Προς το περιεχόμενο

Φτιάχνεται ο σκληρός δίσκος;

kals29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα αυτή οι δύο δίσκοι όχι αρκετά αλλά υπεραρκετά θα μου καθόταν. :-D

Φιλε μου ανάφερα τους πιο πρόσφατους.Έχω γύρο στα εβδομηντά που είναι από 80GB μέχρι 1.0 TB. αν αυτό σε ενδιαφέρει τόσο πολύ.

Δημοσ.
Φιλε μου ανάφερα τους πιο πρόσφατους.Έχω γύρο στα εβδομηντά που είναι από 80GB μέχρι 1.0 TB. αν αυτό σε ενδιαφέρει τόσο πολύ.

Εγώ φίλε για τον από πάνω έλεγα που δεν του φαινόταν αρκετά τα 2TB.

Αφού έχεις τόσους δίσκους αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δεις ποιοι δίσκοι είναι χαλασμένοι από την πλακέτα και ποιοι από τον δίσκο και να αρχίζεις να αλλάζεις της πλακέτες από ΟΛΌΙΔΙΟΥΣ δίσκους μπας και φτιάξει κάποιος.

Δημοσ.

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Που τους βρήκες ? :/

Φιερααα :shifty::shifty::shifty::shifty:

---------- Προσθήκη στις 18:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:28 ----------

Παίζω με τη φλόγα AiWaa όχι με τα μάτια σας χαχαχ:Ρ

Ε τί να πάθω phanispal? Δεν αντέχω άλλο!!!! Ας αλλάξουμε θέμα.

Τώρα που είπες φλόγα πάω να ρίξω 2 μπριζολάκια στην σχάρα :-D

Δημοσ.
Εγώ φίλε για τον από πάνω έλεγα που δεν του φαινόταν αρκετά τα 2TB.

...τί δεν του 'καναν του αποπάνω τα 2Τ..............;

Δημοσ.
...τί δεν του 'καναν του αποπάνω τα 2Τ..............;

Αυτό τη σημαίνει;

(...έμεινα με την απορία όμως, έλεγες για "αρκετα HDD", και τελικά ανέφερες...ΔΥΟ.....; )

Δεν είναι αρκετά (GB)HDD τα 2 TB;

Μην τρελαθούμε εδώ μέσα και γίνουμε από δυο φόρουμ φορουμήτες.

:-)

Δημοσ.

(...; )

Ποιός ο λόγος ρε φορουμίτη να τρελαθείς κι έτσι να χωρίσουμε τα φορουμοχωριά μας;

Πιό εύκολο δεν είναι να καταλάβεις ότι δεν μίλαγα για ποσότητα GB αλλά σκληρών; Κι αυτό επειδή απλά μου φάνηκε παράξενο που αρχικά είχε πει για "πολλούς δίσκους", και μετά από "πιέσεις" ονομάτισε δυο (...ΜΟΝΟ); Κι ότι σε κάθε περίπτωση δεν έχει καμμία σχέση το αν μου φαίνονται (ή όχι) "αρκετά" (;!) "GB χαλασμένων δίσκων"...; (...που δεν μου "φαίνονται", απόλύτως τίποτα, μιας και το έθεσες...)

Δημοσ.
Ωραία.Έχω έναν WD Caviar Black 1.0TB που όταν τον σύνδεσης το PC αργή να ξεκινήσει.μετά όταν ξεκινάει δεν μπορεί να το κάνω format.exo κι έναν Seagate Barracuda 7200.12 1.0TB που έχει το ido πρόβλημα.

Σαν περίεργα μας τα λες νομίζω...WD Caviar Black 1.0TB.... Εξ όσων γνωρίζω έχει εγγύηση 5-ετίας!;) Συνεπώς θα μπορουσες να ζητήσεις αντικατάσταση....;) Και για να έχεις τόοοσουυυςςς χαλασμένους(μαζί με νέα μοντέλα) B):cool:B)

Δημοσ.

Ξέχασα να σου πω ότι κανένας δεν έχει εγγύηση.Αλλα όπως το έχουμε ξεκινήσει πανηγύρι το κάναμε το τέμα.Ευχάριστο όλους για τις γνώμες σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...