basiliose Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2486L-PF-LED-Monitor-24.htm τώρα που το ξανατσέκαρα πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι .πάντως η τιμή είναι καλή
matthew21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εκθεσιακό και διαθέσιμο μόνο στο κατάστημα Καλαμαριάς. Αμφιβάλω αν θα το έχουν και εκεί
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αν και προκειται για εκθεσιακο-μεταχειρισμενο κομματι, που κλασσικα δεν θα υπαρεχει (γιαυτο αλλωστε εχουμε πει καποια μελη του φορουμ αυτου να μην παρουσιαζουμε καμια απτις προσφορες του πλαισιου σε αυτο το section): H προσφορα καλη ειναι δεδομενης της κανονικης τιμης πωλησης. Η οθονη, επειδη την ειχα τη συγκεκριμενη και την πουλησα κακην κακως, δεν αξιζει ουτε τα 199 ευρω
basiliose Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αν και προκειται για εκθεσιακο-μεταχειρισμενο κομματι, που κλασσικα δεν θα υπαρεχει (γιαυτο αλλωστε εχουμε πει καποια μελη του φορουμ αυτου να μην παρουσιαζουμε καμια απτις προσφορες του πλαισιου σε αυτο το section):H προσφορα καλη ειναι δεδομενης της κανονικης τιμης πωλησης. Η οθονη, επειδη την ειχα τη συγκεκριμενη και την πουλησα κακην κακως, δεν αξιζει ουτε τα 199 ευρω ενδιαφέρουσα η άποψή σου φίλε μου.Επειδή ΄ψάχνω για μία 24 αρα τώρα και περίμενα κάποια μείωση της συγκεκριμένης οθόνης (έχω τώρα μια 20αρα samsung 206 bw) θα ήθελες να μας πεις ποιά είναι κατά τη γνώμη σου μια καλή επιλογή σε αυτή την κατηγορία? διότι διαβάζω πολλές διαφορετικές απόψεις πχ για τα πάνελ (ΤΝ vs IPS) Ευχαριστώ
Genatos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εκθεσιακό και διαθέσιμο μόνο στο κατάστημα Καλαμαριάς. Αμφιβάλω αν θα το έχουν και εκεί Θα ναι σε κανενα γραφειο διευθυντη και αν πας την βλεπεις και σε πληρη λειτουργια...
G@rg@oun Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αν και προκειται για εκθεσιακο-μεταχειρισμενο κομματι, που κλασσικα δεν θα υπαρεχει (γιαυτο αλλωστε εχουμε πει καποια μελη του φορουμ αυτου να μην παρουσιαζουμε καμια απτις προσφορες του πλαισιου σε αυτο το section):H προσφορα καλη ειναι δεδομενης της κανονικης τιμης πωλησης. Η οθονη, επειδη την ειχα τη συγκεκριμενη και την πουλησα κακην κακως, δεν αξιζει ουτε τα 199 ευρω :) Σκεφτομουν να την παραγγειλω αυριο το πρωι αυτη την συγκεκριμενη οθονη..θα μπορουσες να μου πεις γιατι δεν ειναι καλη κ λες οτι δεν αξιζει να την παρει καποιος???επιγομαι γιατι δεν θελω να "πεταξω" 280ε!!!
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 basiliose Junior Member Ημ. Εγγραφής: Nov 2010 Μηνύματα: 2 ρε παιδια εκει στο πλαισιο... μην κάνετε accounts για δήθεν προσφορες... No offence αλλα βαραει στο ματι...
papaniki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εμένα μου την έχει δώσει λιγο στα νεύρα το πλαίσιο που έχει βάλει και τα stock προιόντα μαζί με τα υπόλοιπα..είναι προβληματικό οταν θέλεις να κάνεις έρευνα αγοράς.. Μακάρι να μπορούσαμε να τους το πούμε κάπως σαν παράπονο-πρόταση.
