giorgi7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι φοιτητής και κανω την πτυχιακή μου. Έχω να φτιάξω μια ιστοσελίδα η οποία κάνει Online κρατήσεις θέσεων ενός σινεμά. Την κατασκευάζω με το dreamweaver χρεισημοποιώντας sql και php. Έχω κολλίσει στο εξής σημείο: έχω φτιάξει το πλάνο της αίθουσας και θέλω ο κάθε πελάτης να επιλέγει την θέση που θέλει και αυτόματα να αλλάζει χρώμα η επιλεγμένη θέση και πατώντας ένα κουμπί πχ ok, οι επιλεγμένς θέσεις να αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων της sql και να δεσμέυονται. Όποιος ξέρει κατι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ!!!!
bokarinho Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι φοιτητής και κανω την πτυχιακή μου. Έχω να φτιάξω μια ιστοσελίδα η οποία κάνει Online κρατήσεις θέσεων ενός σινεμά. Την κατασκευάζω με το dreamweaver χρεισημοποιώντας sql και php. Έχω κολλίσει στο εξής σημείο: έχω φτιάξει το πλάνο της αίθουσας και θέλω ο κάθε πελάτης να επιλέγει την θέση που θέλει και αυτόματα να αλλάζει χρώμα η επιλεγμένη θέση και πατώντας ένα κουμπί πχ ok, οι επιλεγμένς θέσεις να αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων της sql και να δεσμέυονται.Όποιος ξέρει κατι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ!!!! Με javascript σώσε τις θέσεις σε ένα array ή κάποιο είδος data structure που σε ικανοποιεί και στείλε τον πίνακα αυτόν σε ένα αρχείο php που θα υλοποιεί την εισαγωγή των δεδομένων που διάβασε από τον array, στην βάση σου στην mysql. Με javascript έχεις events όπως mouseclicked κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.