goodMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εχω εγκαταστησει κανονικα το google-talk http://www.google.com/talk/ επιλεγω το : 32 bit .deb (Για Debian/Ubuntu) ομως δεν εμφανιζετε πουθενα το εικονιδιο για να μπω στο προγραμμα ! Πηγαινω Εφαρμογες -> μπλα μπλα αλλα πουθενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Google talk σαν εφαρμογη υπαρχει μονο για windows. Αυτο που κατεβασες ειναι plugin για τον browser (ff, opera, chrome κλπ), οποτε ο μονος τροπος να δεις οτι ειναι εγκατεστημενο ειναι πχ απο το about: plugins του ff. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 δεν υπαρχει πουθενα... Τι μου προτεινεις να εγκαταστησω για επικοινωνια τυπου skype ? ( Με το skype δεν εχω ηχο γιατι υπαρχει καποιο προβλημα...μαλλον με τα ubuntu γιατι με τα windows λειτουργουσε κανονικα .... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Skype και να ψαξεις να βρεις το προβλημα. Δεν εχεις καθολου ηχο? Το σταθερο μου πεφτει στην κατηγορια "το τελευταιο skype εχει προβλημα με το snd-hda-intel και βγαζει τη φωνη μου παραμορφωμενη". Το ιδιο και στο netbook ενος φιλου, γιαυτο βαλαμε την προηγουμενη εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Skype και να ψαξεις να βρεις το προβλημα. Δεν εχεις καθολου ηχο? Το σταθερο μου πεφτει στην κατηγορια "το τελευταιο skype εχει προβλημα με το snd-hda-intel και βγαζει τη φωνη μου παραμορφωμενη". Το ιδιο και στο netbook ενος φιλου, γιαυτο βαλαμε την προηγουμενη εκδοση. Καθολου ηχο.....Βιντεο ομως βλεπω κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καθολου ηχο.....Βιντεο ομως βλεπω κανονικα. γράφε μόνο και βλέπε είναι για διανοούμενους η ομιλία είναι για τους αγράμματους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.