basiliose Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 basilioseJunior Member Ημ. Εγγραφής: Nov 2010 Μηνύματα: 2 ρε παιδια εκει στο πλαισιο... μην κάνετε accounts για δήθεν προσφορες... No offence αλλα βαραει στο ματι... ρε φίλε γεωπόνος ΑΠΘ είμαι ,πελάτης του πλαισίου και με μικροπαράπονα.Δουλεύω σε εταιρεία στη Λάρισα , με σπόρια ,με έδρα την Αθήνα.Οπότε μην κάνεις τον έξυπνο.Το θέμα το άνοιξα γιατί κάποιος πριν είχε ανοιξει ένα παρόμοιο και το έκλεισαν για κάποιο λόγο .ΤΛΠ καληνύχτα,δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. και δεν είμαι καινούριο μέλος,αλλά δεν μπορούσα να μπω μέσα σαν basilise (δεν μπορούσα να βρω τον κωδικό) και αναγκάστηκα να κάνω νέο από gmail.Τέλος την προσφορά την ανακάλυψα το πρωί από άλλο site (the lab)όταν κάποιος venom7 ρωτούσε για gaming monitor.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ενδιαφέρουσα η άποψή σου φίλε μου.Επειδή ΄ψάχνω για μία 24 αρα τώρα και περίμενα κάποια μείωση της συγκεκριμένης οθόνης (έχω τώρα μια 20αρα samsung 206 bw) θα ήθελες να μας πεις ποιά είναι κατά τη γνώμη σου μια καλή επιλογή σε αυτή την κατηγορία? διότι διαβάζω πολλές διαφορετικές απόψεις πχ για τα πάνελ (ΤΝ vs IPS)Ευχαριστώ Σκεφτομουν να την παραγγειλω αυριο το πρωι αυτη την συγκεκριμενη οθονη..θα μπορουσες να μου πεις γιατι δεν ειναι καλη κ λες οτι δεν αξιζει να την παρει καποιος???επιγομαι γιατι δεν θελω να "πεταξω" 280ε!!! Οκ ας γραψω μια εκθεση, γιατι ειναι οντως για εκθεση οσα ειδα σε αυτο το μονιτορ. Αχνα χρωματα, οχι ζωντανα. Επισης ειχε μια χαρακτηριστικη λευκη επικαλυψη στην εικονα της παντου και παντα, σαν να βαζετε ας πουμε πολυ υψηλο contrast σε μια κανονικη οθονη. Το λεγομενο coating. Το θεμα ειναι οτι το ειχε παντα. Ειτε με χαμηλο brightness/contrast/gamma ειτε με υψηλο. Επισης κακες διαβαθμισεις χρωματος. Δηλαδη για παραδειγμα, πανω αριστερα στη σελιδα που ειστε τωρα, εχει το λογοτυπο του insomnia με ενα γαλαζομπλε φοντο που σκουραινει οσο παει δεξια. Ενω σε ολες τις οθονες που εχω αυτο το φοντο το εμφανιζει φυσιολογικα, η LG ειχε ας πουμε 3-4 λωριδες χρωματος για καθε διαβαθμιση του χρωματος. Η πρωτη λωριδα ανοιχτοχρωμη, η πιο δεξια λιγο πιο σκουροχρωμη, η πιο δεξια αλλο λιγο. Δεν υπηρχε εξομαλυνση, να βλεπεις ενιαιο φοντο, εβλεπες απλως λωριδες διαφορετικων χρωματων. Και τελος το βασικοτερο ολων για εμενα και για την χρηση που του εκανα. Επειδη καθομαι πολλες ωρες στο pc με κουραζε στα ματια. Ειτε επρεπε να χαμηλωσω πολυ το brightness και το contrast για να μη με στραβωνει (αλλα σε αυτην την περιπτωση στραβωνομουν για να ξεχωρισω σκουρες αποχρωσεις, πχ μπλε με μαυρο φοντο). Αλλα μικροτερης σοβαροτητας: Η βαση της δεν ρυθμιζεται καθολου. Απλα καθεται πανω στη βαση και τελος. Μονοκοματη, χωρις περιθωριο προσαρμογων. 