barbamar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τσίμπησες πελατάκο,μπαγασάκο εσύ...Αλλα δεν είδα κανα bannerάκι,λες να φταίει το AdBlock που έχω; Πάντως,αγαπητοί+αγαπητές συμφορουμίτες/σες,καλά είναι οι αναζητήσεις βοήθειάς μας να έχουν θετικό πρόσημο,αλλά στραβώνω άμα βλέπω "φέρτο μας να στο φτιάξουμε,τόσο κάνει-άσχετα βλάβης" και για το πάπλωμα κουβέντα καμιά. Πούσουνα εσύ ρε φιλαράκο όταν έφτιαξε τρεις σελίδες post με το πρόβλημά του/της;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το πιο επικο thread ολων των εποχων...
aquasonic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς τα dv6000 series παρουσιάζουν σε μεγάλο ποσοστό πρόβλημα στο κύκλωμα γραφικών. Οφείλεται σε κακή σχεδίαση τόσο από την hp όσο και από την nvidia αλλά και από κακή χρήση (το laptop δεν είναι βιβλίο για να το χρησιμοποιούμε στο κρεβάτι... πχ). Το κύκλωμα γραφικών στον υπολογιστή σου αποτελεί μέρος του mainboard. Επίσημα η λύση είναι αντικατάσταση mainboard με κόστος λίγο παραπάνω από την αξία του υπολογιστή. Αν το ψάξεις στο google θα σου βγάλει αμέτρητα απίθανα βιντεάκια με διάφορους απίστευτους τρόπους επισκευής. Μη δοκιμάσεις κάνενα από αυτά. Είναι εγγυημένο ότι θα πετάξεις τον υπολογιστή σου πολύ σύντομα αν το κάνεις. Υπάρχει η δυνατότητα να επισκευαστεί το mainboard όμως απαιτείται ειδικός εξοπλισμός. Τον έχουμε διαθέσιμο στο εργαστήριο και το κόστος είναι 90Ευρώ + ΦΠΑ. Η σελίδα μας είναι http://www.computer-systems.gr . Θα θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμηση όμως αργά η γρήγορα ο υπολογιστή σας θα έρθει στο εργαστήριό μας είτε από εσάς απευθείας είτε από κάποιον μεσάζοντα ανεξάρτητα από αυτό το μήνυμα οπότε καλύτερα να μην έχουν προηγηθεί πατέντες και μπακαλιές. Ελπίζω να βοήθησα. Πες στα ισα τι εξοπλησμο εχεις για να δω αν και εσυ εισαι πατεντας και μπακαλης. Πολλοι υποστηριζουν οτι επισκευαζουν αυτη την μητρικη, αλλα ολοι φουμαρα πουλανε...
bebis4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Το πιο επικο thread ολων των εποχων... αυτο ειναι ασχετο με το θεμα και παρακαλω να διαγραφει.
carib Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Πες στα ισα τι εξοπλησμο εχεις για να δω αν και εσυ εισαι πατεντας και μπακαλης. Πολλοι υποστηριζουν οτι επισκευαζουν αυτη την μητρικη, αλλα ολοι φουμαρα πουλανε... Ελα από το εργαστήριό μας για να δεις. Σε αντίθεση με αυτούς που πουλάνε φούμαρα εμείς είμαστε νόμιμη επιχείρηση και μεγάλο μέρος του εργαστηρίου είναι ορατό από τους πελάτες. Παντως δεν νομίζω ότι χρειάζομαι τη γνώμη σου για το αν είμαστε μπακάληδες ή επαγγελματίες. Λειτουργούμε με άδεια από τη διευθνυση ανάπτυξης και οι γνώσεις μας έχουν πιστοποιηθεί με διπλώματα από το πολυτεχνείο και από ΤΕΙ. Ξέρω ότι τα post μου δεν αρέσουν καθώς πολλοί εδώ μέσα πουλάνε επισκευές στο σπίτι τους με prive μηνύματα σε αυτούς που αναφέρουν κάποιο πρόβλημα δημόσια. ---------- Προσθήκη στις 19:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:32 ---------- Τσίμπησες πελατάκο,μπαγασάκο εσύ...