melody Δημοσ. 19 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2003 Πείτε μου καλοί μου άνθρωποι τη γνώμη σας, γιατί ΚΟΛΗΣΑ... Ενας φίλος βγάζει μια πολύ ωραία "σελίδα" εφημερίδας. Λέω "σελίδα" γιατί είναι μια από τις σελίδες μιας ολόκληρης εφημερίδας. Η εφημερίδα φτιάχνεται σε Corel (version: 9.337 σε Windows 98)... Κάνει EXPORT σε PDF και μου το στέλνει. Τo .pdf αυτό ΤΡΕΧΕΙ μια χαρά σε local, από το δίσκο μου δηλαδή, αλλά ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ αν το ανεβάσω στο internet. Αν το καλέσω από τη σελίδα μου τότε ξεκινάει να φορτώνει, ανοίγει ο Acrobat reader, βγάζει μερικές γραμμές και μετά πετάει error... (An internal error occurred) Τι τρελό και αυτό; Τρέχει από το PC και όχι απο το internet... ʼλλα pdf files, τρέχουν μια χαρά, έκανα άλλα τεστ... ΤΟ ΙΔΙΟ αρχείο το στέλνω σε ένα άλλο φίλο, ο οποίος το ανοίγει, το αποθηκεύει ξανά και δουλεύει... Ξέρει κανείς το λάθος (flag) βάζει ο πρώτος και το αρχείο έχει αυτή την περίεργη συμπεριφορά; Μπας και πάει να πάρει αρχεία (εικόνες / γραμματοσειρές) μέσα άπό το PDF οπότε στην περίπτωση του internet Δδεν μπορεί, μιας και δεν έχει προλάβει να το φορτώσει ακόμη? Στο local μπορεί να παει εμπρος στο αρχείο...
apoc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2003 καταρχην αλεξη wrong forum για το τυπικο της υποθεσης! Υποψιαζομαι οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το PC σου και συγκεκριμενα με την IE. και την εγκατασταση του Adobe A Reader.Αφου λες οτι αλλοι χρηστες δεν εχουν προβλημα στην ιδια διαδικασια αλλα μαλλον δυσκολο το αρχειο να ειναι corrupted.Επισης τα pdf αρχεια αν τα λεω καλά..δεν κοιτανε γραμματοσειρες στο συστημα... Αυτο που μπορεις να κανεις ειανι να απεγκαταστησεις την A.R και να εγκατασταση ξανα! Καλη τυχη!
melody Δημοσ. 21 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2003 Γιατί λάθος forum? "Προγραμματισμός & Web Authoring" δεν είναι εδώ; Και μάλλον δεν κατάλαβες και τι ρωτάω... ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, το ανεβάζω στη σελίδα μου (ναι, έχεινα κάνει λοιπόν με προγραμματισμό και WEB!) και δεν τρέχει. ΠΡΟΣΕΞΕ: ΤΡΕΧΕΙ LOCAL ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ INTERNET. αν πχ το καλέσω με http://....../file.pdf DEN TREXEI, alla trexei an to trexw local sto disko moy. Den eipa oti se alloys trexei, apla enas filos to fortwnei se Corel kai tokanei pali save kai to neo .pdf trerxei kanonika apo net...
apoc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2003 Δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει ο προγραμματισμος! Παρολα αυτα το προβλημα σου εχει να κανει με access rights, και πως ο web server στην σελιδα σου διαχειριζεται αρχεια και που βρισκοντε αυτα τα αρχεια. Σε μια κλασικη περιπτωση account πχ θα περιμενες να βρεις τα παντα κατω απο τον φακελο public_html μιας απο εκει και περα web server αρχιζει να ψαχνει σελιδες.ΠΟλυ απλα στο μηχανημα σου....ειναι το ιδιο το filesystem που σου δινει την σελιδα (το ιδιο το λειτουργικο) και οχι καποιος server. Διαβασε ξανα τις οδηγιες χρησης του χωρου που χρησιμοποιεις.. επισης προσεξε πως γραφεις το path για αυτο το file, μερικες φορες πολλα κενα..και διαφορα περιεργα ονοματα σε directory με περιεργους χαρακτηρες και κενα!
melody Δημοσ. 22 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2003 1ο: To topic "προγραμματισμος" δεν περιλαμβάνει HTML και web programming/debuging? Αν οχι, τοτε συγνώμη, ειλικρινα... 2ο: Το πρόβλημα λύθηκε σήμερα, αφαιρώντας μια μια τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούσε. Δεν ξέρω ποια ακριβώς έφταιγε, αλλά ξέρω ότι τώρα δουλεύει. Οχι δεν ήταν πρόβλημα path (προς θεού, δεν είμαι σε τέτοιο σημείο!!!) Δείτε τι με βασάνισε (και εσάς) στο www.artinoi.gr , είναι η επιλογή "ΤΑΡΑΤΑΤΑ" αριστερά στην κεντρική σελίδα. Αλλάζει κάθε μέρα... Ακόμη η επιλογή F@nzine στο μενού, έχει μια online/χάρτινη έκδοση της εφημερίδας που βγάζει το site/forum μας... Και τα 2 είναι σε PDF μορφή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.