MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε για την αναλυση!!καλα οσα εμαθα αλλα στο να βρω αλλη καλυτερη δυστηχως δεν με καλυψες γιατι ψαχνω 24'' , full HD , 2ms , αντιθεση πανω απο 50.000:1 και αν γινεται να ειναι LED τοσο το καλυτερο!!τιμη και 300ε δεν με απασχολει!!! full HD ειναι και το dell. Τα ms μεταξυ LG-Dell δεν τα εχω καταλαβει, ουτε εχω δει κανεναν να γκρινιαζει απο οσους ειναι κατοχοι. 24'' δεν ειναι πραγματι, αλλα imo αξιζει να πας στο 23'' ips. Δεν χανει κατι σε αντιθεση η Dell απτη στιγμη που βγαζει καλυτερη ποιοτητα εικονας. Οσο για το LED. Αλλο LED, και αλλο LED Backlight. Οι LED εχουν 1000+++ ευρω, οι LED backlight σαν την LG, απλα για συστημα φωτισμου εχουν το LED. Γιαυτο ειναι λεπτοτερες και εχουν χαμηλοτερη καταναλωση. Τεσπα αν επιμενεις οτι θες LED backlight (και οχι LED) τοτε απεφυγε την LG, δες καμια αλλη εταιρεια.
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ελπίζω ο senior member paylidis να μην σε κατηγορήσει και σένα ότι τα <παίρνεις από την dell> lol όπως εσφαλμένα άφησε ένα υποννοούμενο για μένα προηγουμένως. εχεις διπλο account - που απαγορευεται απο τους κανονες του forum που αποδεχτηκες αφου (θεωρητικα) διαβασες και είσαι και προκλητικός απο πάνω... Και λεω εγω τώρα οτι εχεις κανει 10 account για να συμμετασχεις με 10πλασιες πιθανότητες στους διαγωνισμούς... ρε ουστ. υ.γ. ειμαι dell-maniac οποτε ακόμα και να τα έπαιρνε θα τον βοηθούσα αφιλοκερδως στη διαφήμιση...
globalpeace Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι; Ποια καταστήματα πουλάνε οθόνες Dell? Εσείς από την πήρατε ή από πού θα την πάρετε; Η Dell Ελλάδος πουλάει από το σάιτ της; Όποιος θέλει ας μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. . . Ευχαριστώ!
basiliose Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε για την αναλυση!!καλα οσα εμαθα αλλα στο να βρω αλλη καλυτερη δυστηχως δεν με καλυψες γιατι ψαχνω 24'' , full HD , 2ms , αντιθεση πανω απο 50.000:1 και αν γινεται να ειναι LED τοσο το καλυτερο!!τιμη και 300ε δεν με απασχολει!!! ---------- Προσθήκη στις 22:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ---------- Φιλε αν την θελεις για games τοτε θα σου προτεινα να παρεις αυτην!! LG W2361V 23'' η οθονη ειναι τουμπανο και στο μονο που υστερει ειναι στο LED που δεν εχει!! Εγω αυτην εχω και ειμαι πανευτυχης!! Η ΑΛΛΗ που θελω να παρω τωρα και γραφω ειναι για ενα φιλαρακι που θελει σονει και καλα τα παραπανω χαρακτηρηστικα που εγραψα!!! φίλε G@RG@OUN εξαιτίας σου ο senior member paylidis με κατηγόρησε για κρυφή σχέση με το πλαισιο lol.΄Προσπάθησα όταν ανοιξες το προηγούμενο θέμα (αυτο που έκλεισαν )να γραψω για την προσφορά αυτή του εκθεσιακού κομματιού και τελικά βρήκα και τον μπελά μου lol τλπ.Αυτό που ψάχνει ο φίλο sου σαν γνήσιος gadgetakias έψαχνα και εγώ .Η πιο κοντινή λύση που βρήκα ήταν η dell u 2410 αλλά ξεφεύγει απο το budget mou p(πάνω από 450€),συν το ότι έχει 6 -8 sec responce time αλλά σε πολλά φορουμ που διάβασα ελληνικά και ξένα αναφέρονται με καλά λόγια τόσο γιαυτο όσο και και για την dell2311.μάλλον θα χρειαστεί να κάνει υποχωρήσεις ο φίλος σου. ---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- εχεις διπλο account - που απαγορευεται απο τους κανονες του forum που αποδεχτηκες αφου (θεωρητικα) διαβασες και είσαι και προκλητικός απο πάνω... Και λεω εγω τώρα οτι εχεις κανει 10 account για να συμμετασχεις με 10πλασιες πιθανότητες στους διαγωνισμούς... ρε ουστ. υ.γ. ειμαι dell-maniac οποτε ακόμα και να τα έπαιρνε θα τον βοηθούσα αφιλοκερδως στη διαφήμιση... προκλητικός είσαι και αγενέστατος.ουστ να πεις τη μάνα σου και τον πατέρα σου.κακομαθημένε.,ανάγωγε εξήγησα τον λόγο που έκανα το 2o account ενώ πρέπει να έχω διαγράωει και τον παλιό αν δεν έχει διαγραφεί ήδη θα τον διαγράψω διότι ουτως ή αλλως δεν μπορώ να μπω με αυτόν.Η συμεριφορά σου είναι απαραδεκτη για senior member.
