goodMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εχω εγκαταστησει κανονικα το google-talk http://www.google.com/talk/ επιλεγω το : 32 bit .deb (Για Debian/Ubuntu) ομως δεν εμφανιζετε πουθενα το εικονιδιο για να μπω στο προγραμμα ! Πηγαινω Εφαρμογες -> μπλα μπλα αλλα πουθενα!
jim_p Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Google talk σαν εφαρμογη υπαρχει μονο για windows. Αυτο που κατεβασες ειναι plugin για τον browser (ff, opera, chrome κλπ), οποτε ο μονος τροπος να δεις οτι ειναι εγκατεστημενο ειναι πχ απο το about: plugins του ff.
goodMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 δεν υπαρχει πουθενα... Τι μου προτεινεις να εγκαταστησω για επικοινωνια τυπου skype ? ( Με το skype δεν εχω ηχο γιατι υπαρχει καποιο προβλημα...μαλλον με τα ubuntu γιατι με τα windows λειτουργουσε κανονικα .... )
jim_p Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Skype και να ψαξεις να βρεις το προβλημα. Δεν εχεις καθολου ηχο? Το σταθερο μου πεφτει στην κατηγορια "το τελευταιο skype εχει προβλημα με το snd-hda-intel και βγαζει τη φωνη μου παραμορφωμενη". Το ιδιο και στο netbook ενος φιλου, γιαυτο βαλαμε την προηγουμενη εκδοση.
goodMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Skype και να ψαξεις να βρεις το προβλημα. Δεν εχεις καθολου ηχο? Το σταθερο μου πεφτει στην κατηγορια "το τελευταιο skype εχει προβλημα με το snd-hda-intel και βγαζει τη φωνη μου παραμορφωμενη". Το ιδιο και στο netbook ενος φιλου, γιαυτο βαλαμε την προηγουμενη εκδοση. Καθολου ηχο.....Βιντεο ομως βλεπω κανονικα.
gtroza Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καθολου ηχο.....Βιντεο ομως βλεπω κανονικα. γράφε μόνο και βλέπε είναι για διανοούμενους η ομιλία είναι για τους αγράμματους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.