Αλλα δεν είδα κανα bannerάκι,λες να φταίει το AdBlock που έχω; Πάντως,αγαπητοί+αγαπητές συμφορουμίτες/σες,καλά είναι οι αναζητήσεις βοήθειάς μας να έχουν θετικό πρόσημο,αλλά στραβώνω άμα βλέπω "φέρτο μας να στο φτιάξουμε,τόσο κάνει-άσχετα βλάβης" και για το πάπλωμα κουβέντα καμιά. Πούσουνα εσύ ρε φιλαράκο όταν έφτιαξε τρεις σελίδες post με το πρόβλημά του/της; Η κοπέλα μας έστειλε email δίνοντάς μόνο το post στο insomnia. Θεώρησα σκόπιμο να απαντήσω δημόσια γιατί από τέτοια post βγαίνουν οι επισκευές τύπου "βάλτο στο ψυγείο" "ρίξτο από 1 μέτρο" "βάλτο στο φούρνο" κτλ και μετά καλούμαστε εμείς να επιλύσουμε το αρχικό πρόβλημα και τη "χαζομάρα". Το ότι γέμησαν 3 σελίδες σε 2 μέρες δείχνει πόσο ενδιαφέρον υπάρχει για τέτοια θέματα και το πόσο επικίνδυνο είναι να δίνονται χαζές λύσεις καθώς πολύ κόσμος μπορεί να τις ακολουθήσει. Δεν είπα άσχετα βλάβης. Για τη δεδομένη βλάβη στο κύκλωμα γραφικών το κόστος επισκευής είναι 90Ευρώ + ΦΠΑ. Το πάπλωμα ρε "φιλαράκο" τι είναι πάλι?
barbamar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Το πάπλωμα ρε "φιλαράκο" τι είναι πάλι? Το πάπλωμα είναι η δωρεάν συμβουλή που θάδινες αν.
stivi1981 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Τσίμπησες πελατάκο,μπαγασάκο εσύ...Αλλα δεν είδα κανα bannerάκι,λες να φταίει το AdBlock που έχω; Πάντως,αγαπητοί+αγαπητές συμφορουμίτες/σες,καλά είναι οι αναζητήσεις βοήθειάς μας να έχουν θετικό πρόσημο,αλλά στραβώνω άμα βλέπω "φέρτο μας να στο φτιάξουμε,τόσο κάνει-άσχετα βλάβης" και για το πάπλωμα κουβέντα καμιά. Πούσουνα εσύ ρε φιλαράκο όταν έφτιαξε τρεις σελίδες post με το πρόβλημά του/της; ο συνμφορουμιτης carib δεν υποχρεωσε καποιον να παει τον φορητο σου σε αυτον.. απλα ειπε οτι τον φτιαχνει γιατι ξερει και εχει τα καταληλα εργαστηριακα μηχανηματα...δεν εχει ενα φυσερο και καθετε και φυσαει τις πλακετες μεχρι να φτιαξουνε... προσωπικα μου εχει φτιαξει 2-3 λαπτοπ μου και φιλων που στις αντιπροσωπιες ζηταγανε σχεδον τα διπλασια χρηματα και βαλε....οποτε εγω του λεω μπραβο και τον ευχαριστω αντι να τον κραζω οπως πολλοι εδω μεσα...και ειναι ο μοναδικος απο τους αλλους μπακαληδες οπως λενε καποιοι που εχει μαγαζι και ειναι νομιμος...
barbamar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει.Αλλά δεν τον είδα να συμμετέχει σε συζητήσεις για λύσεις προβλημάτων χρηστών,αλλά για προώθηση του πάγκου του. Αυτό ΕΣΥ το θεωρείς πρέπον;Τι κατά τη γνώμη σου τον εξουσιοδοτεί να έχει μόνιμη επωδό 90+ΦΠΑ;Η συμμετοχή του στα δρώμενα;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Εσενα παλι τι σε κοφτει μπορεις να μας πεις απο τη στιγμη που οι ιδιοκτητες του φορουμ δεν εχουν προβλημα με το ολο θεμα; Και οπως σωστα σου λενε ο συγκεκριμενος κυριος ουτε απλος χρηστης το παιζει αλλα το δηλωνει οτι εχει μαγαζι που ασχολειται με επισκευες...σε αντιθεση με κατι αλλους που το εχουν συστημα να ζητανε λεφτα και καλα για φιλικη εξυπηρετηση και σε απλα μαλιστα θεματα.