0 εργονομια. Τα κουμπια της ειναι τυπου touch (οχι ομως touch) αλλα τελικα σε πονανε τα δαχτυλα μεχρις ωτου βρεις ρυθμισεις το δυσκολο μενου της. Αλλοτε πατας και δεν πιανει, αλλοτε πατας με δυναμη για να πιασει και πιανει το διπλανο κλπ. 0 πρακτικοτητα Αν εχεις πανω στην οθονη συνδεδεμενη μια 2η συσκευη, πχ εξωτερικο δεκτη τηλεορασης, και κλεισεις το pc για παραδειγμα, τοτε κλεινει και η οθονη. Δεν παει αυτοματα στο επομενο ενεργο, δηλαδη τον δεκτη. Πρεπει εσυ να επιλεγεις (απο τα σπαστικα κουμπια). Και οταν θες να ξανανοιξεις το pc παλι να ξαναεπιλεγεις. Για καθε χρηση που κανετε, θελει και ξεχωριστο προφιλ ρυθμισεων, δεν υπαρχει η μεση λυση για ολες τις δουλειες. ΠΧ, αν θες να δεις ταινια βαζεις το προφιλ ταινιων. Με αυτο δεν μπορεις να κατσεις ουτε δευτερολεπτο να κανεις internet browsing πχ. Oυτε με το προφιλ του internet browsing γινεται να δεις ταινια. Ειχα δηλαδη 4 ξεχωριστα προφιλ, τα οποια επρεπε καθε φορα να φορτωνω πριν κανω κατι (προφιλ για games/desktop-office/ταινιες/sports). Στα θετικα της οθονης που ποσως με ενδιαφερουν, το πολυ λεπτο και ελαφρυ της design, η υψηλη φωτεινοτητα (δεν κολωνει σε αυτο το θεμα πραγματικα), και η χαμηλη καταναλωση ρευματος. Αλλα μπρος στην ψυχικη ηρεμια και την υγεια των ματιων δεν νομιζω να εχουν αξια αυτα. Α επισης στα games δεν με απογοητευσε, τα καταφερνε λιγο πιο καλα γιατι εκει αντεχεις δυνατο brightness και contrast, αλλα και παλι την περιμενα καλυτερα. Εν ολιγοις δεν με καλυψε ουτε σε στοιχειωδεις απαιτησεις, που μεχρι να αγορασω την LG, δεν ηξερα οτι υπηρχαν τετοια προβληματα σε οθονες. Και για monitor που κοστιζει 300 ευρω, δεχομαι πολυ λιγους συμβιβασμους και αν μη τι αλλο να ειναι αξιοπρεπης στα βασικα. Τωρα, εφοσον διαθετε ενα budget για οθονη των 270 ευρω, κατα τη γνωμη μου προτιμηστε με κλειστα ματια την dell u2311h στα 244ευρω. Εξαλλου ειναι IPS panel δηλαδη μια κλαση πανω απο τα TN panels που φορανε οι LED backlight. Σημερα την παρελαβα, ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης σε οθονη και πραγματικα απολαμβανω ξεκουραστη χρηση, ζωντανα και ισοροπημενα χρωματα. Ειναι 1 ιντσα μικροτερη απο την LG, αλλα η διαφορα αυτη ειναι σχεδον μη αντιληπτη ακομα και σε μενα που 8 μηνες ειχα συνηθισει στις 24 ιντσες. Γενικα στα 244 ευρω δεν παιζει αλλο IPS panel, συνηθως ειναι αρκετα πιο ακριβα αυτα. Και παρα τη φθηνη του τιμη, εχει αποσπασει εξαιρετικες κριτικες απο revieweres, σε αντιθεση με το LG για το οποιο αν ψαξει κανεις θα βρει αρκετους απογοητευμενους. Καλες αγορες.
