Προς το περιεχόμενο

μεγαλα αρχεια στο matlab!!

euler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωραια.λοιπον..

εχω 3 πινακες με δεδομενα που εχω εισαγει απο αρχειο.

πινακας Α ,πινακας Τ και ο πινακας Χ,ο καθε ενας εχει περιπου 700000 τιμες.

εχω κανει τη γραφικη παραταση Α(Τ) και θελω να δω εαν ακουλουθει εναν τυπο συγκεκριμενο,δλδ να κανω fitting στα πραγματικα δεδομενα(αυτα που εχω εισαγει) και δω εαν αυτα περιγραφονται απο αυτων τον τυπο..

ειδα οτι εχει καποιους τυπους για fitting το matlab,

το θεμα μου ειναι εαν μπορω να γραψω τον δικο μου τυπο,ο οποιος τυ πος θα χρησιμοποιει τους παραπανω πινακες.

Έχε υπ' όψιν ότι αυτό μπορείς να το κάνεις εύκολα και στο Origin Pro. Fit με διαφόρων ειδών συναρτήσεις, νομίζω ότι μπορείς να εισάγεις και την δικιά σου. Και το εργαλείο που λες του Matlab πάντως κάνει δουλειά.

Άσχετο αλλά έβαλες 137000 τιμές στο Excel και τις δέχτηκε;

Φυσικό Αθήνας;

Δημοσ.
Έχε υπ' όψιν ότι αυτό μπορείς να το κάνεις εύκολα και στο Origin Pro. Fit με διαφόρων ειδών συναρτήσεις, νομίζω ότι μπορείς να εισάγεις και την δικιά σου. Και το εργαλείο που λες του Matlab πάντως κάνει δουλειά.

Άσχετο αλλά έβαλες 137000 τιμές στο Excel και τις δέχτηκε;

Φυσικό Αθήνας;

και το grapher κάνει fit σε συναρτήσεις...

Δημοσ.

εστω οτι εχω την εξης εξισωση Α=Amax-B(X)^m ( οπου Α,Χ ειναι οι πινακες που ειπα στο προηγουμενο ποστ και Amax ενα γνωστο νουμερο και Β και m ειναι οι σταθεροι παραμετροι που ψαχνω). η οποια θελω να δω αν κανει fit στα δεδομενα δλδ στο γραφημα Α(Τ)

προσπαθω να το κανω απο το interface χωρις κωδικα δλδ και δεν γινεται τπτ.

διαβασα αυτο:http://www.mathworks.com/support/tech-notes/1500/1508.html#section2bb αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα το προσαρμοσω στην περιπτωση μου..αν εχει καποιος καμια ιδεα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...