Προς το περιεχόμενο

Φτιάχνεται ο σκληρός δίσκος;

kals29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε σένα τουλάχιστον δεν νομίζω ότι τα σου έλεγα.

πες μου εμενα τότε

είμαι και εγώ περίεργος να μάτω:P

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
U wanna shoot me...your call!

Nobody wants to shoot you - no more than YOU seem to be willing to start shooting all over the thread.

Call.

[μετάφραση απ' τα Εγγλέζικα : ενώ δεν είναι κακό να υποδεικνύεις κάτι που υπέπεσε στην αντίληψή σου και "μοιάζει ύποπτο" - ΕΙΝΑΙ κακό να συμπερασματολογείς και να στηλιτεύεις κάποιον που ούτε τον ξέρεις/ούτε τί ακριβώς κάνει ξέρεις.

Αν με καταλαβαίνεις]

Δημοσ.

Αγαπητά μέλη, έχουμε μερικά θεματάκια εδώ. Πολλάκις τα έχουμε τονίσει οι συντονιστές, αλλά πάμε μία φορά ακόμα.

1. Σωρεία trolling και offtopic μηνυμάτων. Έχουμε πει εκατοντάδες φορές ότι αν δε σας ενδιαφέρει ένα θέμα, απλά δε συμμετέχετε σε αυτό. Αν θέλετε να σπάσετε πλάκα εις βάρος μελών που θέλουν να λάβουν βοήθεια, να βοηθήσουν ή να συμμετάσχουν εν γένει σε μία συζήτηση, αλλού. Όχι εδώ. Και η ειρωνία προς μέλη που δεν εκφράζονται συντακτικώς σωστά ή ορθογραφημένα είναι και αυτή trolling

2. Μία κλασσική περίπτωση "back-seat moderation" ή αλλιώς «βιτζιλαντισμού» ή αλλιώς «παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου». Αν κάτι μας ξενίζει, μας φαίνεται για παράβαση των Όρων Χρήσης του forum, προσβάλλει τη λογική μας, την αισθητική μας ή εμάς προσωπικά, στέλνουμε report με μερικά λογάκια για το λόγο που αναφέρουμε το μήνυμα και αφήνουμε να το χειριστεί η συντονιστική ομάδα του forum. Δεν προχωράμε σε επίθεση ούτε σε 3ου βαθμού ανάκριση ούτε εκτροχιάζουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο το θέμα

Προς τον topic starter: Νομίζω ότι ορισμένα μηνύματα θα πρέπει να σε έχουν καλύψει ήδη στην απορία σου. Αν παρ' όλα αυτά δε συμφωνείς ότι καλύφθηκες, έχεις όλο το ελεύθερο από εμένα να ανοίξεις νέο θέμα.

Αυτά από εμένα και...«φοβού τους μπουχτισμένους moderators». Καλή συνέχεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...