bi171184 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα!εχω ενα στικακι lexar 8gb και θα ηθελα να ρωτησω το εξης: 1)μπορω να το μετατρεψω σε ntfs για να περναω αρχεια χωρητικοτητας ανω των 4gb?ρωταω γιατι για παραδειγμα ταινιες .mkv ανω των 4gb,για να τις δω στην tv,κανω την αντιστοιχη μετατροπη,μετα τις "γραφω" σε dvd(+double layer) και τις τρεχω απο το ps3...αν κανω διαμορφωση το στικακι σε ntfs,θα μπορω να τις περναω αλλα και να τις "διαβαζει" επειτα το ps3 παρακαμπτοντας την διαδικασια εγγραφης τους σε dvd? 2)θα πρεπει να αλλαξω επισης το μεγεθος μοναδας εκχωρησης?προεπιλογη ειναι τα 4gb,θα βαλω 8gb? 3)θα εχω καποιο προβλημα αν παω σε ntfs απο fat32 καπου?
TheELF Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8 Mε αυτό μπορείς να φορμάρεις σε 8GB,δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα,θα το αναγνωρίσει σαν 8GB και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα πουθενά,τώρα αν θα το βλέπει και θα παίζει το PS3 σου από αυτό μια δοκιμή δεν είναι δύσκολη να κάνεις.
bi171184 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8 Mε αυτό μπορείς να φορμάρεις σε 8GB,δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα,θα το αναγνωρίσει σαν 8GB και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα πουθενά,τώρα αν θα το βλέπει και θα παίζει το PS3 σου από αυτό μια δοκιμή δεν είναι δύσκολη να κάνεις. nope,δοκιμασα αλλα το ps3 δεν το αναγνωριζει..ευχαριστω για το προγραμμα,αλλα το εκανα κατ'ευθειαν με δεξι κλικ και διαμορφωση απο fat32 σε ntfs(βεβαια στο "μεγεθoς μοναδα εκχωρησης" ειχε προεπιλογη τα 4096 bytes και δεν το αλλαξα,μηπως επρεπε να βαλω 8192?).με το αρχειο(7gb),μια χαρα εγινε η μεταφορα αλλα με το ps3 εχω θεμα τωρα..καμια ιδεα?
TheELF Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 βεβαια στο "μεγεθoς μοναδα εκχωρησης" ειχε προεπιλογη τα 4096 bytes και δεν το αλλαξα,μηπως επρεπε να βαλω 8192? Δεν παίζει ρόλο αυτό στο αν αναγνωρίζεται από το PS3,πρέπει μάλλον να περαστή κάποιο πρόγραμμα στο PS3 για να βλέπει stick,δύστυχος δεν έχω γνώσεις σχετικές.
sndev Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 το ps3 βλέπει αυτόματα τα usb αλλά διαβάζει ΜΟΝΟ FAT32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.