G@rg@oun Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 full HD ειναι και το dell.Τα ms μεταξυ LG-Dell δεν τα εχω καταλαβει, ουτε εχω δει κανεναν να γκρινιαζει απο οσους ειναι κατοχοι. 24'' δεν ειναι πραγματι, αλλα imo αξιζει να πας στο 23'' ips. Δεν χανει κατι σε αντιθεση η Dell απτη στιγμη που βγαζει καλυτερη ποιοτητα εικονας. Οσο για το LED. Αλλο LED, και αλλο LED Backlight. Οι LED εχουν 1000+++ ευρω, οι LED backlight σαν την LG, απλα για συστημα φωτισμου εχουν το LED. Γιαυτο ειναι λεπτοτερες και εχουν χαμηλοτερη καταναλωση. Τεσπα αν επιμενεις οτι θες LED backlight (και οχι LED) τοτε απεφυγε την LG, δες καμια αλλη εταιρεια. ναι αυτο δεν το ηξερα...τι διαφορα θα ειχε αυτη η οθονη με το LED ,απο τις αλλες τις μεγαλες...τελικα αποτι ρωτησα ειναι οντως ο φωτισμος!! καταληγω στο συμπερασμα να μην παρω LED τελικα...και μια παρομοια με την δικη μ < LG W2361V 23'' > σε 24αρα θα ειναι η αγορα μου τελικα! ---------- Προσθήκη στις 23:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ---------- φίλε G@RG@OUN εξαιτίας σου ο senior member paylidis με κατηγόρησε για κρυφή σχέση με το πλαισιο lol.΄Προσπάθησα όταν ανοιξες το προηγούμενο θέμα (αυτο που έκλεισαν )να γραψω για την προσφορά αυτή του εκθεσιακού κομματιού και τελικά βρήκα και τον μπελά μου lol τλπ.Αυτό που ψάχνει ο φίλο sου σαν γνήσιος gadgetakias έψαχνα και εγώ .Η πιο κοντινή λύση που βρήκα ήταν η dell u 2410 αλλά ξεφεύγει απο το budget mou p(πάνω από 450€),συν το ότι έχει 6 -8 sec responce time αλλά σε πολλά φορουμ που διάβασα ελληνικά και ξένα αναφέρονται με καλά λόγια τόσο γιαυτο όσο και και για την dell2311.μάλλον θα χρειαστεί να κάνει υποχωρήσεις ο φίλος σου. ναι το καταλαβα και σευχαριστώ για το ποστ σου...!! θα καταλειξω μαλλον σε μη LED οθονη!!μιας και για τα gaming τα ms εχουν μεγαλη σημασια και 8ms ειναι παρα πολλα!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι; Ποια καταστήματα πουλάνε οθόνες Dell? Εσείς από την πήρατε ή από πού θα την πάρετε; Η Dell Ελλάδος πουλάει από το σάιτ της; Όποιος θέλει ας μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. . . Ευχαριστώ! http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596 Η χαμηλοτερη τιμη + δωρο και ενας εκτυπωτης ;p Παραλληλα ειναι πολλοι ικανοποιημενοι και απο το afterslaes αυτου του μαγαζιου, κι εγω απο εκει την πηρα, ολα καλα.
