Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με λαπτοπ

Katherine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Συνέβη το εξής σήμερα: είχα αφήσει το λαπτοπ μου κλασσικά ανοιχτό και έλειψα για 15'. Μόλις επέστρεψα αντίκρισα μια οθόνη γεμάτη με κάθετες γραμμές. Το μόνο πρόβλημα που είχε ξανά ήταν πριν από λίγες μέρες που κόλλησε ενώ έβλεπα ταινία και έσβησε. Ανέβασα και μια φωτογραφία για να δείτε. Ευχαριστώ.

post-164355-129063134825_thumb.jpg

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εξωτερική? δηλαδή?

Ναι αλλα δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις άλλη εσωτερική. Περίμενε να σου απαντησει κάποιος που ξέρει.

Δημοσ.

Εχμ...δε υπάρχουν εξωτερικές κάρτες γραφικών για laptop. H Fujitsu ειχε βγάλει ένα συγκεκριμένο μοντέλο laptop που είχε και εξωτερική κάρτα και τελευταία είδα η Gigabyte έχει βγάλει μια κάρτα που συνδέεται στο pcmcia slot και δίνει σήμα μόνο σε εξωτερική οθόνη αλλά δε νομίζω να έχει κυκλοφορήσει στην αγορά.

Αντίθετα κάποιες εσωτερικές κάρτες μπορούν ν αντικατασταθόυν αλλά το κόστος είναι μεγάλο.

Όσο αφορά το πρόβλημα σου δε μπορώ να πω με σιγουριά τι είναι. Εύχομαι να έχεις εγγύηση.

Δημοσ.
Καλησπέρα. Συνέβη το εξής σήμερα: είχα αφήσει το λαπτοπ μου κλασσικά ανοιχτό και έλειψα για 15'. Μόλις επέστρεψα αντίκρισα μια οθόνη γεμάτη με κάθετες γραμμές. Το μόνο πρόβλημα που είχε ξανά ήταν πριν από λίγες μέρες που κόλλησε ενώ έβλεπα ταινία και έσβησε. Ανέβασα και μια φωτογραφία για να δείτε. Ευχαριστώ.

Ας τον να κρυώσει 30λεπτά και δοκίμασε,αν συνεχίζει να το κάνει.

Αν δεν συνεχίζει να το κάνει,υπερθερμαίνεται και χρειάζεται καθάρισμα.

Αν συνεχίζει να το κάνει,τότε μάλλον έχουν δίκαιο οι από πάνω.

Δημοσ.

το έχω πάθει σε ένα laptop , αυτό μπορεί και να προκληθεί αν χτυπηθεί η οθόνη στο κλείσιμο, πρώτα μου ξεκίνησε με 2 -3 γραμμές μετά γέμισε όλη η οθόνη,για δοκίμασε να συνδέσεις κάνα monitor εγώ αυτό έκανα ,αν έχεις καμία οθόνη που σου περισσεύει,άπλα το δουλεύεις με εξωτερική οθόνη.

Δημοσ.
Εχμ...δε υπάρχουν εξωτερικές κάρτες γραφικών για laptop. H Fujitsu ειχε βγάλει ένα συγκεκριμένο μοντέλο laptop που είχε και εξωτερική κάρτα και τελευταία είδα η Gigabyte έχει βγάλει μια κάρτα που συνδέεται στο pcmcia slot και δίνει σήμα μόνο σε εξωτερική οθόνη αλλά δε νομίζω να έχει κυκλοφορήσει στην αγορά.

Αντίθετα κάποιες εσωτερικές κάρτες μπορούν ν αντικατασταθόυν αλλά το κόστος είναι μεγάλο.

Όσο αφορά το πρόβλημα σου δε μπορώ να πω με σιγουριά τι είναι. Εύχομαι να έχεις εγγύηση.

Δεν έχω...

---------- Προσθήκη στις 23:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:43 ----------

Ας τον να κρυώσει 30λεπτά και δοκίμασε,αν συνεχίζει να το κάνει.

Αν δεν συνεχίζει να το κάνει,υπερθερμαίνεται και χρειάζεται καθάρισμα.

Αν συνεχίζει να το κάνει,τότε μάλλον έχουν δίκαιο οι από πάνω.

Το άφησα για αρκετή ώρα, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Θα το αφήσω κλειστό απόψε.

---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:45 ----------

το έχω πάθει σε ένα laptop , αυτό μπορεί και να προκληθεί αν χτυπηθεί η οθόνη στο κλείσιμο, πρώτα μου ξεκίνησε με 2 -3 γραμμές μετά γέμισε όλη η οθόνη,για δοκίμασε να συνδέσεις κάνα monitor εγώ αυτό έκανα ,αν έχεις καμία οθόνη που σου περισσεύει,άπλα το δουλεύεις με εξωτερική οθόνη.

Θα δω τι μπορώ να κάνω.

Δημοσ.

φιλε μου ακουγεται κανα μπιπ οταν το ανοιγεις? 3 μηπως? τοτε καρτα γραφικων! αν δουλευει η εξωτερικη οθονη τοτε μπορει να ειναι κατι πιο απλο οπως να εχει φυγει η καλωδιοταινια της οθονης απο την θεση της. ενημερωσε μας για να σου πουμε τι θα κανεις...

Δημοσ.

Καταρχας ας ξεκινησουμε απο τα απλα : Ποιο laptop εχεις και τι καρτα γραφικων φοραει? Δοκιμασε να το συνδεσεις σε εξωτερικη οθονη και δες αν ολα ειναι ok. Εγω πονταρω στο panel οπως το βλεπω, μηπως καποιος χτυπησε καταλαθος το laptop οσο ελειπες? Αν ειχε προβλημα η γραφικων, 90% η θα εβλεπες με "λαθη" την εικονα η θα ειχες μια μαυρη οθονη απλα. Αλλα αυτο κανει κυριως για προβλημα σε καλωδιοταινια/panel.

Οποτε δοκιμασε με εξωτερικη οθονη και βλεπουμε!

Δημοσ.
Αυτο είναι. Χάλασε η κάρτα. Βάλε εξωτερική.

Ναι αλλα δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις άλλη εσωτερική. Περίμενε να σου απαντησει κάποιος που ξέρει.

Είναι κάρτα που είναι έξω απο το λάπτοπ.

ΓΤΠ...

Οσο για το ολο θεμα λογικα ειναι ειτε προβλημα της καρτας γραφικων ειτε εχει αρχισει να τα φτυνει η οθονη...

Εγγυηση δεν εχει το μηχανημα να το πας και να στο φτιαξουν;Θα γλυτωσεις και τα εγκεφαλικα απο πεφωτισμενες συμβουλες σαν τις πιο πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...