freedubus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Mη του τον δώσεις Μαργαρίτα. Θα τον πάρω εγώ. Θα σου δώσω και λεφτά.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Πόσο τα σπάνε τα μαυρα γατιά, ειδικά αν έχουν και μπλε ματια! Δλδ. τέρμα τα κυνήγια γατιών;
basilis222 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Mη του τον δώσεις Μαργαρίτα. Θα τον πάρω εγώ. Θα σου δώσω και λεφτά. Τα ζώα που αγαπάμε δεν τα πουλάμε αν δεν μπορούμε να τα φροντίσουμε άλλο απλός του βρίσκουμε νέο αφεντικό. Και λέει Χαριζεται.
freedubus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Κανείς δε χάρισε ποτέ τίποτα. Τα λεφτά θα είναι απλώς εγγύηση οτι ο γάτος δε θα ξαναβαφτιστεί.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ...Χρήστος; Ρήλη; Ο δικός μου ΜΑΥΡΟΣ γάτος; Μήπως να τον πω και Θεόφραστο; Θόδωρα; Ευπίστιο; Φιλοποιμην, why not! Ή Αρισταρχο ξερωγω (αυτο ειναι true ονομα γατιου παλιου γειτονα). Ασχετο μια που πηγε η συζητηση σε μαυρες γατες, ο πιο απιστευτος γατος που εχω δει ηταν ενας μαυρος μακρυτριχος persian style με χρυσαφι ματια ματια και ακουγε (οποτε ηθελε) στο ονομα Ulf!
stefa_1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τον δινεις γιατι σε εφαγε η γρουσουζια του ?Περα απο τη πλακα,ευχομαι να βρει ενα καλο σπιτικο.
barbamar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τον δινεις γιατι σε εφαγε η γρουσουζια του ?Λάθος.Αν γεμίσεις ο "κάδος" που φιλτράρει το "κακό" (που ρουφάει το γατί),μόνο του τον αδειάζει.Λίγες κροκέτες,καθαρό νεράκι,πολλή αγάπη (και να του το δείχνεις έμπρακτα) και καθάρισες με το υπερφυσικό,βρήκες φύλακα,τον έκπτωτοκότα...
barbamar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ο γατος ο φευγατος; Έχεις προσέξει ποτε κάτι κολλήματα στο τοίχο;Ίσαμε κανα μισάωρο,να μπανίζει στο πουθενά!
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 και καθάρισες με το υπερφυσικό,βρήκες φύλακα,τον έκπτωτοκότα... Το Χρήστος τελικά δεν είναι και τόσο άσχημο.
Toufas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ο λουσιφερ μαζευει γατες για να τις βαλει ολες σπιτι του, να κατσει στο σαλονι και μολις παει 12 το βραδυ θα διαλεξει την πιο ζουμερη και θα την καταπιει ολοκληρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.