Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη mp4 σε dvd

alexcool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω κατεβασει κατι βιντεακια απο γιου τουμπ σε μορφη mp4 και θελω να τα γραψω σε dvd πως θα το κανω; τους αλαζω μορφη με κανενα κονβερτερ; η κανω τιποτα αλλο; τα κοινα οικιακα dvd players τι αρχεια διαβαζουνε;

Χρησημοποιω το ashampoo burning studio.

Θενκς.

Δημοσ.
Ποιο εύκολος τρόπος που κάνει την μετατροπή και την εγγραφή είναι αυτό το πρόγραμμα.

ConvertXtoDVD

Α το χω αυτο να το κανω δηλαδη με αυτο αμα ειναι.Mηπως ξερουμε τι αρχεια διαβαζουνε τα dvd players avi vob κτλ?

Δημοσ.
Α το χω αυτο να το κανω δηλαδη με αυτο αμα ειναι.Mηπως ξερουμε τι αρχεια διαβαζουνε τα dvd players avi vob κτλ?

Αν και δεν θα πρέπει να σε απασχολεί αυτό αφού θα κάνεις μετατροπή σε dvd, το πρότυπο DVD υποστηρίζει MPEG1 και MPEG2 κωδικοποίηση σε αναλύσεις 320χ240/320x288 (MPEG1-VCD), 320χ576/320x480 (MPEG2-SVCD), 720x576/720x480 (MPEG2-DVD).

Το 1ο νούμερο είναι για PAL (Ευρωπαϊκό) και το 2ο για NTSC (Αμερικάνικο) σύστημα.

Τα vob είναι containers (κουτιά) που περιέχουν MPEG2 βίντεο, AC3/DTS/PCM ήχο και Bitmap υπότιτλους.

Τα ifo περιέχουν τα στοιχεία αναπαραγωγής και τα πρώτα vob με το νούμερο 0 σε κάθε σειρά με VOBS περιέχουν συνήθως τα μενού της ταινίας.

Δημοσ.

Ο.Κ παιδια ευχαριστω πολυ με το Κονβερτ Χ τωρα αντι να βαλω ενα dvd μπωρω να γραψω σε cd μιας και ειναι μικρου ογκου τα βιντεακια που εχω κατεβασει καπου στα 500μβ;

Δημοσ.

Εσύ μπορείς να το κάνεις. Δεν ξέρω όμως αν στο διαβάζει το dvd player σου. Κάνε πρώτα μια δοκιμή.

Μπορεί να μην στο δεχτεί το convertx, οπότε θα πρέπει να αποθηκεύσεις την μετατροπή στον δίσκο και να γράψεις τους δύο φακέλους (AUDIO_TS Και VIDEO_TS) που θα δημιουργήσει το convertx σε ένα cd δεδομένων.

Αν έχεις το nero burning rom, την πλήρη εφαρμογή όχι τα χαζο-αυτόματα express, πήγαινε για δημιουργία νέου cd και επέλεξε miniDVD.

Ρίξε μέσα τον φάκελο video_ts με τα περιεχόμενα του και γράψτο σε ένα cd.

post-63324-129063135395_thumb.png

Δημοσ.

To nero δεν το εχω εχω το ashampoo και το convertxtodvd τωρα κατεβασα και το dvdsoftvideo που εχει πολλες εφαρμογες κατσε να δω αν μπωρεσω να κανω πραμα.

Ευχαριστω παντος.

Δημοσ.
To nero δεν το εχω εχω το ashampoo και το convertxtodvd τωρα κατεβασα και το dvdsoftvideo που εχει πολλες εφαρμογες κατσε να δω αν μπωρεσω να κανω πραμα.

Ευχαριστω παντος.

Στο Ashampoo ξεκίνησε ένα cd-rom iso και βάλε μέσα τους δύο φακέλους που θα δημιουργήσει το convertx.

Πιστεύω πάντως ότι δεν θα στο διαβάσει το dvd player.

Αφού πρόκειται για τόσο μικρό μέγεθος μπορείς να τα κάνεις VCD ή SVCD και να τα γράψεις κανονικά σε cd.

Το VCD είναι MPEG1 320x240(NTSC) ή 320χ288(PAL)

Το SVCD είναι MPEG2 320x480(PAL) ή 320x576(PAL)

Δημοσ.

Ο.κ φιλος θα το κοιταξω ο στοχος μου ειναι παντος να μπωρει να πεζει απο σε ολα τα οικιακα dvd players ε το πολυ πολυ να τα γραφω σε dvd ετσι κι αλλιως σε κοστος δεν εχουνε και πολυ διαφορα απο τα cd μικρη η διαφορα θα δω πρωτα με το κονβερτΧ αν γινει κατι.

Δημοσ.

Και το VCD είναι αποδεκτό από το 100% των dvd players.

Αν δηλαδή τα βιντεάκια του youtube είναι σε χαμηλές αναλύσεις, το vcd είναι υπέρ αρκετό.

Αν είναι από 640χ480 και πάνω κάντο καλύτερα dvd.

Δημοσ.

Oχι φιλος δεν εχει καλη αναληση απο την τηλεωραση τα εχουνε ανεβασει ειναι νομιζω 360π τελικα τα καταφερα με το dvdvideosoft εχει μια λειτουργεια video2dvd αρκετα καλο προγραματακι και ειναι και δωρεαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...