basiliose Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Οκ ας γραψω μια εκθεση, γιατι ειναι οντως για εκθεση οσα ειδα σε αυτο το μονιτορ.Αχνα χρωματα, οχι ζωντανα. Επισης ειχε μια χαρακτηριστικη λευκη επικαλυψη στην εικονα της παντου και παντα, σαν να βαζετε ας πουμε πολυ υψηλο contrast σε μια κανονικη οθονη. Το λεγομενο coating. Το θεμα ειναι οτι το ειχε παντα. Ειτε με χαμηλο brightness/contrast/gamma ειτε με υψηλο. Επισης κακες διαβαθμισεις χρωματος. Δηλαδη για παραδειγμα, πανω αριστερα στη σελιδα που ειστε τωρα, εχει το λογοτυπο του insomnia με ενα γαλαζομπλε φοντο που σκουραινει οσο παει δεξια. Ενω σε ολες τις οθονες που εχω αυτο το φοντο το εμφανιζει φυσιολογικα, η LG ειχε ας πουμε 3-4 λωριδες χρωματος για καθε διαβαθμιση του χρωματος. Η πρωτη λωριδα ανοιχτοχρωμη, η πιο δεξια λιγο πιο σκουροχρωμη, η πιο δεξια αλλο λιγο. Δεν υπηρχε εξομαλυνση, να βλεπεις ενιαιο φοντο, εβλεπες απλως λωριδες διαφορετικων χρωματων. Και τελος το βασικοτερο ολων για εμενα και για την χρηση που του εκανα. Επειδη καθομαι πολλες ωρες στο pc με κουραζε στα ματια. Ειτε επρεπε να χαμηλωσω πολυ το brightness και το contrast για να μη με στραβωνει (αλλα σε αυτην την περιπτωση στραβωνομουν για να ξεχωρισω σκουρες αποχρωσεις, πχ μπλε με μαυρο φοντο). Αλλα μικροτερης σοβαροτητας: Η βαση της δεν ρυθμιζεται καθολου. Απλα καθεται πανω στη βαση και τελος. Μονοκοματη, χωρις περιθωριο προσαρμογων. Τα κουμπια της ειναι τυπου touch (οχι ομως touch) αλλα τελικα σε πονανε τα δαχτυλα μεχρις ωτου βρεις ρυθμισεις το δυσκολο μενου της. Αλλοτε πατας και δεν πιανει, αλλοτε πατας με δυναμη για να πιασει και πιανει το διπλανο κλπ. Αν εχεις πανω στην οθονη συνδεδεμενη μια 2η συσκευη, πχ εξωτερικο δεκτη τηλεορασης, και κλεισεις το pc για παραδειγμα, τοτε κλεινει και η οθονη. Δεν παει αυτοματα στο επομενο ενεργο, δηλαδη τον δεκτη. Πρεπει εσυ να επιλεγεις (απο τα σπαστικα κουμπια). Και οταν θες να ξανανοιξεις το pc παλι να ξαναεπιλεγεις. Για καθε χρηση που κανετε, θελει και ξεχωριστο προφιλ ρυθμισεων, δεν υπαρχει η μεση λυση για ολες τις δουλειες. ΠΧ, αν θες να δεις ταινια βαζεις το προφιλ ταινιων. Με αυτο δεν μπορεις να κατσεις ουτε δευτερολεπτο να κανεις internet browsing πχ. Oυτε με το προφιλ του internet browsing γινεται να δεις ταινια. Ειχα δηλαδη 4 ξεχωριστα προφιλ, τα οποια επρεπε καθε φορα να φορτωνω πριν κανω κατι (προφιλ για games/desktop-office/ταινιες/sports). Στα θετικα της οθονης που ποσως με ενδιαφερουν, το πολυ λεπτο και ελαφρυ της design, η υψηλη φωτεινοτητα (δεν κολωνει σε αυτο το θεμα πραγματικα), και η χαμηλη καταναλωση ρευματος. Αλλα μπρος στην