Προς το περιεχόμενο

xt 125 για πρωτη μηχανη

Commentator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να βγαλω το διπλωμα και στη συνεχεια να παρω ενα xt 125 του 2006 και πανω, αποτι κοιταξα ειναι γυρω στα 1600 ευρω τα μεταχειρισμενα. Εχω εμπειρια απο οδηγηση μονο σε mate 50ρι... ποια ειναι η γνωμη σας ?

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου περνεις το καλυτερο μηχανακι που υπαρχει για να μαθεις να οδηγας μηχανη (απο την στιγμη που δεν θες scooter).

Καλος ελενχος στο μηχανακι αν και τα χτ ειναι αλεξισφαιρα, υπολογησε χρηματα για κρανος-μπουφαν(min 300E)καθως και για νεα λαστιχα (200E+E) αν ειναι του 2006 το μηχανακι και δεν τα εχει αλλαξει ο ιδιοκτητης του.

Απο εκει και περα καλες βολτες , τα ΧΤ ειναι ευκολοδηγητα και πολυ αξιοπιστα!

Δημοσ.

Ειναι λιγο ψοφιμι απο αλογα παντως, μην περιμενεις κατι παραπανω εκτος απο διαδρομες εντος του μεγαλου δακτυλιου.

Δημοσ.
θελω να βγαλω το διπλωμα και στη συνεχεια να παρω ενα xt 125 του 2006 και πανω, αποτι κοιταξα ειναι γυρω στα 1600 ευρω τα μεταχειρισμενα. Εχω εμπειρια απο οδηγηση μονο σε mate 50ρι... ποια ειναι η γνωμη σας ?

Παρε κανα παπι... Ειναι για γελια αυτες μικρογραφιες, κατι xt125, cbr 125 :lol: .

Υγ εαν θες extreme πραμα, παρε crypton x. Αλλα προς θεου! μη παρεις xt 125

Υγ2: Εχε στο νου σου οτι το διπλωμα δεν σε περιοριζει στα 125cc αλλα στα 25kW (~350-400cc)

Δημοσ.
Παρε κανα παπι... Ειναι για γελια αυτες μικρογραφιες, κατι xt125, cbr 125 :lol: .

Υγ εαν θες extreme πραμα, παρε crypton x. Αλλα προς θεου! μη παρεις xt 125

Υγ2: Εχε στο νου σου οτι το διπλωμα δεν σε περιοριζει στα 125cc αλλα στα 25kW (~350-400cc)

για πρώτη μηχανή καλη ειναι πιστευω,να μαθει με τον συμπλεκτη κιολας:o

Δημοσ.
για πρώτη μηχανή καλη ειναι πιστευω,να μαθει με τον συμπλεκτη κιολας:o

Για πρωτη μηχανη ας παρει κανα αστρα, με 700ευρω θα'ναι ΠΕΝΑ, ασε που μετα μπορει να το πουλησει στα μπαμ, ενω αυτο; Με τιποτα (δες ΧΕ να δεις ποσες αγγελιες εχει)

Τωρα για το συμπλεκτη.. τι να πω, εμενα μου πηρε ενα 10λεπτο για να το συνηθισω, το δυσκολο ηταν να ελεγξω το βαρος της μηχανης (χτ660χ) και ιδιαιτερα το στριψιμο, κατι που δεν μπορεις να συνηθισεις με το παρακατω πλαστικο

24281_0_1_2_xt%20125%20x_Image%20credits%20-%20Yamaha.jpg

Δημοσ.

για πρωτο μηχανακι καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι σε μικρα κυβικα, παρτο να το μαθεις καλα και μετα το δινεις και παιρνεις μεγαλυτερο.. εγω θα προτεινα να κοοιταξεις και για την varadero 125

Δημοσ.
Παρε κανα παπι... Ειναι για γελια αυτες μικρογραφιες, κατι xt125, cbr 125

απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα και που και για τι υπερτερει το παπι τα εχεις οδηγησει τα μηχανακια που γελας με αυτα και για ποσες χιλιαδες χλμ?

Δημοσ.
Για πρωτη μηχανη ας παρει κανα αστρα,

Ισως ομως ,εστω και μια μικρογραφία μοτοσυκλετας οπως το cbr κτλ 125,να ναι πιο ασφαλες απο κάποιο άστρα. Κ αφου είχε Τ50 τότε μια εξοικιωση την έχει,δε θα ανεβαίνει πρώτη φορα σε δίκυκλο...:o Γνωμη μου φυσικα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...