The_Judas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασες τίποτα από αυτά που σου προτείναμε;
choko2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ξέχασα να σου πω ότι κανένας δεν έχει εγγύηση.Αλλα όπως το έχουμε ξεκινήσει πανηγύρι το κάναμε το τέμα.Ευχάριστο όλους για τις γνώμες σας. Πώς γίνεται να μην έχουν εγγύηση; Ουρανοκατέβατοι ήρθαν στα χέρια σου; Και δη σκληροί που έχουν 5 χρόνια εγγύηση και δεν έχουν κλείσει 5-ετία στην αγορά;
Benton Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Οι 2 που ανεφερες ειναι καινουριοι σχετικα στην αγορα,αρα θα εχουν εγγυηση...τωρα για τους αλλους 70:shock: ...βαλτους σ ενα καροτσακι να τους πας για σκραπ
DonFustikis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά, σίγουρα τους έχει κλέψει απο εργοστάσιο, είανι ολοκαίνουριοι όλοι αλλά χωρίς firmware, γιατί τους έκλεψε μία ώρα νωρίτερα! Και θέλει τώρα να μας κάνει συνεργούς του!
choko2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά, σίγουρα τους έχει κλέψει απο εργοστάσιο, είανι ολοκαίνουριοι όλοι αλλά χωρίς firmware, γιατί τους έκλεψε μία ώρα νωρίτερα! Και θέλει τώρα να μας κάνει συνεργούς του! Υπάρχει εργοστάσιο σκληρών δίσκων στην Ελλάδα; Ή μήπως το παλικάρι είναι σε άλλη χώρα; Μπορεί να χάλασαν κατά την μεταφορά.. Όπως - όπως όταν θα τον κουβάλαγε... Και αυτό το "τέμα" δεν μου αρέσει..................... ΠΑΙΔΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ... ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.... ΕΧΕΙ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ........ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΙΝΣΟΜΝΙΑΚΣ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΑ! ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ Ε Ν Τ Ο Ν Ι.... ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ........ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ
kals29 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά μια ερώτηση έκανα.Εσείς το κάνατε το τέμα μπορντέλο.Απ όλους που τον σχολίασαν μονο δυο έδωσαν κάποιες λύσης.Η υπόλοιπη ασχολείστε από που τα πήρa,πως τα πήρα,κτλ...
choko2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά μια ερώτηση έκανα.Εσείς το κάνατε το τέμα μπορντέλο.Απ όλους που τον σχολίασαν μονο δυο έδωσαν κάποιες λύσης.Η υπόλοιπη ασχολείστε από που τα πήρa,πως τα πήρα,κτλ... Ναι είδες εμείς το κάναμε το τέμα μπορντέλο....Χαχαχααααα....Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβαται.... Επειδής δεν θες να τους φτιάξεις για την πάρτη σου κατά πάσα πιθανότητα τι μας ζητάς και βοήθεια; Αν ήσουν της πληροφορικής θα ήξερες 5 πράγματα από υπολογιστές! Τελικά θες να μας πεις πού τους βρήκες; Και όχι μόνο αυτούς αλλά και ό,τι πουλάς εδώ μέσα σε ποσότητες να φάνε και οι κότες; Ούτε καλαμπόκι να ήταν οι επεξεργαστες και τα pc με τον ρυθμό που τους βάζεις για πώληση...
kals29 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ναι είδες εμείς το κάναμε το τέμα μπορντέλο....Χαχαχααααα....Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβαται.... Επειδής δεν θες να τους φτιάξεις για την πάρτη σου κατά πάσα πιθανότητα τι μας ζητάς και βοήθεια; Αν ήσουν της δουλειάς θα ήξερες 5 πράγματα από υπολογιστές! Τελικά θες να μας πεις πού τους βρήκες; Να σου πω είδες να έχω καμια αρνητική αξιολόγηση.Απλά όλα αυτά τα χρονια μου έμειναν κάποιους δίσκους.Και άρχισαν η συνωμοσίες τι πως που....
