπει να πω ότι αν και χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα μια 17αρα λυχνίας δεν είμαι και τοσο εντυπωσιασμένος όπως άλλοι στο φόρουμ.

Και επιπλέον είναι και τόσο πολύ καλύτερη από μια ΤΝ?

Προς το παρών αυτό που με εντυπωσιάζει είναι το ότι (δεν φαίνεται ) σε σχέση με τον τσιμεντόλιθο που είχα πριν.

Έχει απομακρυνθεί από κοντά μου κατά 40 εκατοστά και μου φαίνεται (σαν οθονη ) τόσο μικρή που λιγουρεύομαι μια 27αρα.

Είναι νωρίς και δεν την έχω συνηθίσει αλλά πιστεύω ότι ειδικά για σχεδίαση μια 24αρα με 1290*1200 θα ήταν ιδιαίτερα κουραστική για τα μάτια.

Να ξεκινήσω όμως από την αρχή κάνοντας και ορισμένες κριτικές.

Την οθόνη την παρήγγειλα χτες από την MySystem.

Ήρθε σήμερα μαζί με το mouse το οποίο είναι της HP ( Wireless optical mouse , δεν είδα κάποια αναγραφή μοντέλου εκτός από ‘’Mesh edition’’ και παρότι δεν έχει εργονομική μορφή είναι ιδιαίτερα μικρό και βολικό τόσο στην γρηγοράδα όσο και στην ακρίβεια. Μου έκανε εντύπωση ο δεκτής που μπαίνει στην θύρα USB και που είναι τόσο μικρός που ίσως χρειαστώ την βοήθεια πένσας για να τον βγάλω στο μέλλον. Ηχεια εχω ηδη οποτε για την δουλεια μου ειναι οτι πρεπει.

Όταν έβγαλα την οθόνη από το κουτί το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το καλώδιο VGA ήταν στην μια άκρη του τοποθετημένο στην συσκευή. Αμέσως στο κεφάλι μου άρχισαν να χτυπούν καμπανάκια, καμπάνες, και σειρήνες. Πήρα την MySystem αμέσως και με σύνδεσαν με το τεχνικό τμήμα όπου λέγοντας την παρατήρηση μου, αμέσως μου είπαν ότι έτσι θα ηρθε από την DELL γιατί εδώ δεν την πειράζει κανείς.

Άρχισα να απομακρύνω τον τσιμεντόλιθο και να συνδέω την καινούργια οθόνη και το αστείο είναι ότι για μια στιγμή από το μυαλό μου πέρασα η σκέψη: (Για κοίτα να δεις η τεχνολογία, οι καινούργιες οθόνες δεν χρειάζονται ούτε ηλεκτρικό ρεύμα, παίρνουν τάση από τα άλλα καλώδια). Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την σκέψη μου όταν κοιτάζοντας τριγύρω τις σακούλες είδα ότι δεν υπήρχε καλώδιο ρεύματος. Κοιτώ τις οδηγίες και έδειχνε καλώδιο ρεύματος οπότε πάλι τηλέφωνο ενώ έχω αρχίσει να βρίζω τον εαυτό μου που ενώ διάβασα τόσα παράπονα και αλλαγές οθονών πήγα και την παρήγγειλα. Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι πιθανόν επειδή στριμώχνουν τελευταίο το καλώδιο ρεύματος να έτυχε να μην μπήκε και ότι την συσκευασία την παίρνουν χωρίς να την πειράξουν ούτε για δοκιμή της οθόνης. Βασικά ο τύπος στο τηλέφωνο πρέπει να άκουγε τόσα παράπονα ( ίσως μόνο για την DELLU2311) που είχε μάθει να μην ακούει τόσο τον άλλον όσο το να μιλαει ο ίδιος. Μου είπε ότι μπορούν να μου φέρουν άλλο καλώδιο το οποίο και αρνήθηκα από την στιγμή που έχω γεμίσει καλώδια συν το ότι το συγκεκριμένο θα έπρεπε να συνδεθεί με το UPS που έχει ειδική υποδοχή. Έτσι χρησιμοποίησα το ήδη υπάρχων.

Όπως σας είπα είναι νωρίς για εντυπώσεις αλλά για σχεδίαση είναι λίγο ενοχλητικό αυτό το στενόμακρο σχήμα. Αλλά πάλι ύστερα από 10 και, χρόνια σχεδίασης σε ένα είδος format θέλει χρόνο για να συνηθίσεις κάτι καινούργιο.

Τώρα όσον αφορά τα κολλημένα η καμένα pixel προς το παρών δεν έχω παρατηρήσει τίποτα, οπότε σήμερα τουλάχιστον θα κοιμηθώ ήσυχος. Είμαι 99,9 % σίγουρος ότι κάπου υπάρχει ένα και μου παίζει κρυφτο αλλά αν είναι να μην πέσει στην αντίληψη μου το δέχομαι. Έχω κάπου και πρόγραμμα που βρίσκει τα καμένα pixel αλλά ελπίζω να έχω συνέχεια δουλειά και να μην μου έρθει σε στιγμή πλήξης να το χρησιμοποιήσω.

Τώρα όσον αφορά τις ρυθμίσεις τι προτείνετε ? Είδα το ‘’ tftcentral.co.uk/reviews’’ αλλά έχει 2-3 διαφορετικές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...