kflabouris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,συνδεω αφου εχω κανει εγκατασταση σε ενα pc ενα usb d-link και κατω αριστερα μου δειχνει με χ το εικονιδιο της συνδεσης,μολις κλικαρω βλεπω τα διαθεσημα ασυρματα δικτυα αλλα μολις παω να μπω μου λεει <<τα windows δεν ειναι δυνατον να συνδεθουν στο επιλεγμενο δικτυο,το δικτυο μπορει να μην ειναι πλεον διαθεσημο ανανεωστε τη λιστα διαθεσημων δικτυων και προσπαθηστε ξανα να συνδεθειτε!!>> σε αλλο pc που το δοκιμασα δουλευει μια χαρα! τι λετε να γινετε?? Για βοηθειστε!!
TheELF Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Τα windows έχουν δικό τους πρόγραμμα ελέγχου και ρύθμισης του ασύρματου,αν τρέχει παράλληλα και το πρόγραμμα της D-link η τελοσπάντον οποιαδήποτε άλλης εταιρίας βγάζει προβλήματα,κάνε απεγκατάσταση του προγράμματος ελέγχου της D-link (όχι τον driver) και δοκίμασε ξανά,ενδέχεται να χρειαστεί να κάνεις ολόκληρη την διαδικασία σεταρίσματος από την αρχή.
kflabouris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 δεν βλεπω να τρεχει τιποτα απο μεριας d-link...με εχει παραξενεψει πολυ μεχρι και τα κουτακια με της οθονες κατω ειναι με κοκκινο χ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.