ψυχικη ηρεμια και την υγεια των ματιων δεν νομιζω να εχουν αξια αυτα. Α επισης στα games δεν με απογοητευσε, τα καταφερνε λιγο πιο καλα γιατι εκει αντεχεις δυνατο brightness και contrast, αλλα και παλι την περιμενα καλυτερα. Εν ολιγοις δεν με καλυψε ουτε σε στοιχειωδεις απαιτησεις, που μεχρι να αγορασω την LG, δεν ηξερα οτι υπηρχαν τετοια προβληματα σε οθονες. Και για monitor που κοστιζει 300 ευρω, δεχομαι πολυ λιγους συμβιβασμους και αν μη τι αλλο να ειναι αξιοπρεπης στα βασικα. Τωρα, εφοσον διαθετε ενα budget για οθονη των 270 ευρω, κατα τη γνωμη μου προτιμηστε με κλειστα ματια την dell u2311h στα 244ευρω. Εξαλλου ειναι IPS panel δηλαδη μια κλαση πανω απο τα TN panels που φορανε οι LED backlight. Σημερα την παρελαβα, ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης σε οθονη και πραγματικα απολαμβανω ξεκουραστη χρηση, ζωντανα και ισοροπημενα χρωματα. Ειναι 1 ιντσα μικροτερη απο την LG, αλλα η διαφορα αυτη ειναι σχεδον μη αντιληπτη ακομα και σε μενα που 8 μηνες ειχα συνηθισει στις 24 ιντσες. Γενικα στα 244 ευρω δεν παιζει αλλο IPS panel, συνηθως ειναι αρκετα πιο ακριβα αυτα. Και παρα τη φθηνη του τιμη, εχει αποσπασει εξαιρετικες κριτικες απο revieweres, σε αντιθεση με το LG για το οποιο αν ψαξει κανεις θα βρει αρκετους απογοητευμενους. Καλες αγορες. ευχαριστώ φίλε μου που μπήκες στον κόπο να γράψεις αυτό το review.Πραγματκά μου την απομυθοποίησες.Παρατηρώ ότι πολλοί ανάφέρουν την dell 2311 σαν πραγματικά καλή επιλογή οπότε θα ψάξω να την δω από κοντά .Βρήκα ότι υπάρχει και η dell 2410 αν δεν απατώμαι αλλά ξεφευγει οικονομικά ενώ έχει και μεγάλο responce time 6 ή 8 sec
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστώ φίλε μου που μπήκες στον κόπο να γράψεις αυτό το review.Πραγματκά μου την απομυθοποίησες.Παρατηρώ ότι πολλοί ανάφέρουν την dell 2311 σαν πραγματικά καλή επιλογή οπότε θα ψάξω να την δω από κοντά .Βρήκα ότι υπάρχει και η dell 2410 αν δεν απατώμαι αλλά ξεφευγει οικονομικά ενώ έχει και μεγάλο responce time 6 ή 8 sec Και η 2311 εχει μεγαλο response time (8ms) αλλα προσωπικα δεν εχω δει να χανει καπου στην κινηση σε σχεση με την lg που ειχα. Σιγουρα το lg w2486l vs dell u2311h ειναι μονοδρομος για την dell, ανεξαρτητως χρησης/απαιτησεων κλπ. Πραγματικα δεν βρισκω κατι στο οποιο να προτιμω την LG περαν του πιο λεπτου σχεδιασμου της, μιας και εχω δοκιμασει και τα 2 monitor. ΥΓ. Δεν εχω λογο να "κραξω σκοπιμα" την LG, εξαλλου 300 μετρητα ευρωπουλακια ειχα σταξει τον Φλεβαρη. Θα μπορουσα να λεω "top οθονη παρτε την κλπ" για να χαιρομαι κι εγω και να πειθω τον εαυτο μου οτι εχω super duper περιζητητο monitor.