Voodooman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Την LG δεν την βρίσκω τόσο κακή, μάλλον καλή θα την έλεγα. Και εγώ την βρίσκω άσχημη και μη εργονομική , αλλά: Τα touch πλήκτρα της δεν είναι καθόλου κακά, πολύ λίγες φορές έχω αποτύχει με την πρώτη να κάνω αυτό που θα ήθελα. Αλλά ούτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιώ πολύ πολύ, όλες τις ρυθμίσεις τις κάνω μέσω του προγράμματος της οθόνης. Η οθόνη όντως είναι περίεργη out of the box, δεν αποδίδει καλά πουθενά. Χρειάζεται κάποια ενασχόληση, ώστε να καθήσεις και να φτιάξεις διαφορετικά προφίλ για κάθε περίπτωση. Έχω φτιάξει 4 διαφορετικά προφίλ για ίντερνετ, παιχνίδια, desktop και ταινίες και τα χρησιμοποιώ κατά περίπτωση. Για να πω τήν αλήθεια ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο σε κανένα μόνιτορ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό, περίεργο. Πάντως, τελικά μετά από αυτές τις ρυθμίσεις είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση της οθόνης. Τελικά το σοβαρότερο πρόβλημα της οθόνης για εμένα είναι η τιμή της, τα €270+ που κοστίζει δεν μπορώ να καταλάβω πού πάνε. Καλά η χαμηλή κατανάλωση και το λεπτό design, αλλά πιστεύω ότι παρόμοια απόδοση στις 24" παίρνεις και με λιγότερα χρήματα. Πάντως ΚΑΚΟ μόνιτορ με απόλυτα κριτήρια δεν νομίζω να το λες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Την LG δεν την βρίσκω τόσο κακή, μάλλον καλή θα την έλεγα. Και εγώ την βρίσκω άσχημη και μη εργονομική , αλλά:Τα touch πλήκτρα της δεν είναι καθόλου κακά, πολύ λίγες φορές έχω αποτύχει με την πρώτη να κάνω αυτό που θα ήθελα. Αλλά ούτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιώ πολύ πολύ, όλες τις ρυθμίσεις τις κάνω μέσω του προγράμματος της οθόνης. Η οθόνη όντως είναι περίεργη out of the box, δεν αποδίδει καλά πουθενά. Χρειάζεται κάποια ενασχόληση, ώστε να καθήσεις και να φτιάξεις διαφορετικά προφίλ για κάθε περίπτωση. Έχω φτιάξει 4 διαφορετικά προφίλ για ίντερνετ, παιχνίδια, desktop και ταινίες και τα χρησιμοποιώ κατά περίπτωση. Για να πω τήν αλήθεια ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο σε κανένα μόνιτορ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό, περίεργο. Τελικά το σοβαρότερο πρόβλημα της οθόνης για εμένα είναι η τιμή της, τα €270+ που κοστίζει δεν μπορώ να καταλάβω πού πάνε. Καλά η χαμηλή κατανάλωση και το λεπτό design, αλλά πιστεύω ότι παρόμοια απόδοση στις 24" παίρνεις και με λιγότερα χρήματα. Πάντως ΚΑΚΟ μόνιτορ με απόλυτα κριτήρια δεν νομίζω να το λες. Εγω το λεο κακο με βαση τα κριτηρια που διαμορφωσα μεχρι στιγμης απο τα 4 monitor που ειχα. Ενα eizo 17ρι με tn panel μοντελο 6ετιας---> καλυτερο σε ολα απτο w2485. Ενα eizo s1911 (tn panel 3ετιας)----> καλυτερο σε ολα επισης. Dell u2311h----> Καλυτερο απ'ολα τα monitor που περασαν απτα χερια μου, κι αυτο με 1 μερα χρησης. Στην πραξη το w2486 μπορει να μην ειναι κακο σε συγκριση με αλλα tn, ισως εγω να μην εχω σωστο μετρο συγκρισης με βαση οσα monitor χρησιμοποιησα στο παρελθον. Ισως τα tn της eizo να μου ειχαν δημιουργησει αρκετα υψηλα standards και γιαυτο να μου κακοφανηκε τοσο πολυ η μεταβαση σε LG Πιστευω για την w2486 οτι ειναι ενα μετριο TN panel και οπως ειπες, υπερεκτιμημενο στην τιμη του. Πραγματικη τιμη θα επρεπε να ειχε γυρω στα 180-200 βαση της αποδοσης του και των ελλειψεων του (πχ εργονομικη σχεδιαση). ΥΓ> Τα touch κουμπια που οντως μου ηταν δυσκολα στο χειρισμο, τα βολεψα με το fortemanager. Χρυσο προγραμματακι, ομολογουμενως.
Septum Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εγω ειχα δει το εξης http://computers.toptenreviews.com/monitors/ και ημουν ετοιμος να την παρω αλλα με αυτα που ακουω προβληματιζομαι.Την εχει και καποιος αλλος ισως για μια επιπλεον αποψη?Κυριως με νοιαζει η αποδοση και οχι αν κανει 100 σβουρες και αν πατιουνται ευκολα τα κουμπια(ποσες ωρες τη μερα να εισαι στο μενου?)
Heatspreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πλέον βγαίνουν σε 16:9 και όχι 16:10.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.