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Και γιατί ρε Τσόκο να μην τον "βοηθήσουμε", αν είναι να τους πουλήσει...; ...Και, kals29, δεν δώσαμε "κάποιες λύσεις". Η "λύση", σου δόθηκε ΗΔΗ. Αν την πρόσεξες. (Και δεν σχολίασες κάτι σχετικό, του στυλ "οκ παιδιά, θα το τσεκάρω" ή "το τσέκαρα". Και κάποιος μάλιστα σε ρώτησε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό : αν έχεις κάνει κάποια κίνηση, και να μας πει αποτελέσματα) Οπότε, γιατί "παραπονιέσαι" ότι του έχουν αλλαχθεί τα φώτα του...τέματος...;
choko2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Να σου πω είδες να έχω καμια αρνητική αξιολόγηση.Απλά όλα αυτά τα χρονια μου έχουν mini κάποιους δίσκους.Και άρχισαν η συνωμοσίες τι πως που.... Δεν λυπάσαι τα λεφτά μερικών εδώ μέσα που θα αγοράσουν χαλασμένο πράγμα... Για να μην πω και τίποτα πιο χοντρό για τους καημένους αγοραστές.... Του έχουν mini(!!!!) κάποιοι(!!!!!) δίσκοι όλα αυτά τα χρόνια και εμείς κάναμε μπορντέλο το τέμα(!!!).... Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ... Και ακόμα να μας δώσει την παραμικρή εξήγηση(όχι ότι θα την πίστευα)... Αλήθεια φιλαράκο και όλα τα άλλα εξαρτήματα που πουλάς καθημερινά σου έχουν ξεμείνει με τα χρόνια; Αλλά βεβαια το ότι από τους 70 ΗDDs ΜΗΔΕΝ είναι σε ΕΓΓΥΗΣΗ(ακόμα και καινούρια μοντέλα) δεν έκανε σε κανέναν σχεδόν εντύπωση...
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τσόκε, ποτέ δεν έχω ρηπορτάρει (sic) κανέναν - για κανένα θέμα (ούτε καν για προσωπική επίθεση), αλλά οφείλω να σου πω πως όπως το βλέπω, κινείσαι στα όρια του ρηπόρτ. Όχι από 'μένα. Δε χαλαρώνεις λίγο; ΑΝ σ' ενδιαφέρει.
kals29 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Σε σένα δεν νομίζω ότι χρωστάω καμια εξήγηση.Και αφού έκανες το κόπο να κοιτάξεις τις αγγελίες μου,μήπως πρόσεξες ότι δεν πουλάω κάθε φορα τα ίδια.Να σε ρωτήσω και κάτι.Έβλεπα κάποιες αγγελίες που λένε"Ολοκαίνουρια μητρική σ1366 χωρίς εγγυήση".Αυτή καινούρια δεν είναι.Δεν πρέπει να έχει τουλάχιστον τρία χρονια εγγύηση;Η λες να πεζή τίποτα πονηρό ...;
choko2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τσόκε, ποτέ δεν έχω ρηπορτάρει (sic) κανέναν - για κανένα θέμα (ούτε καν για προσωπική επίθεση), αλλά οφείλω να σου πω πως όπως το βλέπω, κινείσαι στα όρια του ρηπόρτ. Όχι από 'μένα.Δε χαλαρώνεις λίγο; ΑΝ σ' ενδιαφέρει. Eγώ φταίω που προσπαθώ να προστατέψω και τους υπόλοιπους για μελλοντικές αγορές και τα ακούω και από πάνω... Ε θέε μου... Εντάξει καθίστε και αγοράστε από όπου θέλετε μωρέ... Δικά μου είναι σάμπως τα λεφτά; Και μετά κλαφτείτε ότι το κάθε μεγαλομάγαζο πουλάει εκθεσιακά και δεν συμμαζεύεται... Αφού δεν σας νοιάζει που τα βρίσκει ΟΛΑ αυτά το εν λόγω μέλος... Και δεν με νοιάζει αν θα φάω ριπόρτ ή όχι... Έπραξα ως όφειλα για το καλό του συνόλου... U wanna shoot me...your call! ---------- Προσθήκη στις 23:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:16 ---------- Σε σένα δεν νομίζω ότι χρωστάω καμια εξήγηση.Και αφού έκανες το κόπο να κοιτάξεις τις αγγελίες μου,μήπως πρόσεξες ότι δεν πουλάω κάθε φορα τα ίδια.Να σε ρωτήσω και κάτι.Έβλεπα κάποιες αγγελίες που λένε"Ολοκαίνουρια μητρική σ1366 χωρίς εγγυήση".Αυτή καινούρια δεν είναι.Δεν πρέπει να έχει τουλάχιστον τρία χρονια εγγύηση;Η λες να πεζή τίποτα πονηρό ...; Και πού το βρίσκεις το όλο ανανεούμενο απόθεμα αν επιτρέπεται; Ντροπή είναι να μας πεις δηλαδή να μάθουμε και εμείς;
kals29 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Σε σένα τουλάχιστον δεν νομίζω ότι τα σου έλεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.