Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H εγγυηση-DOA-ερωτηση

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενα πραγμα που παρατηρησα,οχι οτι με ενοχλει απλα επειδη μερικοι λενε οτι τα ms που λενε τα TN ειναι ψευτικα.Η προηγουμενη οθονη που ειχα ελεγε 5ms ενω αυτη λεει 8.Νταξ θα μου πεις καταλαβες διαφορα 3ms?Οχι απλα απο το logo των win,στην welcome screen και μετα επιφανεια εργασιας,με το TN αν και ο ssd τα περναει πολυ γρηγορα,σχεδον δεν προλαβαινεις να δεις την welcome screen,το TN προλαβαινε και κατι εδειχνε απο την welcome screen,Η Dell δεν προλαβαινει.Σου δινει δλδ την αισθηση οτι ειναι λιγο πιο αργο απο τα TN.Οχι τπτ που αξιζει αναφορας,απλως κατι που παρατηρησα.Kατα τα αλλα τελειο.

---------- Προσθήκη στις 19:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:20 ----------

Καλά παίζει το συγκεκριμένο monitor να το έχουν αγοράσει οι μισοί insomniacs. :P

Καλορίζικη LouCi4er. :)

Thanks. Ψεμματα? :P

Τους τριπυρηνους Athlon νομιζεις τους εχουν λιγοτεροι? :P

---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:21 ----------

Βρε ξεστοκάρουν τον εκτυπωτή στο Msystems σου λέω :Ρ

Ακομα στο κουτι τον εχω.Ουτε που κοιταξα τι εχει μεσα.:P

Δημοσ.

Παντως εγω που χαζοπαιζω λιγο lineage και nfs world δεν εχω κτλβει καμια διαφορα. Δεν ξερω αν ειναι και καταλληλα παιχνιδια για να κρινω βεβαια.

Δημοσ.

Εγώ έπαιζα 2-3 χρόνια με ένα 17άρι ΕΙΖΟ με ονομαστικό χρόνο απόκρισης τα 8ms, που παίζει να ήταν και 10 στην πραγματικότητα.

Δεν είχα παρατηρήσει κάτι, αλλά δεν υπήρξα και ποτέ καμμένος FPSάς για να παρατηρήσω κάποιο lag.

Δημοσ.

στην θέση σου δεν θα την επέστρεφα γι'αυτό το λόγο κ να πάρω refurbished!στην δική μου δηλαδή δεν το έκανα,αφού πρέπει να αληθωρίσω για να το δώ!

Δημοσ.
στην θέση σου δεν θα την επέστρεφα γι'αυτό το λόγο κ να πάρω refurbished!στην δική μου δηλαδή δεν το έκανα,αφού πρέπει να αληθωρίσω για να το δώ!

Ναι ρε φιλε,και στην δικια μου για να το προσεξεις πρεπει να κοιτας μαυρο κανενα τεταρτο.Αφου και εγω μερικες φορες κανω αμαν για να το βρω.Απλως λεω μην χειροτερεψει.Αν μεινει ετσι δεν με ενοχλει καθολου.Κατα τυχει το προσεξα.

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη οθόνη την χρησιμοποίει κανείς για σχεδίαση η 3D γραφικά?

Αξίζει τον κόπο να δώσω κάτι παραπάνω για την HP ZR24W που είναι 1920*1200 και θα μου δίνει επιπλέον ‘’χώρο γραφείου’’ τόσο λογω ανάλυσης όσο και ιντζων??

Έχω ένα γνωστό μου που έχει μια σαμσουνγκ 24’’ και όποτε πάω στο γραφείο του και την βλέπω νομίζω ότι βλέπω μια 17’’. Τόσο μεγάλη είναι η ανάλυση που έχει, που ο ‘’χωρος γραφειου’’ είναι σχεδον ιδιος με την δικη μου 17’’. Μόνο η ανάλυση διαφέρει. Αυτός τα βλέπει άνετα ενώ εγώ στραβώνομαι.

Δημοσ.
Την συγκεκριμένη οθόνη την χρησιμοποίει κανείς για σχεδίαση η 3D γραφικά?

Αξίζει τον κόπο να δώσω κάτι παραπάνω για την HP ZR24W που είναι 1920*1200 και θα μου δίνει επιπλέον ‘’χώρο γραφείου’’ τόσο λογω ανάλυσης όσο και ιντζων??

Έχω ένα γνωστό μου που έχει μια σαμσουνγκ 24’’ και όποτε πάω στο γραφείο του και την βλέπω νομίζω ότι βλέπω μια 17’’. Τόσο μεγάλη είναι η ανάλυση που έχει, που ο ‘’χωρος γραφειου’’ είναι σχεδον ιδιος με την δικη μου 17’’. Μόνο η ανάλυση διαφέρει. Αυτός τα βλέπει άνετα ενώ εγώ στραβώνομαι.

Θεμα συνηθειας ειναι αυτο που λες.

Παντως σε 23-24ρι μονιτορ θα ελεγα πιο καλα 1900χ1080, δηλαδη το dell. Αλλα με διαφορες πατεντες των win7 και 1900χ1200 να εχεις φτιαχνουν και οι γραματοσειρες και ολα:-)

Δημοσ.

Δυστηχως δεν γνωριζω πολλα πραγματα περι οθονων.

Την Dell U2311H την ειχα δει πριν μερικους μηνες αλλα ολοι ειχαν καποιο πιξελ καμμενο η διαφορα προβλημα με τον φωτισμο.

Υστερα ειδα την HP ZR24W και ειπα να η οθονη για σενα αλλα μετα από καποια reviews ειδα ότι δεν είναι και η καλυτερη οσο αφορα τα χρωματα και ειδικα το μαυρο.

Η HP LP2475W παλι είναι αρκετα ακριβη για οθονη του 98 μαλιστα. Καλα δεν πεφτουν οι τιμες καθολου?

Για την Benq BL2400PT LCD-Display (VA-LED) 24 ίν τωρα δεν ξερω. Λογω δουλειας περνω πολλες ωρες μπροστα στην οθονη. Ειμαι εδώ και χρονια ( 10 ισως ) με μια παλιας τεχνολογιας οθονη 17’’. Θα επρεπε να εχω αλλαξει εδώ και καιρο οθονη αλλα ολο το ματαιωνα αλλα τωρα πρεπει οπωσδηποτε να καταληξω καπου.

Το ένα χαρακτηριστικο παντως που πιστευω ότι θα μου είναι απαραιτητο είναι η IPS οθονη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...