basiliose Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Και η 2311 εχει μεγαλο response time (8ms) αλλα προσωπικα δεν εχω δει να χανει καπου στην κινηση σε σχεση με την lg που ειχα. Σιγουρα το lg w2486l vs dell u2311h ειναι μονοδρομος για την dell, ανεξαρτητως χρησης/απαιτησεων κλπ. Πραγματικα δεν βρισκω κατι στο οποιο να προτιμω την LG περαν του πιο λεπτου σχεδιασμου της, μιας και εχω δοκιμασει και τα 2 monitor. ΥΓ. Δεν εχω λογο να "κραξω σκοπιμα" την LG, εξαλλου 300 μετρητα ευρωπουλακια ειχα σταξει τον Φλεβαρη. Θα μπορουσα να λεω "top οθονη παρτε την κλπ" για να χαιρομαι κι εγω και να πειθω τον εαυτο μου οτι εχω super duper περιζητητο monitor. ευχαριστώ και πάλι για την άμεση απάντηση.Ελπίζω ο senior member paylidis να μην σε κατηγορήσει και σένα ότι τα <παίρνεις από την dell> lol όπως εσφαλμένα άφησε ένα υποννοούμενο για μένα προηγουμένως.Η χρήση που κάνω είναι internet kai cod και η 20αρα μου φαίνεται μικρή πια ,αλλά έκανα μια αναβάθμιση στην καρτα γραφικών (πήρα την gigabyte 5850) kai λέω να πάρω και μεγαλύτερο μονιτορ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστώ και πάλι για την άμεση απάντηση.Ελπίζω ο senior member paylidis να μην σε κατηγορήσει και σένα ότι τα <παίρνεις από την dell> lol όπως εσφαλμένα άφησε ένα υποννοούμενο για μένα προηγουμένως.Η χρήση που κάνω είναι internet kai cod και η 20αρα μου φαίνεται μικρή πια ,αλλά έκανα μια αναβάθμιση στην καρτα γραφικών (πήρα την gigabyte 5850) kai λέω να πάρω και μεγαλύτερο μονιτορ. Ε μεγεια το dell τοτε
G@rg@oun Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Οκ ας γραψω μια εκθεση, γιατι ειναι οντως για εκθεση οσα ειδα σε αυτο το μονιτορ.Αχνα χρωματα, οχι ζωντανα. Επισης ειχε μια χαρακτηριστικη λευκη επικαλυψη στην εικονα της παντου και παντα, σαν να βαζετε ας πουμε πολυ υψηλο contrast σε μια κανονικη οθονη. Το λεγομενο coating. Το θεμα ειναι οτι το ειχε παντα. Ειτε με χαμηλο brightness/contrast/gamma ειτε με υψηλο. Επισης κακες διαβαθμισεις χρωματος. Δηλαδη για παραδειγμα, πανω αριστερα στη σελιδα που ειστε τωρα, εχει το λογοτυπο του insomnia με ενα γαλαζομπλε φοντο που σκουραινει οσο παει δεξια. Ενω σε ολες τις οθονες που εχω αυτο το φοντο το εμφανιζει φυσιολογικα, η LG ειχε ας πουμε 3-4 λωριδες χρωματος για καθε διαβαθμιση του χρωματος. Η πρωτη λωριδα ανοιχτοχρωμη, η πιο δεξια λιγο πιο σκουροχρωμη, η πιο δεξια αλλο λιγο. Δεν υπηρχε εξομαλυνση, να βλεπεις ενιαιο φοντο, εβλεπες απλως λωριδες διαφορετικων χρωματων. Και τελος το βασικοτερο ολων για εμενα και για την χρηση που του εκανα. Επειδη καθομαι πολλες ωρες στο pc με κουραζε στα ματια. Ειτε επρεπε να χαμηλωσω πολυ το brightness και το contrast για να μη με στραβωνει (αλλα σε αυτην την περιπτωση στραβωνομουν για να ξεχωρισω σκουρες αποχρωσεις, πχ μπλε με μαυρο φοντο). Αλλα μικροτερης σοβαροτητας: Η βαση της δεν ρυθμιζεται καθολου. Απλα καθεται πανω στη βαση και τελος. Μονοκοματη, χωρις περιθωριο προσαρμογων. 