barbamar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Εσενα παλι τι σε κοφτει μπορεις να μας πεις απο τη στιγμη που οι ιδιοκτητες του φορουμ δεν εχουν προβλημα με το ολο θεμα;Ναι,σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο,είμαι λάθος.Αλλά αν πάμε αναγωγικά,όπως αυτός απλώνει τον πάγκο του έτσι κι εγώ κράζω και σεις μου τη πέφτετε,χαρούμενη κοινωνία... Και οπως σωστα σου λενε ο συγκεκριμενος κυριος ουτε απλος χρηστης το παιζει αλλα το δηλωνει οτι εχει μαγαζι που ασχολειται με επισκευες Ναι,αλλά δεν θάπρεπε να συμμετέχει στα δρώμενα,ξέχωρα απ' το 90+φπα; ...σε αντιθεση με κατι αλλους που το εχουν συστημα να ζητανε λεφτα και καλα για φιλικη εξυπηρετηση και σε απλα μαλιστα θεματα. Ξέρεις να μας πεις/δείξεις κάποιον απ' αυτούς δημόσια όμως;Πολύ θα μ' άρεσε να γίνω αβανταδόρος εδώ μέσα,όπως κάτι άλλοι,φοριέται η μίζα στους χαλεπούς καιρούς,ιδίως στην easy φάση της κοινωνίας που διανύουμε...
Centurion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Εφόσον το πρόβλημα είναι στο hardware και ειδικά σε λάπτοπ το μόνο που μπορεί να κάνει η κοπέλα είναι να το πάει σε κάποιον αξιόπιστο τεχνικό. Τώρα άμα βρει εδώ στο φόρουμ ή από απ' έξω λίγη σημασία έχει. Το θέμα είναι να επισκευαστεί με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος για να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε τώρα για το αν έγινε διαφήμιση ή όχι.
carib Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει.Αλλά δεν τον είδα να συμμετέχει σε συζητήσεις για λύσεις προβλημάτων χρηστών,αλλά για προώθηση του πάγκου του.Αυτό ΕΣΥ το θεωρείς πρέπον;Τι κατά τη γνώμη σου τον εξουσιοδοτεί να έχει μόνιμη επωδό 90+ΦΠΑ;Η συμμετοχή του στα δρώμενα; Φίλε μου έχω σχεδόν διπλάσια post από εσένα και μάλιστα όλα είναι απαντήσεις σε προβλήματα σχετικά με φορητούς υπολογιστές. Τώρα αν για τα περισσότερα προβλήματα απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις και εργαλεία δεν νομίζω ότι έχω εγώ ευθύνη ούτε είναι δυνατόν μία νόμιμη επιχείρηση να παρέχει υπηρεσίες δωρεάν. ---------- Προσθήκη στις 11:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:41 ---------- Το πάπλωμα είναι η δωρεάν συμβουλή που θάδινες αν. Ακόμη δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι είναι το πάπλωμα όμως η δωρεάν συμβουλή που δίνω για αυτή την περίπτωση στην κοπέλα είναι: Ο υπολογιστής σου έχει σοβαρό πρόβλημα και η επισκευή του απαιτεί εξειδικευμένο τεχνικό και εξοπλισμό. Μη δοκιμάζεις άσκοπα φούρνους, ψυγεία και λοιπές σαχλαμάρες γιατί προκαλούν μη επισκευάσιμη βλάβη. Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται να το επισκευάσεις στο σπίτι σου.
treloxakeras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα το πήγα εκεί http://www.arjitech.gr και τώρα όλα καλά και καθάρισα με 60€
Katherine Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου έχω σχεδόν διπλάσια post από εσένα και μάλιστα όλα είναι απαντήσεις σε προβλήματα σχετικά με φορητούς υπολογιστές. Τώρα αν για τα περισσότερα προβλήματα απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις και εργαλεία δεν νομίζω ότι έχω εγώ ευθύνη ούτε είναι δυνατόν μία νόμιμη επιχείρηση να παρέχει υπηρεσίες δωρεάν. ---------- Προσθήκη στις 11:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:41 ---------- Ακόμη δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι είναι το πάπλωμα όμως η δωρεάν συμβουλή που δίνω για αυτή την περίπτωση στην κοπέλα είναι: Ο υπολογιστής σου έχει σοβαρό πρόβλημα και η επισκευή του απαιτεί εξειδικευμένο τεχνικό και εξοπλισμό. Μη δοκιμάζεις άσκοπα φούρνους, ψυγεία και λοιπές σαχλαμάρες γιατί προκαλούν μη επισκευάσιμη βλάβη. Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται να το επισκευάσεις στο σπίτι σου. Το λαπτοπ 'πετάει'. Σας ευχαριστώ πολύ carib.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.