0 εργονομια. Τα κουμπια της ειναι τυπου touch (οχι ομως touch) αλλα τελικα σε πονανε τα δαχτυλα μεχρις ωτου βρεις ρυθμισεις το δυσκολο μενου της. Αλλοτε πατας και δεν πιανει, αλλοτε πατας με δυναμη για να πιασει και πιανει το διπλανο κλπ. 0 πρακτικοτητα Αν εχεις πανω στην οθονη συνδεδεμενη μια 2η συσκευη, πχ εξωτερικο δεκτη τηλεορασης, και κλεισεις το pc για παραδειγμα, τοτε κλεινει και η οθονη. Δεν παει αυτοματα στο επομενο ενεργο, δηλαδη τον δεκτη. Πρεπει εσυ να επιλεγεις (απο τα σπαστικα κουμπια). Και οταν θες να ξανανοιξεις το pc παλι να ξαναεπιλεγεις. Για καθε χρηση που κανετε, θελει και ξεχωριστο προφιλ ρυθμισεων, δεν υπαρχει η μεση λυση για ολες τις δουλειες. ΠΧ, αν θες να δεις ταινια βαζεις το προφιλ ταινιων. Με αυτο δεν μπορεις να κατσεις ουτε δευτερολεπτο να κανεις internet browsing πχ. Oυτε με το προφιλ του internet browsing γινεται να δεις ταινια. Ειχα δηλαδη 4 ξεχωριστα προφιλ, τα οποια επρεπε καθε φορα να φορτωνω πριν κανω κατι (προφιλ για games/desktop-office/ταινιες/sports). Στα θετικα της οθονης που ποσως με ενδιαφερουν, το πολυ λεπτο και ελαφρυ της design, η υψηλη φωτεινοτητα (δεν κολωνει σε αυτο το θεμα πραγματικα), και η χαμηλη καταναλωση ρευματος. Αλλα μπρος στην ψυχικη ηρεμια και την υγεια των ματιων δεν νομιζω να εχουν αξια αυτα. Α επισης στα games δεν με απογοητευσε, τα καταφερνε λιγο πιο καλα γιατι εκει αντεχεις δυνατο brightness και contrast, αλλα και παλι την περιμενα καλυτερα. Εν ολιγοις δεν με καλυψε ουτε σε στοιχειωδεις απαιτησεις, που μεχρι να αγορασω την LG, δεν ηξερα οτι υπηρχαν τετοια προβληματα σε οθονες. Και για monitor που κοστιζει 300 ευρω, δεχομαι πολυ λιγους συμβιβασμους και αν μη τι αλλο να ειναι αξιοπρεπης στα βασικα. Τωρα, εφοσον διαθετε ενα budget για οθονη των 270 ευρω, κατα τη γνωμη μου προτιμηστε με κλειστα ματια την dell u2311h στα 244ευρω. Εξαλλου ειναι IPS panel δηλαδη μια κλαση πανω απο τα TN panels που φορανε οι LED backlight. Σημερα την παρελαβα, ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης σε οθονη και πραγματικα απολαμβανω ξεκουραστη χρηση, ζωντανα και ισοροπημενα χρωματα. Ειναι 1 ιντσα μικροτερη απο την LG, αλλα η διαφορα αυτη ειναι σχεδον μη αντιληπτη ακομα και σε μενα που 8 μηνες ειχα συνηθισει στις 24 ιντσες. Γενικα στα 244 ευρω δεν παιζει αλλο IPS panel, συνηθως ειναι αρκετα πιο ακριβα αυτα. Και παρα τη φθηνη του τιμη, εχει αποσπασει εξαιρετικες κριτικες απο revieweres, σε αντιθεση με το LG για το οποιο αν ψαξει κανεις θα βρει αρκετους απογοητευμενους. Καλες αγορες. ευχαριστω πολυ φιλε για την αναλυση!! καλα οσα εμαθα αλλα στο να βρω αλλη καλυτερη δυστηχως δεν με καλυψες γιατι ψαχνω 24'' , full HD , 2ms , αντιθεση πανω απο 50.000:1 και αν γινεται να ειναι LED τοσο το καλυτερο!!τιμη και 300ε δεν με απασχολει!!! ---------- Προσθήκη στις 22:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ---------- ευχαριστώ και πάλι για την άμεση απάντηση.Ελπίζω ο senior member paylidis να μην σε κατηγορήσει και σένα ότι τα <παίρνεις από την dell> lol όπως εσφαλμένα άφησε ένα υποννοούμενο για μένα προηγουμένως.Η χρήση που κάνω είναι internet kai cod και η 20αρα μου φαίνεται μικρή πια ,αλλά έκανα μια αναβάθμιση στην καρτα γραφικών (πήρα την gigabyte 5850) kai λέω να πάρω και μεγαλύτερο μονιτορ. Φιλε αν την θελεις για games τοτε θα σου προτεινα να παρεις αυτην!! LG W2361V 23'' η οθονη ειναι τουμπανο και στο μονο που υστερει ειναι στο LED που δεν εχει!! Εγω αυτην εχω και ειμαι πανευτυχης!! Η ΑΛΛΗ που θελω να παρω τωρα και γραφω ειναι για ενα φιλαρακι που θελει σονει και καλα τα παραπανω χαρακτηρηστικα που εγραψα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.